Bodyguard

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Balwanth Singh este garda de corp a Rana Sartaj (Raj Babbar), cu competenţe înalte. Timp de o noapte, Balwanth, impreuna cu sotia sa insarcinata, se întâlnească cu un accident fatal pentru proving Balwanth în timp ce soţia lui este salvat de Sartaj, şi ea dă naştere mai târziu la un copil named Minunat. Lovely Singh (Salman Khan), acum crescut, lucrează într-o agenţie de securitate. Pe Sartaj de ordine, busturi Lovely o racheta de trafic de fiinţe umane exploatate de Ranjan Mahatre (Mahesh Manjrekar) şi fraţii săi. Temandu-se de răzbunare din duşmanii săi, Sartaj invită Lovely şi numeşte el, ca garda de corp a fiicei sale Divya (Kareena Kapoor).
Lovely Singh este foarte devotat îndatoririlor sale, dar în cele din urmă irita Divya tot timpul de urma ei peste tot din campusul ei colegiu pentru clasa ei. În consecinţă, Divya şi prietenul ei Maya (Hazel Keech) suna minunat de la un număr de telefon mobil privat, şi a începe o poveste de dragoste glumă, sperând să-l ţină departe de ei. Iniţial ezitant, Lovely treptat începe iubirea Chhaya fata de mister, dar nu îşi dă seama că aceasta este, de fapt Divya de asteptare ei ca Chhaya. Între timp, protejează Lovely Divya în mai multe rânduri de la atacurile de Ranjan Mahatre si goons sale. Acest lucru duce la Divya prea se încadrează în dragoste cu minunat, dar este frică să dezvăluie identitatea ei ca urmare a rugăciunii imense Lovely faţă de sarcinile sale şi a tatălui ei. Alte anumite circumstanţe duce Sartaj pentru a începe să suspecteze că Lovely şi Divya sunt în dragoste şi ei ar putea fugi. El trimite oamenii lui de a ucide Lovely în cazul în care iubita lui se dovedeşte a fi Divya. Divya convinge pe tatăl ei, care nu sunt fugă şi dragostea loc minunat este altcineva şi se aşteaptă el de la staţia de cale ferată. Simţind că ar putea fi minunat cu inima, dacă acesta nu îndeplineşte iubita lui de la gară, Divya trimite prietenul ei Maya a spune Lovely identitatea ei adevarata. Lovely, după o aşteptare de mult timp de la platforma de gară, în cele din urmă vede Maya şi este fericit să o îmbrăţişez înainte de Maya ar putea dezvălui secretul lui Divya. Dar, în timp ce Maya îmbrăţişarea Lovely recunoaste ca ea este Chhaya, fata misterioasa si iubita lui. Divya ei solicită, de două ori, dar Maya aruncă telefonul din tren, stergerea Divya din viata iubirii lor complet. Ei atât căsători în curând, dar Maya moare după ce a dat naştere unui copil. Ea a scrie note pe fiul lor într-un jurnal despre frauda a comis cu Divya ei cel mai bun prieten şi îi cere să se unească Lovely şi Divya.
Câţiva ani mai târziu, Sartaj invită Lovely şi fiul său, la casa lui, şi îşi cere scuze pentru comportamentul său. Lovely crezut că Divya este căsătorit şi fericit sa stabilit în Londra, dar este şocat să o văd acolo, în casa ei şi nu au încă căsătorit. Fiul său creşte mai aproape de Divya şi chiar îşi cere scuze în numele mamei sale. La ultima lor zi a vizitei, lăsând în acelaşi timp, el cere să-l însoţească Divya ca mama lui. Înfuriat cere minunat pe fiul său să-mi cer scuze pentru Divya, dar el refuză şi pleacă. Sartaj minunat spune că el se simte prea aceeaşi şi solicită să ia cu el la Divya minunat care devine obligat să accepte. La gara, Lovely şi fiul său sunt însoţite de Divya. Fiul său secret, aruncă departe jurnalul Maya în coşul de gunoi, dar este în cele din urmă recuperate de Casă. La citit-o, el descoperă că Divya a fost Chhaya iubita lui reală. El solicită Divya pe telefonul ei şi se adresează ei ca Chhaya. Divya este copleşit de bucurie şi fericire şi dea seama că minunat a ajuns să se cunoască adevărul şi identitatea ei. Ea conduce spre minunat şi ambele au îmbrăţişat reciproc, în timp ce fiul său este fericit le uitam.