Chalet Girl

Raporteaza film nefunctional!

Kim Mathews (Felicity Jones) a fost un campion de skateboarding înainte de mama ei a fost ucis într-un accident de masina. Kim renunţă la skateboarding şi începe să lucreze în bar fast Burger alimente pentru a plăti facturile de uz casnic pentru a ajuta la tatăl ei (Bill Bailey).
Atunci când ea şi tatăl ei au nevoie de mai multi bani pentru a plati facturile, Kim merge în căutarea unui loc de muncă cu un salariu mai bun. Prietenul ei recomandă o alegere loc de muncă ca o fată cabana, care lucrează în Alpi pentru clients.As bogate ea este pornit în jos, este un apel de a spune că fata cabanei actual a rupt piciorul şi Kim este acceptat pentru locuri de muncă ultimul minut. Cabana Fata Georgie (Tamsin Egerton) este trimis să ajute Kim afara, dar nu pare să-i place ca ea este nimic, dar plin de farmec si eleganta sau ea nu poate ski sau snowboard ca ea nu a fost niciodată la Alpi. Kim este instantaneu atras de Johnny (Ed Westwick), fiul bogat de Richard (Bill Nighy) si Caroline (Brooke Shields), deşi el este într-o relaţie cu prietena Chloe (Sophia Bush).
Ca Kim este viaţă lângă munţi ea încearcă să se înveţe să snowboard, deşi ea consideră acest lucru dificil. Mikki (Ken Duken), văzând lupta ei a ajuta afară şi învaţă ei la snowboard. El observă că ea are un talent natural. El a convinge-o pentru a încerca să câştige un concurs de snowboarding de a câştiga 25.000 de dolari.
Georgie începe să devină prieteni cu Kim şi mai târziu află că este ziua ei de naştere. Ea ia Kim la un club au fost ei se îmbăta. Ea a convinge pe Kim de a lua parte înapoi de unde au stau, ca familie sunt afară. Georgie, Kim, Mikki şi prietenul lui Georgie, Amy (Abbie Dunn) sunt în cada fierbinte şi ei sunt goi. Georgie şi Mikki continua să cârlig în sus.
Atunci când Kim iese din cada pentru a zăpada pe ea însăşi, revenirea acasă de familie şi a vedea goi ei. Georgie si Kim continua apoi pentru a curăţa casa şi să plătească înapoi pentru orice prejudiciu care a fost făcut pentru casă. Kim continuă să lucreze la aptitudinile snowboarding ei şi încearcă să cucerească teama ei de sare de mare, deoarece aduce înapoi memoria accident de masina.
Kim şi Johnny devine mai aproape şi, la sfârşitul de o călătorie de afaceri cu tatăl său şi a unor potenţiali investitori el decide să rămână în urmă, probabil pentru a petrece mai mult timp cu Kim. Johnny plăteşte o să-l înveţe cum să snowboard, care aduce mai aproape de ei şi după o zi în zăpadă se saruta scurt şi sfârşesc prin a dormit împreună. Bernhard (Gregor Bloéb) le-au văzut mai devreme şi au alertat mamei lui Johnny. În dimineaţa de după standul lor o noapte, Caroline (Johnnys mama) le prinde şi dă departe faptul că Johnny este angajat la Chloe. Kim pachete de lucrurile ei şi lasă casa supărat şi furios că Johnny a minţit-o şi sa culcat cu ea, chiar dacă el a fost angajat.
Ca ea este de gând să plece de acasă tatăl ei o convinge să rămână şi să încerce şi de a câştiga competiţia, deoarece ar fi fost ceea ce mama ei a vrut. La Londra, la lui şi a partidului lui Chloe de logodna, Johnny rupe cu Chloe, în faţa oaspeţilor. Chloe, punerea cap la cap faptele, întreabă dacă el este în dragoste cu Kim, care a admite. După ce a auzit vestea de pauza lor de sus, Kim nu pare să aibă grijă despre Johnny mai.
Mikki şi Kim intra in concurs. Mikki nu pentru a face salt mare şi se termină la rupere braţul lui, care-l scoate de şansa de a câştiga. Kim face bine pe toate obstacolele până când ea devine la saritura in inaltime, ea se opreşte ca ea aduce aminte de accident de masina din nou. Deşi ea nu face un loc în top 20 pentru a fi în final, ea este prima care a venit de rezervă 21. Când vin finala, campion mondial Tara (Tara Dakides, ca ea), scoate şi renunţă la şansele sale de a câştiga pentru Kim.
Kim face toate obstacolele şi sărituri, vizualizarea mama ei aplauze pe ei din mulţime, ea terenurilor salt perfect şi victorii. Johnny au revenit după rupere cu Chloe, apare in spatele Kim şi îşi cere scuze Johnny, o conversaţie jucaus urmează şi se sărută. Apoi prezinta mamei lui Johnny şi tatăl se uita la emisiunea de pe TV şi vezi Johnny şi Kim sărut. Mama lui Johnny, văzând cât de fericit pe fiul ei este, dă în şi este de acord să accepte Kim.

One Response to “Chalet Girl”

  1. Mara
    17 ianuarie 2013 at 17:31 #

    Foarte frumos. nu am cuvinte…, MERITA VAZUT.