City of Angels

Raporteaza film nefunctional!

Seth este una dintre mulţi îngeri care se uita peste oameni şi a le proteja în moduri nevăzute. Principala responsabilitate a lui Seth este de a apărea la cei care sunt aproape de moarte şi ghid le la viaţa viitoare. Ca parte a acestei sarcini, Seth şi unul dintre îngerii săi colegi, Cassiel (Andre Braugher), vrea să vă întreb ce oamenii lor de lucru în viaţă a fost de preferat. Dar, in ciuda intalnirilor lor de zi cu zi, acestea par să aibă probleme de înţelegere fiinţe umane şi de căile lor.
În timp ce aşteaptă să escorteze la lumea cealaltă un om care nu va supravieţui intervenţii chirurgicale pe cord, Seth este impresionat de eforturile viguroase ale chirurgului, Maggie Rice (Meg Ryan), pentru a salva viaţa omului de rău augur şi angoasa ei sincer la eşecul ei să facă acest lucru. Seth curând devine preocupat cu Maggie şi decide să devină vizibile la ei, în ciuda incapacităţii sale de evident să-i dea mai multe detalii convingătoare despre el însuşi, cum ar fi ceea ce face el pentru un trai sau chiar numele lui de familie. În ciuda acestui fapt, ei dezvolta o prietenie, care în curând se transformă în atracţie reciprocă, deşi Maggie este deja implicat cu unul din colegii ei, Jordan Ferris (Colm Feore), la spital. Seth întâlneşte apoi Nathaniel Messinger (Dennis Franz), unul dintre pacienţii lui Maggie, care poate simţi prezenţa lui Seth şi că de alti ingeri. Nathaniel în curând se referă la Seth că el, de asemenea, a fost o dată un înger, dar, prin voinţa liber acordat la îngeri, a decis să devină om, prin el se referă la procesul de “cădere”. Seth începe să ia în considerare această opţiune, astfel că el poate fi cu Maggie, într-o relaţie pe deplin fizică şi emoţională. Atunci când Maggie primeşte o propunere de căsătorie din Iordania, ea se găseşte având de a alege între el şi Seth.
După ce a dat seama ca Seth este impermeabil la prejudiciu, Maggie, în cele din urmă el se confruntă şi a cere să ştie cine sau ce este el cu adevărat, dar ea nu este în măsură să accepte revelaţia şi trimite-l departe. Maggie mai târziu vorbeşte despre Seth cu Nathaniel, care dezvăluie treptat sa de origine propria angelică. El explică de ce să-i el însuşi a ales să devină uman şi subliniază faptul că Seth este gândire de a face acelaşi lucru. Seth decide să devină om, prin gestul simbolic de a sări de la partea de sus a unui zgârie-nori. Imediat după trezire din saritura, el începe să experimenteze toate sentimentele umane şi senzaţiile pe care el niciodată nu a fost capabil să înţeleagă, începând cu leziuni fizice şi de durere. Până în acest moment, personalitatea lui Seth si emotii, la fel ca cele ale tuturor celorlalţi îngeri, au fost foarte modestă, dar care începe să se schimbe. Acum uman, Seth trebuie să găsească drumul spre spital pentru a vedea Maggie, dar el se spune că ea a plecat cu cabină de munte unchiul ei pentru o pauză. Sărac şi naiv, el nu poate plăti pentru călătorie şi se încheie până obtinerea jefuit şi au luat ghetele de la picioare de o gaşcă de prădători rătăcitoare. In cele din urma cârligele de o plimbare la Lacul Tahoe şi apare, inmuiate si rece, la uşa lui Maggie. Văzând buza Split si respiratie condensat provin din gura lui, în aer rece, Maggie îşi dă seama că el a renunţat la statutul său exaltat pentru dragostea ei. Ea vede în rănile sale şi apoi se bucure de dragoste cald, pasionat la ultimul.
În dimineaţa următoare, aşa cum Seth este în duş, se bucură de senzaţie primul său de apă caldă pe corpul său, Maggie, plimbari cu bicicleta ei la un magazin local pentru a cumpăra nişte pere pentru el. Pe drum înapoi, fericit şi împlinit, ea plimbari cu bicicleta ei cu ochii inchisi si bratele larg deschise la lumina soarelui de toamnă şi de viitorul ei luminos, cu Seth. Fericirea ei este tăiat scurt, de un camion care o capturile prin surprindere atunci când scoate în faţa ei. Simţurile Seth că Maggie este în pericol şi se duce la ajutorul ei. El a ajunge la timp pentru Maggie să-i spună că ea vede ingerul, care a venit să o însoţească departe. Deşi Seth nu mai este capabil de a vedea îngeri, el ştie că sunt acolo şi imploră Maggie nu să se uite la ei. Maggie îi spune că ea nu mai este frică şi că, atunci când o va întreba ce lucru ei favorit în viaţa folosit pentru a fi, ea va spune că a fost Seth. Acum, numai doliu şi, Seth este vizitat de Cassiel. Cassiel oferă confort şi solicită Seth, dacă el ştia acest lucru se va întâmpla, ar putea el să decidă în continuare pentru a deveni om. Seth răspunsuri:
“Mi-ar fi avut mai degrabă o gură de părul ei, un sarut din gura ei, o atingere de mana, de eternitate fara ea. One. ”
Seth doliu pentru Maggie şi începe o ajustare dificil de noua sa viaţă.
Scena finală aminteşte una mai devreme, cu Nathaniel. Acesta arată Seth la plajă în cazul în care îngerii se întâlnesc în fiecare zi în zori pentru a asculta muzică celestă. Cassiel şi cu restul de vizionarea îngeri, Seth îşi exprimă bucuria de a fi uman şi faptul că el a ajuns la un acord cu noua sa viaţă prin rularea în apă şi joacă în valuri. Într-un moment rar de emoţie, Cassiel este văzut râzând cu bucurie pentru vechiul său prieten.