Bolt

Raporteaza film nefunctional!

O fată pe nume Penny şi un câine pe nume Bolt stea pe o serie de televiziune numit succes Bolt, în care personajul titular are superputeri diferite şi trebuie să împiedice în mod constant de planurile malefice ale Calico Doctor vicios. Pentru a obţine o performanţă mult mai realist, producătorii show-TV s-au înşelat Bolt întreaga sa viaţă, organizarea de filmare, astfel încât Bolt crede show de televiziune este real şi el are într-adevăr superputeri. Penny eronat crede a fost răpit de către scapă ticălos Bolt, de la său de pe set de remorcă de la Hollywood, ci se încadrează într-o cutie de arahide spumă şi necunoscut pentru companie de film este livrat accidental la New York. În New York, Bolt începe să observaţi că superputerile sale nu sunt de lucru, şi raţionalizează acesta este efectul pe care polistiren are pe corpul său. El se întâlneşte cu un singur deget, apoi, o pisică alee de sex feminin care agresorii porumbei din hrana lor. Bolt forţează cu un singur deget pentru a-l ajute să se întoarcă la Hollywood, şi după Bolt bate cu un singur deget inconştient doi începe călătoria lor spre vest pe un camion. La Hollywood, Penny este profund mâhnit de peste dispariţia lui Bolt, dar este convins de studio pentru a continua filmările cu un aspect la fel Bolt.
Surprins la sentimentele sale, atât primele de durere şi de foame, Bolt este demonstrat de un singur deget modul de a acţiona ca un câine drăguţ, dar cei nevoiaşi, şi este răsplătit de alimente. Ei se întâlnesc Rhino, un neînfricat, TV-obsedat şi de hamster fan Bolt, care se alatura echipei lor. Mănuşi cu un deget încearcă să convingă Bolt că superputerile sale nu sunt reale, dar discuţia lor este intrerupta de sosirea animalelor de control, care le surprinde, cât şi le transporta la un adăpost de animale. După ce a fost eliberat pe rută de Rhino, Bolt în cele din urmă îşi dă seama că el este doar un câine obişnuit, dar îşi recapătă încrederea după Rhino (dăm seama de această revelaţie), îi dă o discutie PEP. Ei au de salvare cu un singur deget de la adăpost şi de evacuare, permiţându-le să-şi continue călătoria lor. De-a lungul drum, cu un singur deget învaţă Bolt activităţi tipice de câini (cum ar fi agăţat capul pe fereastră şi beţe urmaresc), dar cu un singur deget refuză să meargă mai departe decât Las Vegas. Ea spune că viaţa lui Bolt Hollywood este fals şi nu există iubire adevărată pentru el acolo. Declama ei emoţională relevă faptul că ea a fost odata o pisica casă, dar a fost abandonat de proprietarul ei anterior şi a lăsat să înfrunte străzile dure numai şi DECLAWED. Bolt refuză să creadă că Penny nu-l iubesc, şi continuă pe numai, care doresc cel mai bine cu un singur deget. Rhino, de învăţare de plecare Bolt, cu un singur deget convinge că trebuie să-l ajute, şi cei doi a pornit pentru a găsi Bolt din nou.
Bolt ajunge la studio şi găseşte Penny îmbrăţişând lookalike lui. Nestiind ca Penny încă îl dor şi că afecţiunea ei pentru lookalike este doar o parte de o repetitie pentru spectacol, el pleacă, cu inima zdrobită. Mănuşi cu un deget, pe o macara, în studio, Bolt vede ceea ce nu: Penny spune mama ei, cât de mult dor de ea Bolt. Dându-şi seama că într-adevăr nu Penny Bolt dragoste, cu un singur deget urmează Bolt şi explică. În acelaşi timp, intra in panica Bolt-lookalike in timpul filmarilor serialului şi accidental bate asupra unor flacarile de foc, stabilind stadiul de sunet de pe foc, cu Penny prins în interiorul. Bolt vine şi cu Penny reuneşte în interiorul studioului de ardere, dar nu pot ieşi. În disperare, şi nu doresc să renunţe la Penny, Bolt isi foloseste “Super Bark”. Cele pompieri auzi zgomotul prin aerisire clădirii şi de a gestiona de a le salva înainte de a ceda de a fuma inhalare.
Penny şi mama ei renunte ulterior show-atunci când agentul lor încearcă să exploateze incidentul în scopuri publicitare. Penny se adoptă cu un singur deget si Rhino, şi ea şi familia ei a trece la o casa rurale să se bucure de un simplu, stil de viata fericit cu Bolt şi animale de companie ei de noi. Spectacolul continua, dar cu un înlocuitor “Bolt” şi “Penny” – “Penny de” noua infatisare fiind explicată în spectacolul ca fiind leziuni grave, care necesită o intervenţie chirurgicală în curs de reconstrucţie facială, şi de a adopta o poveste nouă despre răpirea străin (unul care chiar Rhino consideră nerealist, şi găseşte Bolt “ridonculous”). Scenele epilog în timpul creditele arată Bolt, Penny, mama ei, cu un singur deget, si Rhino bucura de noua lor viaţă împreună.