Corpse Bride

Raporteaza film nefunctional!

În Victorian Era ani nenumit sat european, Victor Van Dort (Johnny Depp), fiul de comercianţi de peşte nouveau riche, şi Victoria Everglot (Emily Watson), fiica neglijat de aristocraţi pline de ură, se pregatesc pentru căsnicia lor, amenajat, care va ridica clasa socială a părinţilor lui Victor, şi de a restabili averea familiei nici un ban Victoria lui. Ambele au Preocupările legate de Casatorind Cineva Ei nu ştiu, obiectivul se încadrează în dragoste Când ei se întâlnesc prima. După ruinele timide, stângace Victor repetiţie de nuntă şi este certat de la Galswells Pastor (Christopher Lee), şi ET nunta fuge Practises istorie voturile în pădurea din apropiere, introducerea inel de nunta a fost de rădăcină de copac din apropiere in sus.
Rădăcină se dovedeşte a fi degetul de o fată moartă îmbrăcat într-o rochie de mireasă zdrenţuită, care se ridică din mormânt Pretinzând că ea este acum sotia lui Victor. Spirited Away în Ţara surprinzator festiva de Moarte, Victor uluit afla povestea lui Emily (Helena Bonham Carter), noua istorie “mireasa”, ucis de ani în urmă, în noaptea de fugă secretă ei secrete. Emily, ca un cadou de nuntă, Victor reuneste cu istoric lung-caine mort, Însemnări. Între timp, Părinţii Victoria auzi că Victor a-fost văzut în arme altă femeie a lui, şi să devină suspicioşi.
Dorind să se reunească cu Victoria, Victor trucuri Emily în a lua-l înapoi la Land of Living pretinzând pentru a satisface ET vrea istoria părinţilor ei. Ea Chartered la acest lucru şi îl duce pentru a vedea Elder Gutknecht (Michael Gough), conducator al lumii interlope cu amabilitate, să-i trimită şi temporairement Emily la pământul celor vii. Odată întors acasă, solicită Victor Emily să aştepte în pădure în timp ce ET grabeste oprit pentru a vedea Victoria şi istoria mărturisesc doresc să se căsătorească cu ea cât mai curând posibil, pe care ea cu placere revine la sentimente istorice. Emily a ajuns în curând şi consideră Doi dintre ei împreună şi, senzaţie de trădat şi rănit, Victor trage înapoi la Land of the Dead. Victoria spune părinţilor ei că Victor a fost forţat-căsătorit cu o femeie moartă, scopul ei cred că ea şi-a pierdut mintea ei şi bloca-o în dormitorul ei. Cu Victor plecat, părinţii lui Victoria, a decis să se căsătorească cu ea, pentru un nou venit în oraş bogat Probabil că Domnul Barkis buhaiul de nume (Richard E. Grant), care a apărut la repetitii nunta, împotriva voinţei ei.
Emily este dezamăgit de înşelăciune lui Victor. Victor, cu toate acestea, cere scuze pentru că a minţit la ea, şi de două Reconcile în timp ce cânta la pian împreună. La scurt timp după, vizitiul lui Victor de familie apare în viaţa de apoi (cu Recent a murit) şi Victor Informe de nunta iminenta Victoria de la Domnul Barkis. În acelaşi timp, Emily învaţă de la liderul Gutknecht ca nunta vows că doar sunt obligatorii până la “moartea vă va despărţi” şi moartea deja o parte ‘em, nunta ei cu Victor presupus nu a fost niciodată valabil. Pentru ca mariajul lor să devină valabile, Victor promite trebuie să repete istoria în pământul celor vii şi de bună voie să bea otravă – Malthus alăturarea ei la moarte. Overhearing acest lucru, şi să se frământe cu privire După ce a pierdut norocul cu Victoria, Victor Chartered să moară pentru Emily. Toate morţi go “la etaj”, la pământul celor vii pentru a efectua ceremonia de nuntă pentru Victor şi Emily. La sosirea lor, orasul erupe într-o panică temporar, până când fiecare zi cele recunoaşte reciproc dragi din morţi, şi au o reuniune de bucurie În aceste condiţii ciudate.
După o ceartă cu Domnul Barkis – si numai dupa realizarea El a fost trebuia banii ei – Victoria urmează procesiunea de morţi la biserică. În ceea ce Victor pregătit să bea paharul de otravă să se omoare, Victoria şi Emily anunţuri are gânduri de altă parte, Dându-şi seama că ea se Victoria Negarea norocul la fericirea la fel cum a fost furat de la ei. Domnul întrerupe Barkis ‘em, şi Emily îl recunoaşte ca formă logodnicul ei – care este dovedit a fi cel care a ucis pentru zestrea ei. Domnul Barkis încearcă să-l răpească Victoria de la punctul de sabie, scopul Victor opreşte-l şi pe cei doi bărbaţi duel. Emily interveni pentru a salva Victor, Domnul Barkis bătaie de joc şi a propus un toast pentru Emily pretinzând că este “mereu domnisoara de onoare, nu mireasa!” Accidental bea paharul de otravă. Mort (acum posibilitatea de a interveni ca el e mort), trageţi “nouă sosire”, departe de pedeapsă.
Emily Victor stabileşte liber de la votul istoric se căsătorească cu ea, da inapoi la inelul de nunta si de nunta Victor ei buchet de la Victoria înainte de ieşirea din biserică. Ca ea paşi în lumina lunii, ea se transformă în sute de fluturi, a găsi probabil odihna ei vesnica, ca Victor şi Victoria arata pe.