Bones

Raporteaza film nefunctional!

În 1979, Jimmy Bones (Snoop Dogg), este un alergator de numere care este respectat şi iubit în vecinătatea sa ca membru de respectat şi de protecţie. Când el este trădat şi ucis brutal de către un poliţist corupt şi de împingere de droguri, construirea oase “, gresie elegant, devine mormântul lui, şi este închis de atunci.
Cronologie clipeşte înainte de anul 2001, în cazul în care cartier a devenit un ghetou negru şi clădirea lui Jimmy, gresie este o ruina condamnat. Patru adolescenti cumpăra de proprietate şi care doresc să renoveze o ca pe un club de noapte. În procesul gasesc un caine negru, care este de fapt manifestarea spirituală a spiritului torturat lui Jimmy. Ca câine mănâncă, Jimmy este lent înviat.
Patrick (Khalil Kain) îndeplineşte Pearl (Pam Grier), prietena veche a lui Jimmy, şi fiica ei Cynthia (Bianca Lawson). Patrick dezvoltă o poveste de dragoste cu Cynthia. Patrick a vrut să deschidă un club de noapte de la vechiul cartier ghetou, în speranţa de a face din nou cartier mare, dar, de asemenea, pentru a face un profit. În timp ce explorarea subsol, Patrick si gasca găsi corpul lui Jimmy Bones “şi îşi dau seama că el a fost de fapt ucis. Patrick şi pe alţii să decidă să păstreze linişte pentru uciderea lui Jimmy, sau acestea nu vor putea deschide club de noapte.
Mai târziu, Ieremia, tatăl lui Patrick (Clifton Powell), afla despre Patrick şi planul de banda pentru a deschide clubul de la vechea clădire Bones “, şi el sperie şi solicită ca Patrick şi alţii părăsesc clădirea. Patrick refuză cererea sa şi deschide club de noapte. La deschiderea noapte Maurice (Sean Amsing), unul dintre adolescenti, este atras într-o cameră de la etaj, unde este ranit la moarte de către câine negru spirituală.
Odată ce el este pe deplin înviat, Jimmy stabileşte club de pe foc, şi el este intenţia de a se razbuna pe cei responsabili de moartea sa, cei care l-au trădat, şi oricine care devine în felul lui. Pearl şi vecinul ei au simţit că ar fi ars clădirea în jos mult timp în urmă. Pearl spune Cynthia că Jimmy Bones este tatăl ei, ca ea a avut o relaţie cu el.
Patrick se confrunta cu tatăl său, Ieremia şi cererile să ştiu dacă el a ucis Jimmy Bones 22 de ani în urmă. Tatăl său recunoaşte că a trădat Bones Jimmy de a face bani pentru a părăsi cartier. De asemenea, el a fost hrănit până trăiesc în umbra Bones “, şi a vrut să fie la fel de popular si de succes ca şi el. Ieremia a permis de droguri în cartierul de mult ca el a fost plătit pentru asta. Mai târziu, Jimmy ucide împingere de droguri (unul din ucigaşii săi), un politist corupt pe nume Lupovich (Michael T. Weiss), şi mai târziu Ieremia ia înapoi la clădirea. Trimite Jimmy Lupovich, şi împingere de droguri in iad pentru eternitate în timp ce Ieremia imploră pentru viaţa lui.
Patrick, Cynthia, Bill (Merwin Mondesir), Pearl şi merge în subteran pentru a găsi că trupul lui Jimmy Bones “a dispărut. Pearl ştiu că trebuie să ardă rochie care a fost îngropat cu Jimmy, deoarece sângele de pe rochia este de fapt ceea ce se menţine în viaţă Jimmy. În ceea ce ei caută Jimmy, Pearl paşi în lift, care se închide şi se duce în sus. Între timp, Jimmy Ieremia întreabă ce vrea. El întreabă Ieremia, dacă el ar putea da viaţa înapoi. Când Ieremia spune nu, Jimmy îi trimite în iad pentru eternitate.
Pearl devine pe lift şi intră într-o cameră, care este umplut cu lumânări aprinse. Ea are un flashback şi Jimmy apare, şi pune rochia sângeros pe ei. Patrick Head, Cynthia, şi Bill la etajul al doilea, în cazul în care vedea un Maurice fantomatic, care conduce Bill în direcţia greşită în cazul în care el este capturat şi ucis. Patrick încearcă să-l ajungă, dar este prea târziu.
Patrick şi Cynthia face drumul lor spre camera unde Pearl şi Jimmy sunt. Patrick ştie că este o capcană. Ca Cynthia este ademenit la Pearl & Jimmy, Patrick aude vocea tatălui său într-o oglindă pentru cerşit ajutor. Când Patrick ezită, Ieremia îl Drosseluri. Patrick foloseşte cuţitul să taie braţul de pe Ieremia şi el dispare în iad. Patrick merge după Jimmy, care dispare şi reapare în spatele lui Patrick. El apucă de gât lui Patrick, ca Cynthia, îl imploră să renunţ. Pearl, realizând ceea ce se întâmplă, spune Jimmy îl iubeşte apuca apoi o lumânare şi arde rochie.
Jimmy încearcă să o oprească, dar el moare cu Pearl, determinând întreaga clădire să se prăbuşească. Patrick şi Cynthia să încerce să ajungă la ieşire în faţa clădirii vine de jos. Ei sar jos arborele de lift înainte de a evada. Ca Cynthia odihneşte, Patrick găseşte o imagine veche de Jimmy şi Pearl împreună. Apoi, el aude vocea lui Jimmy, spune “câine mânca câine, băiete.” El se întoarce şi vede Cynthia cu larve in gura ei. Ca ea le scuipa la Patrick creditele finale începe.