Chalte Chalte

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe într-o alee de bowling, în cazul în care un grup de prieteni se asteapta sosirea de Salim. Între timp, Deepak logodnica lui vine cu Sheetal. Atunci când o conversaţie despre dragoste apare, Deepak şi restul găsi necesar să se facă Sheetal conştienţi de faptul că iubirea adevărată nu există. Ei spun povestea de jocuri Raj (Shahrukh Khan) si Priya (Rani Mukerji), doi dintre cei mai apropiaţi prieteni. Raj Mathur este proprietarul de Raj Transport, o companie de transport mic, el însuşi a fondat. Paradise lipsit de griji este un om care este neorganizat, murdar, leneş şi târziu tot timpul. Deşi nu este cel mai bogat, el e mereu fericit.
Pe de altă parte, Priya Chopra este un designer de moda de succes a cărui familie este destul de bogată. Priya, originar din Grecia, locuieste impreuna cu matusa ei Anna, Cine vrea sa dea cele mai bune jocuri din viaţă (bogăţie şi de succes). Priya are jocuri planificat toată viaţa – opusul completă de Raj. Aceste două persoane complet diferite întâlni într-un accident de maşină, când Priya jocuri avariază maşina în camion lui Raj. Deşi cei doi se un start stâncos, se intalnesc din nou, la nunta de Salim şi Farah pana la urma devenind prieteni. Cei doi aranja pentru a răspunde din nou şi se încadrează în dragoste încet. Primeşte numărul de telefon al Priya Raj neglijent, dar se pierde. Apoi, el stabileşte pentru a găsi şi de a găsi jocuri de jocuri, el face.
Cu toate acestea, Priya Raj află că este angajat. Disperat, el urmează Priya în Grecia, în cazul în care el continua sa o curteze. Când este timpul pentru compania parte, Priya îşi dă seama că ea este în dragoste cu Raj. Ei se căsătoresc, după convinge părinţii lui Priya, şi ajunge în Mumbai, în cazul în care salută Raj Priya în casa lor. El face apoi un jurământ de talisman Sale sfinte, dorinţa de a se proteja Priya dacă el nu este de aproximativ, pentru că jocul el iubeşte foarte mult.
Înapoi la alee de bowling în prezent: Sheetal este în lacrimi, pentru că ea niciodată nu a auzit o poveste mult mai frumoasa. Salim soseşte împreună cu Farah şi anunţă astăzi că a fost Raj şi Priya aniversare a lui nunta în primul rând, cu Ei au fost de planificare o petrecere surpriză. Emoţionat, Sheetal nu se poate astepta celebrul Raj şi Priya, dar când ajung în, sunt nimic ca ceea ce părea. Un an a schimbat Atât Raj şi Priya, iar două nu se poate opri cearta. Când Thea pentru a găsi un teren comun şi fericire, aceasta nu dureaza mult. Raj Se simte presiunea de a satisface aşteptările familiei lui Priya, şi se luptă financiar. Compania sa a dat faliment, iar el are multe de a plăti facturile şi împrumuturi. Când el este insultat de către un funcţionar bancar, el se întoarce acasă plângând.
Priya nu pot sta pentru a vedea soţul ei în această stare, staţiuni şi un joc de fostele logodnicului solicită bani. Când Raj întreabă despre sursa de jocuri de bani, ea se afla. Dar când el aruncă o parte celebrare, el învaţă adevărul. Supărat la Priya, el devine distructiv, şi Priya, cu inima, el fuge părinţi jocuri. Raj, realizând eroarea sa, Priya se după, doar pentru a fi insultat familia de jocuri. Priya decide să părăsească India, ca ea nu poate sta cu Raj, dar nu poate rămâne fără el. Când Raj este informat despre acest lucru, el curse de la aeroport pentru a opri Priya, aşa cum a făcut în anul anterior. El spune că el şi va schimba acest lucru are un vis de două dintre ele a începe o familie împreună. Deşi ea îşi exprimă Priya, care are acelaşi vis, ea consideră că este imposibil ca ele să fie împreună, astfel încât ea placi plane. Renunţarea, Raj-si aminteasca HIS jurământul său şi trimite-l Priya talisman. Atunci când Priya Primeste talisman, ea îşi aminteşte prea Mărturisirea lui Raj. Raj se întoarce acasă pentru a găsi-l aşteaptă pentru Priya. Ea spune că singura cale prin care sa facem visul este: de a fi împreună. Într-o manieră ludică, doi se într-un alt argument, dar Ei spun că acest lucru este modul în care-şi exprima dragostea lor. Ei continuă să susţină şi creditele se rostogolească.