Changeling

Raporteaza film nefunctional!

În 1920 Los Angeles, cu o singură mama Christine Collins (Angelina Jolie) se întoarce acasă târziu de la locul de muncă pentru a descoperi ei de nouă ani, fiul, Walter (Gattlin Griffith), lipsește. Reverendul Gustav Briegleb (Malkovich) mediatizeze situația lui Christine și șine împotriva Los Angeles Departamentul de Poliție (LAPD) pentru incompetența acestuia, a corupției și a pedepsei extrajudiciară raspandita de “Squad Gun” sa, condus de Șeful James E. Davis (Colm Feore). Câteva luni după dispariția lui Walter, LAPD spune Christine că a fost găsit în viață. Crezând publicitate pozitivă va anula criticile recente ale departamentului, LAPD organizează o reuniune publică. Deși “Walter” (Devon Conti) pretinde că este fiul lui Christine, ea spune că nu este. Căpitanul JJ Jones (Donovan), șeful Direcției minori LAPD lui, insistă băiatul este Walter și presiunile Christine în luându-l acasă “pe bază de proces”.
După ce se confruntă cu discrepanțele Christine Jones fizice între “Walter” și fiul ei, Jones organizează pentru un medic să o viziteze. El spune Christine ca “Walter” este mai scurtă decât înainte dispariția sa din cauza traumei și-a micșorat coloanei vertebrale său, și că persoana care a luat Walter l-au tăiat împrejur. Briegleb spune Christine a fost plantat de poliție să o discrediteze. Profesorului Walter și medicul dentist da Christine scrisori semnate confirmă “Walter” este un impostor. Christine spune povestea ei cu presa, ca un rezultat, ei Jones trimite la Los Angeles, Spitalul Județean de “episcopie psihopat”. Ea se împrietenește cu deținutul Carol Dexter (Ryan), care spune Christine ea este una dintre mai multe femei care au fost trimiși acolo pentru autoritate de poliție provocator. Dr. Steele (Denis O’Hare) consideră Christine deliranta si o forteaza sa ia pastile starea de spirit-reglementare. Steele spune că va lansa pe Christine în cazul în care ea recunoaste ca a fost confundat cu privire la “Walter”; ea refuză.
Detectivul Ybarra (Kelly) calatoreste la o fermă în Wineville, Riverside County, pentru a aranja deportarea de 15 de ani, Sanford Clark în Canada. Unchiul băiatului, Gordon Northcott (Harner), a fugit după Ybarra involuntar l-au avertizat de vizita lui. Clark spune că Ybarra Northcott l-au forțat să ajute răpească și să ucidă în jurul valorii de 20 de băieți și identifică Walter ca unul din ei. Spune Jones, care Briegleb Christine este în custodie de protecție ca urmare a unei cădere mentală. Deportarea Jones ordinele lui Clark, dar Ybarra face Clark dezvăluie locul crimei. De presă Briegleb asigură lui Christine, arătând Steele o poveste ziar despre crimele pe care Wineville nume Walter ca la o posibila victimă. “Walter” dezvăluie motivul său a fost de a asigura transportul la Los Angeles pentru a vedea actorul lui preferat, Tom Mix, și spune poliția ia spus să mintă despre a fi fiul lui Christine. Captare RCMP Northcott în Vancouver, Canada. Avocatul lui Christine (Geoff Pierson) asigură o hotărâre judecătorească pentru eliberarea celelalte femei pe nedrept încarcerați.
În ziua ședinței consiliului orașului în caz, Christine și Briegleb ajunge la Los Angeles City Hall, în cazul în care acestea se confruntă mii de protestatari care cer răspunsuri de la oraș. Audiere este intercalate cu scene din procesul Northcott lui. Consiliul concluzionează că Jones și Davis ar trebui să fie eliminate din taxe, și că internări extrajudiciare de către poliție trebuie să fie revizuite. Juriul Northcott lui îl găsește vinovat de crimă și Exemple l judece la moarte prin spânzurare. Doi ani mai târziu, Christine nu a renunțat la căutarea ei pentru Walter. Northcott trimite-i un mesaj declarând că este dispus să-i spună ce sa întâmplat cu Walter, cu condiția ca el să îndeplinească Christine înainte de executarea lui. Ea vizitează Northcott, dar el refuză să-i spună dacă el a ucis pe fiul ei. Northcott este executat în ziua următoare.
În 1935, David Clay-unul dintre băieți presupune că au fost uciși-se găsește în viață. El dezvăluie că unul dintre băieți cu care el a fost deținut a fost Walter, care a curaj sa întors pentru a ajuta la David obține prin sârma ghimpată. David, Walter și doi băieți alte scăpat, dar au fost separate. David nu știe dacă Walter a fost recuperată, oferindu-Christine sperăm că este încă în viață.