Cars 2

Raporteaza film nefunctional!

Ca şi primul film, 2 masini are loc în lume populată de transport antropomorf. Spion britanic Finn infiltrate McMissile cele mai mari rezerve de petrol neexploatate, deţinute de către un grup de “lamaie” automobile. După ce a fost descoperit, el este forţat să fugă şi fals moartea lui.
De patru ori Cupa Piston campion de curse Lightning McQueen se intoarce acasa pentru a Radiator Springs si reuneste cu Mater lui cel mai bun prieten şi Sally Carrera prietena. Doc Hudson este dezvaluit ca a murit de o indicaţie cu Mater şi fulgere. Miles Fostele Tycoon Axlerod de petrol, acum un avocat de energie verde, anunţă o serie de curse numit “World Grand Prix” pentru a promova biocombustibil Allinol. Când cursa formula auto italian Francesco Bernoulli contestă McQueen, McQueen şi pleacă Mater la Tokyo, Japonia, pentru Grand Prix Mondial.
Între timp, lămâi, condus de profesorul Zündapp şi Master Mind (ale căror unde sunt identificate la punctul culminant), complot secret pentru a asigura profiturile lor de petrol prin utilizarea unei arme deghizat ca o camera de televiziune pentru a aprinde combustibilul Allinol. McMissile şi partener de încercare Shiftwell Holley la întâlnirea cu American spion masina Rod “Torque” Redline la un Grand Mondiale eveniment Prix de promovare de la Tokyo pentru a primi informaţii despre creierul, cu toate acestea, Redline este încolţit de acoliţii Zündapp şi trece de informaţii sa Mater înainte de a se capturat. Shiftwell şi McMissile Mater greseala ca lor de contact american. În captarea, Zündapp dezvăluie cuplu care Allinol are un defect fatal: se poate aprinde dacă izbit de un puls electromagnetic mare şi utilizează atât să-l omoare cu ea, dar nu înainte de a îşi dau seama că el a trecut pe la Mater.
În timpul prima cursa, Mater ajutor McMissile şi Holley se sustrage acoliţii lui Zündapp, în proces, Mater dă din greşeală sfaturi McQueen negativ pe care-l face să piardă cursa aproape de Bernouilli. Între timp, Zündapp foloseşte arma pe mai multe masini de curse. După ce McQueen cade cu Mater, care din pacate susţine că el pleacă, McMissile, care încă mai crede Mater este un spion american, întocmeşte-l în zădărnicirea complot Zündapp lui.
În Italia, site-ul de-a doua cursa, infiltrate Mater întâlniri ale infractorilor şi descoperă planul Zündapp lui. Acoliţii lui Zündapp, între timp, a folosi arma lor pe mai multe maşini mai multe în timpul cursei, cauzand un accident de multi-masina pe Podul Casino. Cu combustibil Allinol sub suspiciune, Axlerod suspendă utilizarea sa pentru cursa finală, în Anglia, cu toate acestea, McQueen decide să continue utilizarea acestuia. Criminali decid sa-l omoare McQueen în următoarea cursă, după ce a auzit acest lucru, Mater este expus si este capturat împreună cu McMissile şi Shiftwell, şi legat în interiorul turnului Big Bentley Bell.
Mater îşi dă seama cât de stupid a fost calitate. Criminalii folosesc arma pe McQueen, în timpul cursei, dar nu se întâmplă nimic. Mater fuge pentru a avertiza prietenii săi a unei bombe plantate în pit stop lui McQueen, dar şi McMissile Shiftwell găsi că bomba a fost plantat pe Mater. Ei avertizeaza Mater despre bombă înainte de a se refugiaza Mater pentru a proteja prietenii lui. Cu toate acestea, el este urmărit de McQueen, în încercarea de a reconcilia, conştient de pericolul real până când acestea sunt în afara razei de acţiune a detonatorului distanţă Zündapp lui. El trimite acoliţii săi de a ucide McQueen şi Mater, dar acestea sunt împiedicată de eforturile combinate ale McMissile, Shiftwell, şi rezidenţii de radiator Springs, care-i aresteze. După capturarea sa, Zündapp arată că numai persoana care a instalat bomba poate dezactiva şi Mater îşi dă seama că Axlerod este creierul din spatele terenului. Mater se confruntă şi forţele în faţa Axlerod de masini de politie pentru a dezactiva bomba intr-o confruntare finală, prin captarea-l de lângă el în timp ce a fi legat la bomba. Axlerod, Zündapp si lamai sunt arestaţi de poliţie pentru crimele lor.
Ca o recompensă pentru eroismul său, Mater primeşte un cavaler de onoare de la Regina şi se întoarce acasă cu prietenii săi, în cazul în care maşinile de la Grand Prix-ul să ia parte la neoficial Radiator Springs Grand Prix. Fillmore arată că, înainte de ultima cursa, sergent înlocuieşte Allinol McQueen cu combustibil ecologic Fillmore, care a împiedicat McQueen de a fi afectate de arma. McMissile şi Shiftwell Mater invita să li se alăture într-o altă misiune de spionaj, dar el gratie se transformă în jos, dar cere Shiftwell pentru o dată, atunci când ea se întoarce pe care ea acceptă. El devine pentru a păstra rachete l-au dat mai devreme, pe care le utilizează în cursa Radiator Springs.