Confessions of a Shopaholic

Raporteaza film nefunctional!

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) este un dependent de cumpărături care locuiește cu Suze ei cel mai bun prieten (Krysten Ritter). Ea lucrează ca jurnalist pentru o revistă de grădinărit, dar visează să se alăture Alette revista de moda. Pe drum la un interviu cu Alette, ea cumpără o eșarfă verde. Cartea de credit este refuzată, astfel încât Rebecca se duce la un stand de hot dog și se oferă să cumpere toate hot-dog, cu o verificare, în cazul în care vânzătorul dă-o înapoi schimbare în numerar, spunând esarfa este de a fi un cadou pentru matusa ei bolnav. Vânzător de hot-dog, dar refuză un om ofera o $ 20.
Când Rebecca ajunge la interviu, ea a spus că poziția a fost completat. Cu toate acestea, receptionera ii spune există o poziție deschisă cu Salvarea revista de succes, explicând modul în care obținerea unui loc de muncă la economii de succes ar putea duce în cele din urmă la o poziție la revista Alette. Interviuri cu Rebecca Luca Brandon (Hugh Dancy), editorul de Economii și de succes om care tocmai ia dat 20 de dolari. Ea ascunde eșarfă ei in afara biroului său, dar asistentul lui Luca vine în birou și dă-l înapoi la ea. Rebecca stie jocul este de până și lasă.
În acea seară, beat, ea și Suze scrie scrisori la Alette și salvarea de succes, dar ea mailuri fiecare la revista greșit. Luca îi place scrisoarea a însemnat pentru a trimite la Alette și angajează ei. Mai degrabă decât completarea o misiune de lucru pentru o coloană nouă, Rebecca se duce la o vânzare de îmbrăcăminte. În timp ce inspecta o pereche de mănuși de cașmir ea tocmai a achiziționat, ea isi da seama ca nu este 100% cașmir și ea a fost înșelat. Acest lucru îi dă o idee pentru coloana, pe care ea scrie sub numele de “Fata din Scarf Verde” si este un succes imediat.
Rebecca mai târziu, se întoarce acasă la confruntări reînnoite cu colector de datorii ea, așa Suze o face sa participe Shopaholics Anonim. Liderul grupului, Miss Korch (Wendie Malick), forțele Rebecca a dona toate hainele ea a cumparat doar, inclusiv o rochie de domnisoara de onoare pentru nunta lui Suze și o rochie pentru un interviu TV. După întâlnirea Rebecca nu își pot permite să cumpere înapoi, cât și cumpără înapoi rochia interviu. În timpul interviului, Rebecca este acuzat de a nu plăti datoriile ei și pierde slujba ei. Suze este furios cand afla ca Rebecca a pierdut rochia domnișoara de onoare. Oferte Alette Rebecca o poziție de revista, dar scade Rebecca. Ea a vinde cele mai multe dintre hainele ei de a-și plăti datoriile sale, inclusiv eșarfă verde. Între timp, Luca începe o nouă societate, Brandon Communications.
Vânzarea lui Rebecca haine face posibil ca ei să-și plăti datoriile ei. Rebecca a participat la nunta lui Suze după reclamarea rochia ei domnișoara de onoare, și ei iartă Suze. Rebecca și Luca se reunesc, și întoarce Luca esarfa verde după care dezvăluie faptul că persoana care a cumpărat la o licitație a fost în calitate de agentul său. Rebecca devine o relatie amoroasa cu Luca și începe să lucreze la compania noua sa.