Blade

Raporteaza film nefunctional!

O femeie gravidă este tratată în spital după ce a fost muscat de un vampir, dar medicii greșeală rana pentru o muscatura de animale. Ei încearcă să o reînvie, dar ea moare după ce dă băiatul ei copil. Băiatul mosteneste puterea supraomenească, factor de vindecare de regenerare, sânge pofta, și simțurile sporite de vampiri, dar nu suferă slăbiciunile lor, cum ar fi usturoiul sau lumina soarelui. El crește până să fie Lamă, vanator de vampiri.
Câțiva ani mai târziu, localizează blade un club de rave si vampir ucide cele mai multe dintre participanți, inclusiv Quinn vampir, care el pini la un perete și arsuri. Atunci când echipajele de poliție și de foc ajunge, scapă blade și de poliție să ia trupul lui Quinn la morgă. Ca Dr. Karen Jenson desfășoară o autopsie, cu un co-lucrător, Quinn se întoarce la viață și la atacuri. Lama salvează de la Jenson Quinn, dar nu este în măsură să-l împiedice de la evadarea din cauza intervenției poliției. Lama ia mila de Jenson, care a fost mușcat de Quinn și ia-o la baza lui. Acolo, Blade si mentorul lui / arme tehnician Avraam Whistler încercarea de a preveni Jenson să se transforme într-un vampir.
La o reuniune a Consiliului Shadow vampire, bătrân vampir, Dragonetti, discută lamei recentele atacuri intense, și berates Diaconul Frost pentru imprudența sa în rularea petreceri. Conducerea a stabilit vampir crede că vampirii ar trebui să încerce să co-existe cu oamenii, mai degrabă decât un risc de război la scară completă. Cu toate acestea, fracțiunea condusă de renegat Frost consideră că vampirii ar trebui să se pronunțe oamenii pur și simplu și să recolteze ca pe vite.
Atunci când Jenson decide să plece acasă, Lamă ei avertizează că, din cauza muscatura lui Quinn, ea poate deveni încă un vampir. La apartamentul ei, ea este atacat de un “familiar” – un om care servește vampiri, în speranța de a deveni unul într-o zi – și este salvat de Blade. După atacul ei urmează familiar într-o bibliotecă vampir. Blade și Jenson veni peste un vampir pe nume obezi Pearl, care releva de cercetare Frost în mitologia vampir și planul său de a se transforma într-un vampir invulnerabil sânge-Dumnezeu a numit La Magra. Ca Blade și Jenson explora, ei sunt surprinsi de Quinn și gașca lui. Ei au reușit să scape, datorită intervenției în timp util a Whistler. Jenson oferă de a utiliza cunoștințele medicale pentru a vindeca nevoia Lamă pentru sânge.
Frost răstoarnă ierarhia vampir, uciderea Dragonetti și luând ceilalți membri ai Consiliului de prizonier Shadow. Atunci când părăsește ascunzătoarea lui Lamă de a obține materiale pentru serul îmbunătățită Jenson, atacurile Frost. El răpește Jenson și-a bătut și mușcat Whistler, lăsându-l să se transforme într-un vampir. Când se întoarce blade, el dă Whistler un pistol ca să se poată ucide.
Lama luptă drumul său în vizuina lui Frost, dar este capturat. El este dus la Templul din noaptea veșnică, în cazul în care intenționează să utilizeze Frost sangele lui Blade si sacrificiul celor douăsprezece liderilor vampiri pur-sânge să reînvie La Magra și a devenit încarnarea lui Dumnezeu. Frost apoi intenționează să folosească puterile La Magra pentru a cuceri rasa umană.
Aruncă Frost Jenson într-o groapă, dar ea reușește să scape. Ca ritual incepe, Lamă prins este golit de sânge, precum și spiritele Consiliului Shadow sunt rupte din trupurile lor să fuzioneze cu Frost, transformându-l într-La Magra. Jenson eliberează Blade și îi permite să se hrănească cu sânge ei să-și reînnoiască puterea lui. Lupta lama si Frost la baza templului, și Frost este ucis. Jenson oferă să lucreze în continuare la un remediu pentru Blade. El refuză, spunându-i că l-ar jefui de puterile sale și face Daywalker-l în imposibilitatea de a vâna vampiri, astfel încât în loc el o cere pentru a face o mai bună ser.