Bunraku

Raporteaza film nefunctional!

În urma unui război global, armele au fost scos în afara legii, dar oamenii încă mai lupta, folosind cuţite şi cu pumnii.
Nicola Pădure (Ron Perlman), este cel mai puternic om de est a Atlanticului, un sef crimă umbră, care conduce cu un pumn de fier şi nouă asasini numite Killers. Sa mana dreapta este Killer nr 2 (Kevin McKidd), un rece, buna-vorbesc criminal, cu o pălărie roşie şi o lamă de moarte. Împreună cu criminalii lui este iubirea lui Nicola, Alexandra (Demi Moore), o femme fatale, cu un trecut secret. Cetăţenii trăiesc în teamă de acest grup şi să aştepte pentru eroul care le pot răsturna.
Într-o noapte, un vagabond misterios (Josh Hartnett) intră Salonul Călăreţul fără cai şi vorbeşte la Barmanul (Woody Harrelson). El vrea doua lucruri: un shot de whisky şi de a ucide Nicola. Curând, un alt străin intră, un samurai pe nume Yoshi (Gackt). Yoshi vrea să răzbune pe tatăl său de recuperare a unui talisman care Nicola a furat de la clanul lui. Înarmat cu destine încrucişate şi abilităţi incredibile de stingere a şi condus de către înţelepciunea barmanului, în cele din urmă cei doi se alăture forţele pentru a aduce în jos domniei corupt de Nicola.
După o serie de altercaţii care implică Drifter şi rănind Yoshi ofiţerilor de poliţie şi goons lui Nicola, nr Killer 2 ucide unchiul lui Yoshi (Shun Sugata) şi răpeşte pe vărul său Momoko (Emily Kaiho), pentru a trimite la bordel lui Nikola. În represalii, Drifter, Yoshi, barman şi o armată de luptători pentru libertate invada palatul lui Nikola. Ca Bartender salvare Momoko, el vede lui de mult pierdut soţia sa Alexandra, dar ea dispare în mijlocul resturile de bordel de ardere. Între timp, după ce a învins ucigaşii de top a lui Nikola, Yoshi se confruntă cu Killer Nr 2 şi-l înjunghie în mod fatal, în timp ce progresele Drifter spre Nikola, care îl răneşte în piept cu un tomahawk. În ciuda prejudiciului său, gât Drifter slash Nikola cu un vârf de săgeată luate de la Yoshi în timp ce dezvăluie motivul său adevărat a răzbunat moartea tatălui său. Cu domnia lui Nikola a adus la un capăt şi Yoshi recuperarea medalia de clanul lui, căile eroilor parte, în speranţa de a întâlni reciproc din nou