Blue Lagoon: The Awakening

Raporteaza film nefunctional!

Emma si Dean sunt doi elevi de liceu, care sunt opuse unul altuia: Emma este frumoasa, extrem de populare, gregar, amabil, meticulos, şi un realizator de peste, în timp ce decanul de alegere preferă compania de el însuşi, ia viaţa cu o zi la un timp fără griji, este deschis şi, deseori prea sarcastic. Prietenii superficiale Emma sunt presiuni asupra ei până în prezent şcoala fundas cum se pare că el încearcă să-i instanţei de judecată; cu toate acestea, Emma, ocazional, arată secret interes uşoară Dean de furt priviri la el, la fel ca Dean cu ea, mai mult de dezaprobare prietenii sai . Când şcoala organizează o excursie de clasa a Trinidad pentru elevii de a ajuta comunitatea locală acolo, prietenii lui Emma Emma spera va folosi oportunitatea de a ajunge în cele din urmă să cunoască şi să stea cu Ştefan, fundas. Emma este entuziasmat de călătorie, în timp ce Dean prezinta un interes limitat în participa, dar în cele din urmă decide să la îndemnul tatălui său avocat.
Clasa pleacă de pe insulă şi la sosire, au distrat la piscina hotelului în timp ce Dean observă de la balconul camerei lui de hotel. Mai târziu în acea seară, mai mulţi elevi în călătoria se strecoare pe la o petrecere de carnaval pe o barca deţinut de către un localnic. Emma are rezerve cu privire merge, dar prietenii ei o presiune în aderarea ei, ştiind că Ştefan va fi pe barcă şi încă o dată, doresc să Emma cârlig cu el. În timp ce la bord în timpul festivitatilor, arată Emma Ştefan saruta un alt fată şi este uşor dezamăgit. Dean, se pare, de asemenea, pe barca, show-martori Emma a vedea dezamăgirea faţă de Ştefan prindere cu o altă fată şi face un comentariu snide la ei, ştiind că ea probabil a vrut să fie unul la cârlig cu el. Barca este apoi oprit şi sa îmbarcat de către autorităţile locale. În panică, Emma este lovit accidental peste bord. Dean martori şi sărituri, în urma ei. El a ajunge la ei şi ei urca în bărcuţa, care Dean sumar unlatches din barca, aparent nu este capabil de a permite orice probleme mai mult cu legea. Atât barca de poliţie şi barca partidului trage departe, lăsând Emma şi Dean, în mijlocul mării. Vreme rea vine, şi Emma şi Dean ia capacul sub o prelata si sa zboare. În dimineaţa următoare, se trezesc la o zi însorită şi se găsesc încă în derivă în mijlocul din Marea Caraibelor. Emma vede o insulă la distanţă, şi ei încep să zbaturi în direcţia sa.
După Paddling pentru o scurtă perioadă de timp, Emma si Dean ajunge pe insula. Crezând că este probabil un hotel din apropiere, undeva, Dean adună un pistol flare din bărcuţa şi au pus pe jos pentru a explora insula, ciorovăială şi înapoi tot timpul unul cu altul, cu Dean adesea referindu-se la Emma sarcastic ca “Prom Regina “, un nume care nu înţelege cu adevărat, Emma fiind că ea nu a fost regina balului, şi nici nu a vrut să fie. După ce traversează întreaga lungime a insulei şi găsirea nici un hotel, nici un semn de viaţă uman pentru care contează, se întoarce de la plaja unde au venit iniţial la ţărm, doar pentru a afla că bărcuţa aparent îndepărtat în momentul în care au fost plecat. Cu nici un semnal wireless sau orice fel de pe insula, îşi dau seama că e demonstrabil nu au nici o alegere, ci doar să aştepte până când acestea sunt salvate, cu Dean crede că oamenii trebuie să fie acolo în căutarea pentru ei datorită popularităţii lui Emma.
În timp ce împreună pe insula, zi transforma în săptămâni, şi săptămâna transforma în cele din urmă într-o lună pentru Emma si Dean. Ştiind că nimeni altcineva nu au, ele se bazează pe fiecare parte pentru supravieţuire. Ei au înfiinţat un adăpost pe plajă, şi de a folosi iniţial fructe pe insula ca sursa de hrana lor, dar Dean incepe de pescuit, precum şi în creştere, după obosit de a manca nimic, dar de fructe. Ei petrec înot de zile, şi progresiv a cunoaşte şi de încălzire de până la un altul. Emma adesea anunţuri Dean admiraţi în linişte la orizont la apus de soare în fiecare seară, şi în cele din urmă Emma chestionează de ce acest lucru este. Dean îi spune că mama lui ia spus despre mitul “Green Flash”, care este un fenomen care se poate prinde, uneori, o privire fugară a unui flash de verde pe orizont la fel ca soarele este stabilirea, dar are încă pentru a vedea aceasta şi îndoieli că ea există. Într-o zi, Dean găseşte un schelet de pe insula aproape de adăpost şi Emma este traumatizat, temându-se că este un indicator al viitorului lor. Ea fuge şi începe să plângă, şi Dean o urmăreşte şi începe să o consoleze, spunându-i că scheletul constatat că nu este de ei şi nu trebuie să şi nu se va termina acest fel, că ei vor fi fie salvat sau supravieţui pe cont propriu dacă nevoile lor să fie. Cu emoţiile în curs de desfăşurare în acest moment, decan sărută cu pasiune Emma şi două realiza atracţia lor de creştere la un altul, care culminează în ei de a face sex in acea seara pe plaja de focul lor.
În dimineaţa următoare, Emma se trezeşte şi îşi găseşte Dean să lipsească. Ea rătăceşte prin jungla căutarea pentru el şi în cele din urmă îl găseşte într-o poiană, un mormânt săpat pentru scheletul pe care el a găsit mai devreme din frustrare în timp ce hohote. Emma începe să-l pedepsi, cerând de ce el va pleca brusc, fără a spune nimic, şi de ce el face acest lucru. În frustrarea sa, Dean furios îi spune că au găsit scheletul merită să fie îngropat, şi să aibă o înmormântare corespunzătoare. Ceva în mod clar este realizarea deranjeaza-l la frustrare din cauza lui şi comportamentul aberant bruscă, cedeaza Emma si implora Dean să-i spun ceea ce deranjeaza este el şi ce simte el. Dean, încă frustrat, spune Emma furios că doar pentru că au avut doar sex o dată, în nici un fel acest lucru le face mai aproape şi trebuie să realizeze că acestea sunt în continuare blocaţi pe o insulă, pur şi simplu încercarea de a supravieţui. Supărat de această turnură bruscă de comportament, Emma continua sa pledeze cu Dean sa vorbesc cu ei şi se termină până poticnire şi susţinerea unui rană la genunchi ei. Dean se grabeste sa ajutorul ei şi îi aduce la o laguna albastră frumoasă, care conţine, de asemenea, o cascadă, ca au gasit mai devreme în timp ce explorează iniţial insula, pentru a curăţa şi au tendinţa de a rupturilor ei. După ce acum calmat, Dean mărturiseşte pentru Emma, care a pierdut recent mama sa într-un accident de masina dupa ce practica sa de fotbal, care se simte responsabil pentru. El niciodată nu a participat la funeraliile ei, şi el a fost în conformitate cu concepţia că, prin ingroparea scheletul, ar aduce, sperăm, în ceea ce priveşte închiderea el nu participa la înmormântarea mamei sale. El afirmă că el a Emma cu adevărat nevoie de ea, în scopul de a continua să supravieţuiască, şi nu ar fi în măsură să facă acest lucru fără o companie. Emma, apoi ia Dean slab imersiune în laguna sub cascada si au infiltrezi mai adanc in trecutul celuilalt, şi dragoste unul pe altul.
De-a lungul următoarele câteva săptămâni, cele două înot şi de a explora insula tropicala paradis lor impreuna, distractie, saruta, şi bucurându-se unul de compania celuilalt si companie, care se încadrează mai adânc într-o alta. Ei ma uit acum apusuri de soare, împreună, şi în cele din urmă ajung martorii unui fulger verde la orizont împreună. Una după-amiază, după ce a terminat de sex în interiorul lor de adăpost, care se află împreună cu Emma şi se întreabă ce toată lumea înapoi în civilizaţie este de a face, şi îl întreabă dacă ar trebui să simtă vinovaţi că au fost de luare de distracţie din situaţia lor şi nu sunt trist , având în vedere faptul că familiile lor, cred că sunt morţi. Dean nu pare prea interesat, se pare, gândindu-se că el este mai fericit de pe insula decât el acasă, şi statele să Emma că, pentru moment fiind, ei trebuie doar să se concentreze pe fiecare parte. De schimburi de conversaţie şi Emma cere lui Dean despre experientele sexuale din trecut. El mărturiseşte că la ei sa “prima data”, a fost cu o fată de colegiu, care nu a trecut foarte mult timp, şi el pur şi simplu a crezut că ar putea invata un lucru sau două de la ei, şi că aceasta nu a însemnat nimic pentru el. Într-o întrebare glumeţ, dar gravă, întreabă Emma Dean modul în care ea, comparativ cu fata colegiu, şi au glumă cu un altul, cu Dean râs şi care să precizeze fata de colegiu nu se compara nici la Emma. Dean apoi întreabă despre Emma experientele sexuale din trecut, şi ea admite jenant pentru Dean, care a fost el, care surprinde frumuseţea ei Dean dat şi de popularitate. Cu toate acestea, ambele recunosc că sunt bucuros prima ei a fost cu el.
În timp ce Emma somnul, Dean scurt iese explorarea, şi aude şi vede în cele din urmă un avion deasupra capului. Curse Dean înapoi şi alerte Emma, dar nici una dintre ele poate găsi arma ardere, în locul unde au trecut, aceasta a plecat, iar planul va menţine, fără a le vedea. Ei observa, de asemenea, că mai multe elemente acestora, altele sunt, de asemenea, lipsesc, şi din frustrare pentru că nu a fost văzut de avion, ei încep să arunce vina unul la altul pentru arma lipsă şi articole. Cu tensiune în aer, pereche stau pe plajă, în tăcere, cu ochii afară de la apă. Dean aude un marait subtil aparentă în jungla de la linia de copac din spatele lor şi de a decide să meargă investiga din plictiseala, ca Emma mai devreme pe data a susţinut că ea a crezut că a fost “ceva” acolo. Dean rătăceşte prin junglă, şi se confruntă cu un jaguar melanistic (“Black Panther”). Dupa ce a facut contactul cu ochii, curse off Dean în junglă într-un efort de a scăpa de pisica de mare, şi urmăreşte jaguar imediat. Emma aude zarva, si ruleaza in jungla pentru a găsi Dean. În ceea ce Dean încearcă să obstacol de un ciot de mare, el excursii şi pounces jaguar, dar Dean, în posesia lui de cuţit de supravieţuire, lovituri şi răni mortal pisica la fel ca Emma capturile şi găseşte Dean acoperite în sânge, cu pisica moartă alături de el.
Ei reveni la lagună şi dip slab şi Emma ajută Dean curăţa toate de răni sale de la întâlnirea sa cu Jaguar. Ei dragoste unul pe altul şi îşi petrece următoarele câteva săptămâni de înot şi continuă să romantism una de alta. Într-o dimineaţă, Emma se îmbolnăveşte de stomacul ei şi Dean se întreabă dacă ea ar putea fi, probabil, gravidă. Ea-l asigura ca ea nu este şi se află în jos de lângă Dean. Cele mai vorbeste pereche, şi Dean aduce ideea că, probabil, rămase pe insula paradis lor şi începe o viaţă nu poate fi o idee rea, care-l infurie pe Emma, ca ea intenţionează pe obtinerea de acasă. Doar atunci, unele dintre elementele lor anterioare lipsesc cadă de la un copac, si observa o maimuţă care deţine arma lor flare, care se dovedeşte a fi vinovat pentru elementele lor misterios merge lipsesc. Maimuţă scade în cele din urmă, precum şi arma ardere, şi scampers departe.
După aproximativ trei luni, de pe insula, Emma si Dean sunt salvati de un pilot de elicopter, care vede în timp ce perechea de zbor deasupra insulei, şi se întorc acasă. Emma este întâmpinat de către părinţii ei şi prietenii ei mai multe, în timp ce Dean este întâmpinat de tatăl său. Emma este din nou extrem de popular la şcoală şi începe să ignore Dean în favoarea savurand în atenţia pe care-l întristează, deşi ei încă observa adesea reciproc la distanţe fără să vorbească. Emma într-o seară încearcă să cheme Dean, dar Dean ignoră apelul ei. Dean vizitează mormântul mamei lui şi îi spune că el a fost capabil de a asista la flash-verde, îşi cere scuze pentru a nu fi în măsură să participe la înmormântarea ei, şi, datorită ei pentru vizionarea peste el şi Emma. Prom ajunge şi Emma este de aşteptat să participe, cu Ştefan (fundas), în data de ei, dar afirmă că ea nu are intenţii privind merge cu el, şi participă prin ea insasi. Dean iniţial alege să nu participe, dar apoi în cele din urmă decide să. Prietenii dată superficiale Emma găsi o rătăcire în jurul valorii de ringul de dans de către ea însăşi, şi sugerează merg de căutare şi de a găsi ei o dată. Ele conduc Emma la o uşă de sticlă, în cazul în care Dean este în picioare în afara, în ploaie, în smoching lui. Prietenii lui Emma îndemn să meargă la el, şi se lasă astfel încât ea poate face acest lucru. Ei reconcilia şi Dean ei prezintă cu un corsaj şi solicită ei să danseze, din nou referindu-se la ea ca “regina balului”, dar de data aceasta într-o manieră glumă. Reaminteşte că Emma Dean Plouă cu găleata, şi afirmă că Dean au fost prin mai rău, ca ele au un sărut şi filmul se termină cu doi îmbrăţişează unul pe altul, dans lent în ploaie.