Catch Me If You Can

Raporteaza film nefunctional!

Frank Abagnale (Leonardo DiCaprio), de 16 ani, trăieşte în 1963 New Rochelle, New York, cu tatăl său, Frank Abagnale, Sr. (Christopher Walken), şi franceză Paula mama (Nathalie Baye). Când Frank Sr. este refuzat un împrumut de afaceri de la Chase Manhattan Bank din cauza dificultăţilor nespecificat cu IRS, de familie este obligat să se mute la casa lor mare la un apartament mic. Paula desfăşoară pe o aventură cu Jack (James Brolin), un prieten al soţului ei. Între timp, Frank prezintă ca un profesor suplinitor în clasa său francez. Parintii lui Frank fişier pentru divorţ, şi Frank fuge. Când el a ramane fara bani, el începe să se bazeze pe încredere escrocherii pentru a obţine de către. Curând, contra lui Frank cresc mai îndrăzneţi şi el impersonates chiar un pilot de avion. Pan El Forges Am controalele de salarizare şi reuşeşte în furtul de peste 2.8 milioane dolari.
Între timp, Carl Hanratty (Tom Hanks), un agent FBI banca fraudă, incepe pentru a urmări în jos Frank. Carl si Frank întâlni într-un hotel, în cazul în care Frank convinge Carl numele lui este Barry Allen a Serviciului Secret. Frank frunze, Carl realizarea furios greseala lui, la fel cum este prea târziu. Mai târziu, la Crăciun, Carl este încă în lucru, atunci când Frank cheamă-l, încercând să-mi cer scuze pentru duping Carl. Carl respinge scuzele lui şi spune-i că în curând va fi prins, dar râde atunci când el îşi dă seama Frank de fapt, el a sunat pentru ca nu are nimeni altcineva să vorbească. Frank se blochează în sus, şi Carl continuă să investigheze, realizând brusc (datorita unui chelner) că numele de “Barry Allen” este din cărţile de benzi desenate Flash şi că Frank este doar un adolescent.
Frank, între timp, nu doar a schimbat pentru a deveni un medic şi un avocat, dar a căzut în dragoste cu Brenda (Amy Adams), la care el admite în cele din urmă adevărul despre el însuşi şi solicită ei să fugă cu el. Carl-l urmăreşte de petrecere de logodna său în cazul în care Frank a plecat Brenda, cerându-i să-l întâlnească de două zile mai târziu, astfel încât să poată fugi. Frank o vede de aşteptare pentru el două zile mai târziu, dar, de asemenea, vede agenţii deghizat. El îşi dă seama că a fost înfiinţat şi scapă pe un zbor în Europa. Şapte luni mai târziu, Carl arată că şeful lui Frank a fost forjare verificări toată Europa de Vest şi cere permisiunea de a merge în Europa să-l caute. Când şeful său spune nu, Carl aduce controale lui Frank de a profesioniştilor de imprimare, care consideră că verificările au fost tipărite în Franţa. Carl îşi aminteşte dintr-un interviu cu mama lui Frank, care a fost născut în Montrichard, Franţa. El merge acolo şi găseşte Frank, şi îi spune că poliţia franceză îl va ucide dacă nu se merge cu Carl linişte. Frank îşi asumă el este situat la primul, dar promite Carl Frank el nu ar sta la el, si Carl-l ia în afara, în cazul în care poliţia franceză îl escorta la închisoare.
Scena apoi clipeşte înainte de a se întoarce un plan Frank acasă de la închisoare, în cazul în care Carl îl informează că tatăl său a murit. Consumat cu durere, Frank scapă din avion şi se întoarce la casa lui vechi, în cazul în care el găseşte pe mama sa cu omul a plecat tatăl său pentru, precum şi o fată care îşi dă seama Frank este pe jumătate-sora. Frank se ofera si este condamnat la 12 ani în închisoare, obtinerea vizite din timp în timp, de la Carl. Când Frank arată cum unul dintre controalele Carl se desfăşoară ca mijloace de probă este fals, Carl convinge FBI-ul pentru a oferi Frank un acord prin care se poate trăi restul pedepsei său de lucru pentru departamentul de fraudei bancare de FBI, care Frank acceptă . În timp ce lucra la FBI, Frank pierde fiorul de urmărire şi chiar încearcă să zboare ca un pilot de avion din nou. El este încolţit de Carl, care insistă asupra faptului că Frank va reveni la locul de muncă FBI-ul, deoarece nimeni nu se-l urmareste.
La următoarea zi de luni, Carl este nervos că Frank nu a apărut încă de la locul de muncă. Cu toate acestea, Frank se arată şi ei discuta despre cazul lor viitoare.
Creditelor care se încheie dezvăluie că Frank a fost fericit căsătorit de 26 de ani, are trei fii, trăieşte în Midwest, este inca buni prieteni cu Carl, a prins unele de falsificatori din lume de bani mai evazive, şi câştigă milioane de dolari în fiecare an din cauza activitatea sa crearea de controale falsificată.