Chernobyl Diaries

Raporteaza film nefunctional!

Un grup de adulti tineri, Chris (Jesse McCartney), prietena lui Natalie (Olivia Taylor Dudley), şi prietenul lor comun Amanda (Devin Kelley), sunt o calatorie in Europa. Se opresc în Kiev, Ucraina, pentru a vizita fratele lui Chris, Paul (Jonathan Sadowski), înainte de a merge pe la Moscova, în cazul în care Chris intenţionează să propună Natalie.
După o noapte în oraş, Pavel sugerează faptul că ei merg pe un “tur extremă” a orasului abandonat de Prypiat, care stă în umbra nucleară de la Cernobâl Power Plant, site-ul de dezastru infam, deoarece oraşul este de doar 100 km de Kiev . Ele sunt unite de un cuplu de rucsac, norvegiană Zoe (Ingrid Bolso Berdal), şi australian Michael (Nathan Phillips). Grupul ajunge la punctul de control Cernobîl zona de excludere, în care sunt interzise de militar ucrainean, dar ghidul lor turneu, Uri (Dimitri Diatchenko), le ia în printr-un punct de control fără pilot, împădurit, intrarea în zona.
Pe drum ei se opresc la un râu unde vor descoperi un peşte mare, mutant cu dinti mari moarte la marginea râului. Ca grupul se întoarce la van, un număr de peşti similare sunt observate de mai jos apă tulbure ataca o bucată de carne de vită sacadat Uri aruncat mai devreme. Ei petrec cateva ore de explorare a oraşului abandonat, care era de origine a lucrătorilor la Cernobîl şi familiilor lor, înainte de ei au fost nevoiţi să evacueze peste noapte. Când Uri le ia într-un bloc de apartamente, el aude un zgomot. Când a merge încet pentru a investiga, un urs vine de la o cameră adiacentă şi fuge. Speriată, grupul părăseşte clădirea. Comentarii cu privire la incidentul uri, spunandu-grup a fost vin la Cernobâl timp de cinci ani şi a văzut întotdeauna un câine sau lupi, dar niciodată un urs.
Ca grupul se pregăteşte să plece, Uri găseşte în fire lui Van au fost mestecate şi încearcă prin radio pentru a ajuta la nici un rezultat. Ca noaptea cade, grupul începe cearta şi aplicarea vina. Zgomotele sunt auzite în afara şi Uri merge cu o lanterna si un pistol, însoţit de Chris. Fotografii sunt auzite şi Pavel ruleaza pentru a investiga, doar pentru a reveni cu Chris a cărui picior a fost grav ranit, se pare, de caini care ataca van.
În dimineaţa următoare, Paul, Michael, şi Amanda du-te în căutarea pentru Uri, care, în conformitate cu Chris, a fost luată de “ei”. Ei urmează un traseu de sânge pentru a găsi corpul mutilat Uri lui într-un complex subteran. Ei iau arma şi contra Geiger şi de a scăpa abia un grup de creaturi mutante. Ei reveni la van, intenţionează să majorare la cel mai apropiat punct de control, dar Chris nu se pot muta piciorul lui. Chris şi Natalie sta în spatele, în timp ce altele merg pentru a obţine ajutor.
Grupul are peste vehiculele abandonate într-o parcare şi de a găsi un autobuz cu gauri de gloante ieşirea din interiorul acestuia. În autobuz se afla, de asemenea, arme rupte şi o uniformă de paza sângeros. Michael găseşte fire de schimb pentru van, aşa că mergeţi înapoi spre vehiculul lor. După ce a fost urmarit de caini, ei ajung van de căderea nopţii şi pentru a găsi o rupt în afară şi oglindită peste. Natalie video de aparat de fotografiat dezvăluie ea şi Chris au fost luate de mutanti.
Ei merg în căutarea a doi, dar sfârşesc prin a fi urmarit de mai multe mutanţi. În timpul lor de evacuare vor găsi o Natalie traumatizată şi salveze ei. Atunci când sunt în grup deschis, ei încep să lucreze în cazul în care un alt punct de control din apropiere este prin utilizarea unui Michael hartă obţinute în timpul scape lor anterioare. Grupul este distras de o fetiţă în distanţă. În ceea ce ei încearcă să comunice cu Natalie ei este luat din nou de mutanti. Paul, Michael, Amanda, şi Zoe încercarea de a găsi ei, dar în proces sunt mişunau de o hoarda de mutanti. Ei fug la un adăpost antiatomic, dar Michael este capturat. Trei continua, găsirea Chris inel de logodna pentru Natalie, dar nici un semn de Chris însuşi. Acestea sunt din nou atacat de mutanţi şi, ca incep sa urce o scara pentru a cale de ieşire, o congregaţie de mutanti Zoe trage inapoi, forţând Amanda şi Pavel să-i lase ca ele sa scape.
Paul si Amanda continua prin adăpost antiatomic care vine în instalaţie nucleară de la Cernobâl în sine. În timp ce naviga reactorului, au găsit Natalie mort. Ei continua, doar pentru a deveni, de asemenea, otrăvit cu radiatii ca pielea lor incepe la blister. Ei ieşi din reactor şi se confruntă personalul de militari ucraineni. Orbiţi de otrăvire radiatii, Pavel este împuşcat atunci când se apropie de soldaţi.
Amanda trece afară şi se trezeşte pe o targa în cazul în care mai mulţi medici, îmbrăcaţi în costume de protecţie Hazmat, ei informează că ea este într-un spital. Medicii vorbesc între ei şi dezvăluie că “creaturi” au scăpat de pacienţi care au fost recuperată şi, din moment ce americanii celelalte sunt morţi, ei decid Amanda, care au văzut evadati, nu trebuie să li se permită să plece. Ea este mai târziu aruncat într-o cameră izolată întunecată. Amanda este alertat imediat ca ea incepe sa auda zgomote. Ea solicită, precum şi un grup de mutanti ei ataca.