Conan the Barbarian

Raporteaza film nefunctional!

Conan Barbarul este o sabie cu 2011 şi vrăji de film bazat pe personajul Conan Barbarul creat de Robert E. Howard. Filmul este o nouă interpretare a mitologiei Conan, şi nu este legată de filmele care figurează Arnold Schwarzenegger. Se joaca Jason Momoa în rolul titular, alături de Rachel Nichols, Rose McGowan, Stephen Lang, Ron Perlman, şi Bob Sapp cu Marcus Nispel regie.

Filmul a petrecut şapte ani în dezvoltarea de la Warner Bros înainte de drepturi au fost transferate la Nu Image / Millennium Films, în 2007, cu o clauză care doreşte pentru începerea imediată de producţie. Lionsgate şi Sony Pictures au intrat negocierile pentru distribuţie, cu filmul vedea multi regizori, vizibil Brett Ratner, înainte de a ajunge la Nispel în 2009 şi, ulterior, reunind o distributie si echipa. Filmările au început pe 15 martie, 2010 şi încheiat, la 5 iunie 2010. Filmul a fost lansat la 17 august 2011 în patru ţări: Franţa, Belgia, Islanda şi Filipine. A fost lansat în America de Nord pe 19 august, şi a primit mare parte comentarii negative.

Conan este fiul lui Corin (Ron Perlman), şef al unui trib barbar. Tineret (Leo Howard) este un războinic priceput, dar violent, pe care tatăl său consideră că nu este gata să mânuiască sabia. Într-o zi, satul lor este atacat de forţele de Khalar Zym (Stephen Lang), un dictator care este reunind piese de masca de Acheron, în scopul de a revigora sotia moarta si cuceri Hyborea. Mii de ani în urmă Mask, creat de un grup de vrăjitori şi utilizate pentru a subjuga lumea, a fost rupt în mai multe bucăţi, care au fost împrăştiate printre triburile barbare. După localizarea piesa Corin şi uciderea întregul sat, Zym frunze. Conan este singurul supravieţuitor, şi jură răzbunare.

Ani mai târziu, Conan (Jason Momoa) este acum un pirat care caută încă răzbunare. În oraşul de Messantia, Conan intalneste Ela-Shan (Saïd Taghmaoui), un hoţ fiind urmărit de un om pe care Conan recunoaşte ca Lucius (Steven O’Donnell), unul dintre soldaţii de la Zym de ani înainte. El îşi permite să fie capturat alături de Ela-Shan. Conan scapă de închisoare şi se confruntă cu Lucius, forţându-l să dezvăluie faptul că Zym urmăreşte descendent pur sange de vrăjitorii de Acheron; sacrifica descendent va dezlănţui puterea de a masca. El ajută la restul deţinuţilor să scape, şi, în semn de recunoştinţă, Ela-Shan spune Conan că, în cazul în care el are nevoie de el vreodata, Conan-l vei găsi la City de hoţi, Argalon.

Între timp, Zym şi fiica sa, Marique vrăjitoare (Rose McGowan) ataca o mănăstire în cazul în care ei cred ca este pur sânge. Simţind ceva este greşit, Fassir (Raad Rawi), un călugăr în vârstă, spune unul dintre elevii săi, Tamara (Rachel Nichols), să fugă şi să se întoarcă la locul de naştere al ei. Transport Tamara este urmarit de oamenii Zym lui, dar Conan ei de salvare, şi, de asemenea, surprinde unul din oamenii lui Zym, Remo (Milton Welsh). După ce forţându-l să dezvăluie importanţa Tamara ca pur sange, catapulte Conan Remo, în tabăra din apropiere Zym lui.

Zym şi Marique confrunta Conan, care se pretinde a fi interesat în schimbul de Tamara de aur. Conan atacă Zym, dar Marique salvează tatăl ei, prin invocarea soldaţi din nisip şi apoi Conan otrăvire cu o sabie de bumerang otravă-dantelat. Tamara-l salvează şi se întorc pe nava lui Conan, staţionate în apropiere, în cazul în care prietenul lui Artus (Nonso Anozie) ajută la recuperarea Conan. Barca este atacat de oameni Zym lui, şi, deşi mai multe ucide oameni Conan, ei sunt învinşi. Ordine Conan Artus pentru a reveni la Messantia cu Tamara şi pleacă să se confrunte cu Zym în împărăţia lui. Artus Tamara spune că Conan lăsat o hartă în urmă şi ea îl urmează, o întâlnire cu el într-o peşteră, în cazul în care fac dragoste. A doua zi, ca ea se întoarce la barca, oamenii Zym şi fiica ei de captare.

Conan învaţă de captare Tamara şi pleacă la Argalon, în cazul în care el cere Ela-Shan să îl ajute să pătrundă în castel Zym lui neobservate. Zym se pregăteşte să se scurgă sângele ei Tamara de a elibera energiile masca lui. După confruntarea cu un monstru, ca caracatiţă, care pazeste temniţe, infiltrate Conan Zym de adepţi şi ceasuri de mână ca Zym pune pe masca împuternicită. Conan Tamara de presă, şi ea scapă ca el lupta cu Zym castel care se încadrează în jurul lor. Atacă Marique Tamara, dar Conan aude striga Tamara si infrangeri Marique, tăierea mâinii ei. Tamara ei începe într-o groapă, în cazul în care ea este tras în ţeapă de către un vârf de mare de mai jos. Zym vine şi, găsind cadavrul fiicei sale, el jură răzbunare pe Conan.

Conan şi Tamara fie prinse pe un pod de instabilă ca Zym le ataca. El foloseste puterea masca de a apela mai departe spiritul de sotia moarta, Maliva, o vrăjitoare puternică, care a fost executat de către călugării de la mănăstirea Tamara pentru încercarea de a elibera forţele oculte de a distruge Hyborea, şi spiritul lui Maliva începe să posede Tamara. Ea îl imploră Conan pentru a permite căderea ei, dar el refuză, şi înjunghie în locul podului inainte de a sari de siguranţă cu Tamara. Podul se prăbuşeşte împreună cu Zym. Conducător avid de putere cade lava de mai jos prăpastie imensă strigând numele soţiei sale, ceea ce implică moartea lui.

Conan şi Tamara de evacuare şi el a se întoarce la locul de nastere ei, spunându-i că vor întâlni din nou. El apoi se întoarce în satul său vechi şi tellint memoria tatălui său că a răzbunat moartea lui şi a recuperat Zym sabia furat de la el, restaurarea onoarea lui.