Bram Stoker’s Dracula

Raporteaza film nefunctional!

În 1462, Vlad Dracul, un membru al Ordinului Dragonului, se întoarce de la o victorie împotriva turcilor, pentru a găsi soţia sa, Elisabeta, sa sinucis după primirea unui raport fals de la moartea sa. Înfuriat că soţia lui este acum condamnat pentru sinucidere, capela lui Dracula desecrates şi renunţă la Dumnezeu, declarând că el va ridica din mormânt pentru a razbuna Elisabeta, cu toate puterile întunericului. Într-un acces de furie, el a înjunghie crucea cu sabia şi băuturi de sânge care se revarsă din cruce.
În 1897, recent calificată avocat Jonathan Harker ia Contelui Dracula din Transilvania ca un client din RM Renfield său coleg, care a înnebunit. Jonathan calatoreste in Transilvania pentru a aranja achiziţionarea lui Dracula imobiliare din Londra, inclusiv Carfax Abbey. Jonathan întâlneşte Dracula, care descoperă o imagine de logodnica lui Harker, Mina, şi consideră că ea este reîncarnarea de Elisabeta. Dracula lasă Jonathan să fie sedus de mirese şi de vele sale în Anglia, cu cutii de sol său natal, luând la reşedinţa de la Carfax Abbey. Sosirea lui este prezis de aiurelile de Renfield, acum un deţinut în Dr. Jack Seward azil de nebuni vecine.
La Londra, Dracula apare ca o creatură lup-ca în mijlocul unei furtuni feroce şi hipnotică seduce, apoi violuri si muscaturi de Lucy Westenra, cu care Mina este sejurului în timp ce Jonathan este în Transilvania. Deteriorarea sănătăţii lui Lucy şi modificări de comportament cere lui Lucy, fostul pretendenti Quincey Morris si Dr. Seward, impreuna cu logodnica ei, Arthur Holmwood, pentru a cere Dr. Abraham Van Helsing, care recunoaşte Lucy ca victima a unui vampir. Dracula, care apar tineri şi frumos în timpul zilei, se întâlneşte şi Mina farmecele. Atunci când primeşte cuvântul de la Mina Jonathan, care a scăpat castel şi recuperat de la o mănăstire, ea călătoreşte în România să se căsătorească cu el. În furia lui, Lucy transformă Dracula într-un vampir. Van Helsing, Holmwood, Seward şi Morris Kill Lucy.
Gary Oldman ca Dracula.
După întoarcerea Jonathan şi Mina la Londra, Jonathan şi Van Helsing conduce pe alţii să Carfax Abbey, în cazul în care se distruge cutii Contelui de sol. Dracula intra de azil, unde a ucide Renfield pentru Mina de avertizare a prezenţei sale înainte de a vizita Mina, care are drept de şedere în sferturi Seward, în timp ce alţii Hunt Dracula. El mărturiseşte că a ucis Lucy şi a fost terorizarea prietenii lui Mina, dar o Mina confuz şi furios admite faptul că ea încă îl iubeşte şi îşi aminteşte de viata ei anterior ca Elisabeta. La insistenţele ei, Dracula, începe transformarea ei într-un vampir. Vânătorii izbucnit în dormitor, cu Mina Dracula pretinzând ca mireasa lui înainte de a evada. Ca Mina incepe schimbarea, Van Helsing ei hipnotizeaza şi învaţă prin intermediul legăturii ei cu Dracula, care este el naviga casa lui în caseta de rămas ultima. Vânătorii pleacă de Varna să-l intercepteze, dar mintea lui Dracula spune Mina şi evită-le. Vânătorii despartit, cu Van Helsing şi Mina călătoresc în Borgo Pass şi castel, în timp ce alţii încearcă să oprească transportul ţiganilor Count.
La noapte, Van Helsing şi Mina sunt abordate de mireasa lui Dracula. Ei sperie Mina de la prima, dar ea dă în incantarea lor, şi încercările de a seduce Van Helsing. Înainte de a Mina se poate alimenta pe sângele lui, Van Helsing pune o napolitana comuniune pe fruntea ei, lăsând o marcă. El le înconjoară cu un inel de foc pentru a le proteja de mirese, apoi se infiltrează în castel şi decapitates le dimineaţa următoare. Ca abordări apus de soare, transportul lui Dracula ajunge la castel, urmărit de către vânători. O lupta intre vanatori si ensues.Morris ţiganilor este înjunghiat în spate în timpul luptei şi de la apus de soare exploziile de la sicriul lui Dracula. Harker fante gât în timp ce un rănit Morris-l înjunghie în inimă cu un cuţit Bowie. Ca clatină Dracula, Mina se grabeste sa apărarea lui. Holmwood încearcă să atace, dar Van Helsing şi Harker să permită o să se retragă cu contele. Morris moare, înconjurat de prietenii săi.
În capela în care a renunţat la Dumnezeu, Dracula e pe moarte într-o formă demonică vechi. El cere Mina să-i dea pace. Ele împărtăşesc un sarut ca lumânări împodobesc capela lumina în sus, şi Mina shoves cutit prin inima lui Dracula. Semnul de pe fruntea ei dispare ca blestemul lui Dracula este ridicat. Ea îl decapitates, şi în cele din urmă uită în sus la fresca de Vlad şi Elisabeta ascendentă la cer împreună.