Charlie St. Cloud

Raporteaza film nefunctional!

Charlie St Cloud (Zac Efron) este un marinar care castiga o cursa cu barca profesionala pe barca cu panze lui, Splinter Splendid, împreună cu fratele său mai mic, Sam (Charlie Tahan). El primeşte, ulterior, o bursa de navigatie la Universitatea Stanford. Charlie absolvenţi de la Liceul Winslow şi după ce casa de la ceremonia de absolvire, Charlie Sam promite că va practica baseball-ul, împreună în fiecare zi, până când pleacă de la Stanford, la apus de soare atunci când “Bailey Yacht Club” ceremonial tunuri de sunet. Mai târziu în acea noapte, Charlie a fost trebuia să meargă la o petrecere de absolvire cu prietenii lui, dar mama lui, Claire (Kim Basinger), îl face grija de Sam în timp ce ea ridica o alta schimbare la slujba ei ca o asistentă medicală. Atunci când Sam se uită la televizor, Charlie încearcă să se strecoare afară şi du-te la petrecere. Dar el este prins de către Sam atunci când el se întoarce pe farurile sale, şi solicită Sam Charlie să-l conducă la casa prietenului său lui Tommy pentru a viziona Red Sox joc. La prima Charlie refuză, dar oferă în când Sam face complimente despre masina lui. În timp ce de conducere, Charlie şi Sam vorbi despre plecarea lui Charlie şi glume până când ajunge într-un accident de masina rău la o intersecţie. Masina lor este de spate, sa încheiat cu un SUV, forţându-le în calea unui camion Mack într-o coliziune T-Bone. În imbratisari întunecate, Charlie o. Rănit grav Sam şi încearcă să-l asigur că totul va fi bine odată ce el ia vina pentru acţiunile sale Ştiind că rănile sunt fatale, Sam Charlie cere niciodată să-l lase singur din nou, spunând că, dacă el face, ei vor fi mereu împreună ca fraţi. Charlie promite că vor fi mereu împreună. Apoi, un paramedic numit Florio Ferrente (Ray Liotta) reinvie Charlie, care în hohote de groază atunci când îşi dă seama că Sam a murit la rănile sale şi a murit în braţele lui. La înmormântarea lui Sam, un Charlie cu inima zdrobită fuge după ce a refuzat să pună mănuşi de baseball a lui Sam în mormânt. După un termen dezamăgit prin pădure învecinate, Charlie găseşte spiritul lui Sam şi descoperă că Sam poate interacţiona cu el pe planul fizic. După reuniune lor, Charlie îşi îndeplineşte dorinţa lui Sam moarte prin practicarea baseball cu el în fiecare zi, la apus, în canion, după sunetul de tunuri.
Cinci ani mai târziu, Charlie, care a renunţat la bursă său şi trist peste pierderea lui Sam, este acum interimar la Cimitirul Ţărm. În timpul o excursie în oraş, Charlie vizitează docuri barca şi îndeplineşte Tess Carroll (Amanda Crew), un marinar care visează de navigatie o zi in jurul lumii. În ziua următoare, Charlie se execută în Florio Ferrente, de paramedic care a salvat viaţa lui. Ferrente moare de cancer şi întrebări Charlie, dacă acesta vreodată se întreabă de ce el a fost salvat şi îi spune că este un motiv pentru darul său. Charlie se întoarce la cimitir şi constată Tess răniţi. El ia-o înapoi la casa lui să o patch si ei dezvolta o relatie. Între timp, Sam începe să se simtă fi transparent şterse din existenţa ca un semn sigur că Charlie îl uităm atunci când Charlie ajunge târziu pentru jocul lor de captură. Cu toate acestea, urmează Tess Charlie şi el explică faptul că ea mai este în lumea ei, mai puţin el poate fi în a lui Sam.
Mai târziu, Charlie descoperă că Tess a dispărut în timp ce navighează printr-o furtuna cu câteva zile mai devreme, dezvăluind că Charlie ar putea-o vedea doar ca el ar putea Sam. Ferrente soţia lui, Carla vine la Charlie şi îi spune că Ferrente au murit în noaptea precedentă şi să-i dea lui Sf. medalia de Iuda, care a purtat noaptea, Charlie a fost reînviat. Charlie examinează pandantiv. După una din seri Charlie şi Tess au împreună juca ascunde şi caută. Tess se lipeste o notă pe usa care spune “vino-mi găsesc”, cu un desen de o barca sub. Mai târziu în această poveste este văzută ca Charlie sa cerut să-i găsească după ce furtuna a spălat-o pe mal, dar ea este pe moarte. Acesta este apoi că Charlie îşi dă seama că Tess nu este mort şi că el trebuie să găsească ei pentru a salva viaţa ei. Împreună cu prietenul lui Alistair şi antrenorul lui Tess Tink, Charlie ia o barca pentru a găsi Tess bazat pe instinctele lui Charlie că el ştie unde ea este cauza a ceea ce ea ia spus şi ceea ce el însuşi ar face. Apus următor, Charlie pierde în cele din urmă jocul cu Sam. După cum mărturiseşte dragostea lui Charlie pentru frate sa plecat, Sam spune că pur şi simplu, Charlie îl iubeşte din nou şi ia oprit, ca o stea de fotografiere pentru a indica locul în care Tess “. Grupul consideră barca naufragiat Tess “, împreună cu culcat-o pe stanci. Charlie foloseşte căldura corpului său de a păstra cât se Tess şi caldă până când cele două sunt în cele din urmă găsit de către un Garda de Coasta Jayhawk numit de către Tink.
Charlie si Tess sunt luate la spital, unde spune Alistair Charlie că Tess avea hipotermie şi că el a salvat. Mai târziu, Charlie cumpără o barcă veche şi solicită Tess, dacă ea ar dori să facă o plimbare cu el. Cu toate acestea, Tess se teme el, explicând că ea a fost cu vise despre ele împreună. Charlie spune Tess că visele ei sunt amintirile şi recită un citat de la înmormântarea tatălui ei, care au vorbit despre în visele ei. Charlie decide să demisioneze din postul său şi merge în pădure pentru a lăsa copleşit de amintiri şi să spună la revedere de la Sam, spunandu-i vor fi întotdeauna fraţi şi, deşi el nu este în măsură să-l vadă, Sam este acolo şi descoperă că el e la pace, înainte de Charlie lasă pădure cu Tess. În timpul de credite, Charlie şi Tess naviga în cele din urmă în jurul lumii şi să spună la revedere de la cetăţenii de Quincy Harbor, Washington.