Cannibal Holocaust

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu un documentar de televiziune despre o echipa de lipsă de film Statele Unite, care a disparut intr-o expeditie pentru a bazinul Amazonului pentru a face un documentar despre triburi indigene canibale. Echipa a fost Alan Yates, regizorul, Faye Daniels, prietena lui si fata de script-ul, și doi cameramani, Jack Anders si Mark Tomaso. Harold Monroe, un antropolog la Universitatea New York, a fost de acord să conducă o echipă de salvare și zboară la Amazon pentru a satisface ghiduri sale, Chaco și asistentul său Miguel. Grupul are un ostatic capturat de armata dintr-un trib local numit Yacumo, și l-au utilizat pentru a ajuta negocieze cu localnicii. Echipa organizează eliberarea sa în schimbul pentru a fi luate pentru a satului Yacumo. Există echipa se întâlnește initial ostilitate și învață că grupul filmul a provocat neliniște în rândul poporului.
În ziua următoare, Monroe si ghiduri capul adânc în padurea tropicala pentru a localiza două triburi aflate în conflict, Ya̧nomamö și Shamatari. În urma un grup de războinici Shamatari la malul unui râu, când intervin și de a salva un grup mai mic de Ya̧nomamö de la moarte într-un conflict între grupuri. Ya̧nomamö invita Monroe și echipa sa întors în satul lor, în cazul în care acestea sunt tratate cu suspiciune. Pentru a câștiga încrederea sătenilor “, Monroe scaldă gol într-un râu. Un grup de femei Ya̧nomamö emerge să-l ia la un altar, pe care el învață deține oasele cineastii americani dispăruți. Supărat, Monroe se confruntă Ya̧nomamö, timp în care el joacă un reportofon pentru ei. Intrigat, nativii sunt de acord să-l comerțului pentru role echipei primului supraviețuitori de film în timpul unei ceremonii canibal, în care Monroe trebuie să ia parte.
Înapoi în New York, directori ai Companiei Transmisie Pan American invita Monroe pentru a găzdui o emisiune de un documentar care urmează să fie realizate din filmul recuperat. Monroe vrea să vadă filmul brut primul. Directori-l prezint la munca Yates “de către arătând un fragment din documentarul său precedent, Drumul ultima în Iad. Unul dintre directorii spune că Monroe Yates organizat scena pentru a obține imagini mai interesant. Monroe opiniile filmul, care urmează prima Trek grupului prin jungla. Ei au la fața locului cu promptitudine o broască țestoasă mare, care au măcelar și să mănânce. Ghidul lor, Felipe, este apoi muscat de un sarpe veninos. Grupul amputează piciorul lui Felipe cu o maceta într-o încercare de a salva viața lui, dar el moare repede și este lăsat în urmă. Restul de patru reuși în localizarea Yacumo. Jack impusca unul în picior astfel încât să poată urmări cu ușurință-l la sat. Tambur doilea începe cu sosirea grupului de la sat Yacumo. Ele forțează trib întreg într-o colibă și arde-l în jos, în scopul de a organiza o scenă pentru film. Monroe își exprimă îngrijorarea față de scenele organizate și tratamentul precară a băștinașilor, dar grijile sale sunt ignorate.
Monroe își exprimă dezgustul său la directori stație cu privire la decizia lor de a difuza documentarul. Pentru a le convinge de punctul său de vedere, el arată imagini rămase, needitat, pe care numai el a văzut. Ultimele două role începe cu echipa de localizare o fată tânără Ya̧nomamö, care bărbații gașca-viol, ca Faye încearcă să-i oprească. Mai târziu, filmele echipa fata trași în țeapă pe un stâlp de lemn, în cazul în care aceștia susțin localnicii ucis-o. După ce treci mai departe, Ya̧nomamö ataca echipa din răzbunare pentru viol fetei si deces. Jack este lovit de o suliță, și Alan îl împușcă astfel încât echipa poate filma modul în care localnicii mutileze cadavrul lui. Așa cum cei trei încearcă să scape scena, Faye este capturat. Alan insistă ei încearcă să o salveze. Mark continuă să filmeze ca ea este violată și decapitat. Ya̧nomamö localizați imediat ultimele două ca imaginile se încheie cu fața sângeroase a lui Alan. Deranjați de ceea ce au văzut doar, directori obligarea imagini distruse, iar Monroe lasă gară și declară: “Mă întreb cine sunt canibali reale?”