City of God

Raporteaza film nefunctional!

Pui de găină sunt pregătite pentru o masă atunci când un pui scapă şi o bandă armată urmăriri după ea. Pui vine la o oprire între bande şi un tânăr pe nume Rocket (Buscapé), care crede că banda vrea să-l omoare. Într-o mişcare creativă, “Matrix”, împuşcat opreşte timpul şi Rocket cercuri. Deodată, el e un băiat joacă fotbal (fotbal), pe un teren de murdărie. Este anii ’60 si acesta este modul în Cetatea lui Dumnezeu a ajuns să fie.
Trei hoţi sărace cunoscute sub numele de “Trio Tender” – Clipper Shaggy,, şi de gâscă – Rob şi proprietarii de afaceri prada, de gâscă este fratele lui Rocket. Robin Hood în moda, au împărţit o parte din prada, cu cetăţenii de o favela numit Oraşul lui Dumnezeu (Cidade de Deus), şi sunt protejate de ei în schimb. Mai multe baieti tineri idolatrizeze trio-ul şi urmaţi-le în jurul. Un cuier-on, cum ar, cunoscut sub numele de Li’l Dice (Dadinho), convinge-le să deţină un motel şi a jefui a ocupanţilor săi. Gasca de acord, dar, rezolvarea nu de a ucide pe nimeni, spun Dice Li’l că este prea tânăr pentru a le însoţească şi trebuie să servească drept veghe. Ei i dea un pistol si spune-i la foc tras un avertisment dacă poliţia ajunge. Nemulţumit cu aceasta, Li’l Zaruri trage un avertisment de la mijlocul împuşcat-jaf şi încasările pentru a arma jos toţi locuitorii din motel odată gasca au fugit. Masacrul a aduce în atenţia poliţiei, forţând Trio Tender de a părăsi mahala. Clipper se alatura bisericii, si Shaggy este împuşcat de poliţie în timp ce încerca să scape cu prietena lui. Goose este împuşcat de Dice Li’l după luarea banilor băiat mai mic şi prietenul lui Benny (Bene), care au fost atât ascunde şi de comiterea de crime pe cont propriu, deoarece incidentul motel.
Cronologie sare înainte în 70. Rocket a devenit o parte a “Groovies”, un grup de tineri hippy, care se bucură de fumat marijuana. El dezvoltă un interes în fotografie, prin luarea de poze ale prietenilor sai, mai ales o fată că este îndrăgostit nebuneşte, cu, dar încercările sale de a ajunge aproape de ea sunt ruinate de un grup de tineri scandalagii cunoscut sub numele de “The Runts” (Caixa Baixa, “low Gang “). Li’l Dice acum se numeşte pe sine “Li’l ZE” (“Ze Pequeno”), şi împreună cu prietenul său din copilărie Benny a stabilit un imperiu de droguri prin eliminarea tuturor de concurs, cu excepţia pentru un dealer numit de morcovi, care este un prieten a lui Benny.
O pace relativă a venit peste oraşul lui Dumnezeu, sub domnia lui Li’l Ze, care evită atenţia poliţiei de către având în acoliţii săi ucide unul dintre Runts, care au fost comit infracţiuni minore în zona. Ze intentioneaza sa-l omoare pe rivalul său trecut, morcov, dar este oprit de Benny. În cele din urmă, împreună cu fata care a wooed departe de Rocket, Benny decide să părăsească viaţa din spatele penală de a trăi într-o fermă şi aruncă o petrecere de adio. Ze, imposibilitatea de a găsi o fată, care va dansa cu el la petrecere, guri de aerisire frustrarea sexuală de umilitor un om iubitor de pace pe nume Ned Knockout. Mai târziu, Benny este împuşcat de către un fost traficant de droguri, Blackie (Neguinho), care a fost scopul pentru ZE. Ca Benny a fost singurul om care deţine Li’l înapoi ZE de la preluarea de afaceri de morcovi, moartea lui Ze lasă în pericol de viaţă şi morcov în frică.
După moartea lui Benny, prietena ZE violuri lui Ned, apoi ucide unchiul şi fratele său mai mic. Ned, cauta razbunare, feţe cu morcov. După Ned ucide unul din oamenii Li’l ZE şi răni el însuşi Ze, un război izbucneşte între cele două facţiuni rivale, care înghite oraşul lui Dumnezeu, care marchează începutul a 80. Ambele părţi înscrie mai multe şi mai mult “soldaţi”, cu Ze furnizarea de arme pentru Runts, cu condiţia ca acestea vor lupta pentru el. Gelos de notorietate lui Ned, în ziare, Ze are Rocket a lua fotografii de el şi gaşca lui. Necunoscut la Rocket, un reporter de femeie pe nume Marina decide să publice printuri dezvoltate în hârtie de zi cu zi. Rachete, apoi se teme pentru viaţa lui, în mod eronat crezând că ZE va dori să-l omoare, deşi ZE este de fapt foarte multumit de notorietate sa a crescut. După ce a aruncat o potrivire, Rocket fără tragere de inimă este de acord să continue să lucreze cu ziarul şi se termină la dormit cu Marina.
Povestea a ajuns în jurul valorii de cerc complet la începutul filmului. Confruntat de gasca, Rocket este surprins de faptul că ZE este cerându-i să ia o fotografie de gasca. Aşa cum Rocket se pregăteşte să ia fotografia, cu toate acestea, morcov şi un schimb de focuri ajunge rezultă între cele două bande, şi mai târziu de poliţie. Ned este ucis de un băiat care şi-a infiltrat a bandei sale de a răzbuna pe tatăl său, un agent de securitate care a fost ucis de Ned într-o scenă anterioară în timpul unui jaf bancar. Li’l Ze şi morcov sunt arestaţi şi morcov este luat pentru a fi defilat în faţa presei. ZE este agitat în jos pentru bani, umilit, şi, în sfârşit eliberat, toate fiind în acelaşi timp secret fotografiata de Rocket. După ce ofiţerii de poliţie concediu, Runts înconjoară ZE şi ucide-l, în răsplata pentru că a ucis unul din prietenii lor. Racheta are poze cu intreaga scena, precum şi în calitate de organism mort ZE lui şi se duce înapoi la ziar.
Rocket este văzut în biroul ziarului uita la toate fotografiile sale printr-o lupă, şi de a decide dacă sau nu de a pune imagini ale ofiţerilor de poliţie strâmbe în ziar, sau imaginea de trupul mort a lui Ze. Fotografiile de politistii l-ar face faimos, dar l-au pus în pericol, în timp ce fotografiile de Li’l ZE l-ar garanta un loc de muncă de la hârtie. El decide să ia calea în condiţii de siguranţă, şi ziarul ruleaza imaginea lui a lui Ze bullet-dereglate cadavru.
Povestea se termină cu Runts de mers pe jos în jurul oraşului a lui Dumnezeu, a face o listă a lovit de dealeri care intenţionează să le omoare, în scopul de a prelua afacerea de droguri. Ei menţionează că o Vermelho Comando (“Red Command”) se apropie.