Bunty Aur Babli

Raporteaza film nefunctional!

Rakesh Trivedi (Abhishek Bachchan), provine dintr-un sat mic. Tatăl său este un colector bilet pe tren, şi-l doreşte pentru a obţine într-o ocupaţie similare, precum şi. Cu toate acestea, Rakesh are vise mari, el este totdeauna vine cu noi planuri de afaceri şi este convins că va face mare o zi. El refuză categoric orice noţiune că el va fi o zi de lucru într-un mediu 9-la-5.
Vimmi Saluja (Rani Mukerji) este fiica de o familie Punjabi într-un alt sat mic, ea petrece ore ei vizionarea de filme şi de a studia supermodele, şi visele de a deveni Miss India o zi.
Într-o zi părinţii lui Vimmi ei spun că au aranjat căsătoria ei cu un om tanar, cu un loc de muncă decent. În acelaşi timp, tatăl lui Rakesh îi dă un ultimatum – merge la interviu pentru slujba tatălui său a aranjat pentru el, sau iesi din casa.
Rakesh şi Vimmi atât bagajele lor, în casele lor şi se furişa în întuneric de noapte. Ei se lovesc în fiecare altul, la o staţie de tren, şi a devenit prieteni după realizarea povestile lor sunt similare. Atât de sprijin şi se încurajează reciproc pentru a realiza visele lor: Vimmi încearcă să se înscrie în concursul Miss India, dar devine aruncat după un argument, şi Rakesh încearcă să vândă ideile sale pentru o schemă de investiţii, dar un om de afaceri l-se departe. De fapt, un om sa întâlnit la un restaurant furat idei de la dosarul de prezentare Rakesh şi atunci când intră în birou, intervievatorul arată cineva în faţa lui a venit cu aceeaşi idee. După ce a constatat ca om de afaceri care au abordat Rakesh a folosit ideea sa de a face bani pentru el, el şi Vimmi con el şi să ia banii pe care cred ca este corect lor.
Odată ce îşi dau seama cât de uşor este să con de persoane, care decid să ruleze escrocherii unele mai mult, în scopul de a strange bani pentru a face la Bombay.
Din nefericire pentru India, vor găsi stilul de viaţă prea interesant să renunţe. Adoptarea de nume false de “Bunty” şi “Babli”, se trage cu succes de pe înşelătorie după înşelătorie, jefuind şi pilotării oameni bogaţi îmbrăcaţi ca ghizi locali, preoţi religioase, inspectori de sănătate, parteneri de afaceri, etc poznele lor flamboaiant a le face cunoscut în ziare la nivel national. Curand prietenia lor duce la romantism şi ei decid să continue fraudarea bogat ca soţ şi soţie.
Micul nu Rakesh şi Vimmi ştiu că ACP Dashrath Singh (Amitabh Bachchan), este prins cu escrocherii şi farse, mai aproape de obţinerea de fiecare dată. El necontenit le desfăşoară în India, în speranţa de a le pune în spatele gratiilor. Pentru a complica lucrurile, Rakesh şi Vimmi a avea un copil, şi, după o Dashrath apel foarte aproape de eludare care decid să renunţe la pilotării de dragul copilului lor. În mod ironic, această decizie duce la capturarea lor de către Dashrath. În timp ce în custodie, confesiunile lor sincere şi conversaţia se înmoaie inima de detectiv şi El le permite să meargă, sigur că a distrus cariera Bunty şi Babli ca infractori.
Ani mai târziu, Dashrath le salvează de la viaţa lor banale şi interne să lucreze pentru naţiune contracararea activităţilor de escroci alte.
Terenul, deşi se bazează pe ideea de a doua destul de escroci adorabili, nu conţine multă violenţă. În fapt, fiecare dintre aventurile de Bunty şi Babli sunt bine Indianised, cum ar fi de vânzare fals a Taj Mahal-ului. Acesta atrage comparaţii american clasic “Bonnie şi Clyde”, cu toate acestea nu există elemente de întuneric pentru a filmului. De fapt, astfel cum este menţionat mai sus, nu există violenţă minimă, iar personajele nu mor de o moarte sângeroasă, spre deosebire de omologii lor americani. Jafurile efectuate au fost de obicei pentru a preda o lecţie răzbunare sau exactă pentru o altercatie anterior.