Coraline

Raporteaza film nefunctional!

Coraline Jones (Dakota Fanning), se mută cu mama ei (Teri Hatcher) şi tatăl (John Hodgman), din viaţa ei confortabil din Pontiac, Michigan la Pink Palace, o dărăpănată trei bloc de apartamente în Ashland, Oregon, care este, de asemenea, ocupate de pensionari actrite Doamna Spink (Jennifer Saunders) şi forţată (Dawn French), şi excentric rusă Acrobat domnul Bobinsky (Ian McShane). Cu părinţii ei mereu de lucru pe un catalog de grădinărit şi acordând puţină atenţie la ei, Coraline se simte neglijat şi decide să exploreze noua lor casă, sprijinindu-Wybie Lovat (Robert Bailey, Jr.), nepotul de gazda a apartamentelor. În timp ce explora, Coraline descoperă o uşă mică sigilat de un zid de cărămidă. În acea noapte, Coraline este trezit de un mouse-ul şi urmează-l la uşă mică în cazul în care ea descoperă că zid de caramida a fost înlocuit cu un coridor lung, întunecat. Coraline trece prin ea şi se găseşte în cealaltă lume, o versiune paralelă a fantastica Pink Palace locuită de doppelgangers de părinţii ei numit Mama şi Tatăl Altele Altele, care au butoane negre pentru ochi. Aceste persoane se dovedesc a fi mai cald şi mai atent decât părinţii reale Coraline, în special maternă, care face tot ce poate pentru a impresiona Coraline. Coraline decide să stea noaptea la cealaltă lume, dar atunci când ea se trezeşte dimineaţa următoare, ea se găseşte în lumea ei veche.
În ciuda avertizărilor de pericol de la vecinii ei, Coraline continuă pentru a merge la lumea cealaltă, la noapte pentru a scăpa de deprimat de viaţa ei reală şi este întreţinut de buton-ochi “,” Alte versiuni de vecinii ei, inclusiv o Wybie Altele mut, care ghidează ei prin lumea de dincolo. În timpul vizitei de-al treilea, Coraline se confruntă cu o pisica neagra (Keith David), de la lumea ei proprie, care are abilitatea de a vorbi în lumea cealaltă, şi avertizează, de asemenea, Coraline de pericol. Coraline nu ia în considerare avertismentele până când mama Altele oferă să trăiască în lumea cealaltă pentru totdeauna, dacă ea a coase nasturi de peste ochii ei, şi cere să se întoarcă acasă. Furios, Mama Altele dezvaluie forma ei adevărat ca o vrăjitoare monstruos şi Coraline capcane într-o cameră mică în spatele unei oglinzi în care ea îndeplineşte fantomele a trei copii care au pierdut ochii şi sufletele lor, pentru a maternă. Cu ajutorul Wybie Altele, Coraline scapă de lumea ei proprie, dar constată că părinţii ei au fost răpiţi de către maternă. Înarmat cu o piatră vedea furnizate de Spink reală şi forţată, şi însoţită de pisica neagra, Coraline se întoarce la lumea cealaltă pentru a salva copiii fantoma si parintii ei.
Coraline contestă maternă la un joc pentru a găsi părinţii ei dispăruţi şi ochii copiilor Ghost in alta lume, sau altfel au butoane pentru ochi şi de şedere în lumea cealaltă pentru totdeauna, dacă ea pierde. Coraline foloseste o piatra a vedea pentru a găsi ochii fantome “şi outwits locuitorii răsucite din cealaltă lume paza acestora. Ea constată apoi părinţii ei prinşi într-un glob de zăpadă, unul dintre copii fantome Coraline spune că Maica Altele nu va lasa sa plece, chiar daca ea castiga, trucuri maternă în deschiderea uşii de lumea reală şi face scape. Mama Altele încearcă să surprindă Coraline, dar Coraline închide uşa pe mana ei, ruperea acestuia. Coraline găseşte părinţii ei în condiţii de siguranţă, cu nici o memorie de ceea ce sa întâmplat, iar copiii fantoma de la pace. Pentru a păstra maternă de la revenirea, Coraline merge să scadă cheia de la uşa între lumea ei şi pe lumea cealaltă în jos şi o apă aproape de casa ei. Mâna mamei Alte rupt intră lume Coraline şi încearcă să trageţi Coraline înapoi la lumea de dincolo, dar Wybie ajunge şi distruge o parte, şi el şi rămâne Coraline renunţe sale şi în jos cheie bine. Cu părinţii ei face cu munca lor şi să poată să-şi petreacă timpul cu fiica lor, Coraline deţine o petrecere in gradina cu familia ei şi de vecini, cu conţinut de noua ei viaţă. Pisică neagră, între timp, a stat de poarta grădinii, merge în spatele unui indicator, în caz contrar să reapară pe de altă parte