Case 39

Raporteaza film nefunctional!

Emily Jenkins asistent social (Renée Zellweger) este alocat pentru a investiga familia de zece ani, Lillith Sullivan (Jodelle Ferland), astfel cum notele ei au scăzut și o ruptura emotionala cu părinții ei a apărut. Emily suspectează că părinții au fost maltratarea Lillith. Temerile lui Emily sunt confirmate atunci când părinții Lillith să încercăm să o omoare de ea prăjire în cuptor la casa lor. Salvează Emily Lillith cu ajutorul detectivului Mike Barron (Ian McShane). Lillith este inițial trimis la o casă de copii, dar ea îl imploră pe Emily să se uite după ea în loc. Cu acordul consiliului, Emily este atribuit pentru a avea grijă de Lillith până la o familie de plasament adecvat de-a lungul vine. Între timp, părinții lui Lillith, Edward și Margaret (Callum Keith Rennie și Kerry O’Malley), sunt plasate într-un spital de boli mintale.
Nu prea mult timp dupa ce se mută în Lillith, lucruri ciudate incep sa se intample in jurul Emily. Două săptămâni mai târziu, un alt cazurilor lui Emily, un baiat pe nume Diego (Alexander Conti), dintr-o dată crimele părinților săi, și Barron informează Emily că cineva a telefonat Diego de la casa ei cu o noapte inainte crimei. Ca ea este suspectat de implicare în incident, Lillith trece printr-o evaluare psihiatrică de către cel mai bun prieten a lui Emily, Douglas J. Ames (Bradley Cooper). În timpul sesiunii, cu toate acestea, Lillith se în jurul valorii de evaluare, solicitând Douglas ce temerile sale sunt și subtil-l amenință. În acea noapte în timp ce studia primește un telefon ciudat în apartamentul său, Douglas este panicat de vedere al unei mase de viespi iese din corpul său și ucide el însuși în baie de către rupă gâtul său.
Emily devine treptat teama de Lillith, astfel încât ea să capete azil mentale de răspunsuri de la părinții lui Lillith. Ei au spus că Lillith este un demon care se hrănește cu emoție, și că au încercat să o omoare într-o încercare de a se salva. Tatal lui Lillith spune Emily că singura modalitate de a ucide Lillith este de a obtine o să doarmă. La scurt timp după Emily pleacă de azil, mama Lillith este fatal arsă și tatăl ei este înjunghiat în ochi cu o furculiță, după ataca un alt deținut prin care vocea Lillith a vorbit.
Barron inițial crede că Emily ar trebui sa caute ajutor psihiatric, dar este convins mai târziu, atunci când primește un telefon ciudat în casa lui din Lillith pe telefonul lui Emily. El însuși arme la sectie de politie pentru a ajuta la manipularea Emily Lillith. Cu toate acestea, el din neatenție se impusca in cap cu o pusca atunci cand Lilith îl face să ne imaginăm că este atacat de câini.
După realizarea că colegii cei mai apropiați ei au fost eliminate, iar restul de cazuri, ei nu vor fi lângă îndoială, Emily servește ceai Lillith ghimpat cu sedative. În timp ce Lillith este adormit, Emily seturi foc la casa ei, în speranța de a scăpa de ea. Cu toate acestea, fata scapă nevătămat.
Un ofițer de poliție escorte Emily și Lillith într-un loc temporar să doarmă. Așa cum este Emily urma masinile de politie, ea ia brusc o cale diferită și conduce mașina ei, la o viteză mare, în speranța de a aduce teama de a Lillith. În schimb, forțele Lillith Emily pentru a retrăi memoria ei din copilărie de repede mama ei de conducere într-o furtună. Emily luptă prin memorie, spunându-se că nu este real. Dispare de imagine, și Emily batjocoritor întreabă Lillith dacă ea este frică. Lillith apare speriat de faptul că Emily a fost capabil de a păstra inteligența ei printr-unul din iluzii ei. Emily conduce apoi mașina de pe un dig. Ca chiuvete auto, Emily se luptă pentru a bloca Lillith (acum în formă demon), în portbagaj prin rabatarea scaunelor din spate împotriva ei. Emily este apoi capabil de a deschide ușa ei și încearcă să înoate la suprafață. Cu toate acestea, pumnul demon imens perforatoare o gaura prin lumina masinii coada stânga și apucă piciorul lui Emily. Emily luptă și în cele din urmă va sparge liber ca un chiuvete Lillith prinse la partea de jos. Emily urcă pe culmea dig și încercările de a recupera de la calvar.