Billy Madison

Raporteaza film nefunctional!

Billy Madison (Adam Sandler), un moștenitor 27 de ani, la un tată bogat, și-a petrecut întreaga viață obținerea de beneficii ale lantului hotelier familiei sale, Madison Hoteluri, o companie Fortune 500. El își petrece zilele de băut cu cei mai buni prieteni, Jack (Marcu Beltzman) și Frank (Norm Macdonald), precum și crearea de dezastre în întreaga moșia tatălui său.
Într-o zi, ruinele Billy o întâlnire între cină tatăl său, Brian (Darren McGavin), și asociații săi de către un comportament neplăcut după ce a fost inițiată de Eric Gordon (Bradley Whitford), președintele lui Brian vicepresedinte executiv. Acest lucru cere Brian să-și piardă orice credință rămasă în Billy, ca el alege conniving Eric de a deveni CEO al companiei următoarea. Atunci când Billy, care disprețuiește Eric, proteste care poate fi responsabil, Brian arată că el a mituit în secret toate profesori lui Billy pentru ca el să treacă. Billy îl imploră pe tatăl său să-și reconsidere decizia sa. Cei doi vin în cele din urmă la un compromis: Billy trebuie să treacă școală elementară, de mijloc, și de mare (clasele 1-12) pe cont propriu în cadrul cursului de douăzeci și patru săptămâni (două săptămâni pe grad), în scopul de a dovedi competența sa.
La scurt timp după înscrierea în școală, Billy devine atras de un profesor pe nume Veronica clasa a treia Vaughn (Bridgette Wilson), care inițial este dezgustat cu Billy și găsește de inscriere sa fie o distragere a atenției pentru ceilalți studenți. El se găsește în cele din urmă ca fiind unul dintre elevii lui Veronica și câștigă respectul prin apărarea Ernie (Jared Cook), prietenul său și coleg de clasa. Billy devine popular în rândul elevilor de clasa a treia și începe să-i dor de el ca avansuri prin intermediul școlii.
Atunci când ajunge la Billy clasa a noua, el constată că, mai degrabă decât să fie cool guy că toată lumea se uită în sus la el este considerat acum un ratat, realizând cum se simte a fi pe la sfârșitul primirea de agresiune, el numește un vechi coleg, Danny McGrath (Steve Buscemi), și își cere scuze pentru modul în care el l-au tratat în liceu. Danny acceptă scuzele lui, și traversează numele său de pe o listă de persoane de a ucide.
Frustrează Billy despre progres și alarme Eric, conducându-l să ia ofensiva în timp ce Billy se luptă în liceu. El vizitează directorul lui Billy scoala, Max Anderson (Josh Mostel), și amenință să dezvăluie trecutul său ca un wrestler profesionist, care este umplut cu incidente controversate, mai ales una aparte înapoi în 1983, când Max a provocat accidental moartea unui alt bărbat în timp ce efectuați o cascadorie. Forțat, Max public afirmă el a luat mită de la Billy, în schimbul pentru trecerea el.
Anunțul supără Brian care alege să dea lanțului hotelier cu Eric. Billy devine înnebunită de durere și revine la său original griji stil de viață. Veronica și alții veni în ajutorul lui Billy, convingându-l să continue lupta Eric. Prietenii lui clasa de școală ajută soarta lui Billy vizitând Max la el acasă și îl convinge să-și retragă declarațiile sale anterioare.
Cu numele lui Billy compensate, Brian si Carl Alphonse (Larry Hankin), un loial, de mult timp angajat al hotelului Madison, susțin cu Eric că Billy merită încă o șansă, dar nu este de acord Eric și amenință să depună un proces. Provocări Billy Eric la un decatlon academic, care va stabili succesorul tatălui său. Deși atât bărbații, cât excelează în diferite activități, Billy reușește să ia un avans de un singur punct înainte de eveniment concursului final, un pericol stil! Testul academic. Eric alege “reflecții ale societății, în literatura de specialitate”, ca subiect lui Billy. Billy folosește o carte care a fost citit la el în clasa întâi pentru a răspunde la întrebare, dar judecătorul numește răspunsul său “incredibil de idiot”, și dă Billy nu de puncte pentru răspunsul său. Cu scoruri în continuare același Eric, este dat șansa de a răspunde și de a câștiga potențial. Cu toate acestea, Billy alege o întrebare pentru Eric despre “etica în afaceri”, din care Eric nu are nici conceptul, si incepe sa se descompuna. Refuzul de a admite înfrângerea, el a brandishes un pistol la Billy. Max, îmbrăcat în costum de lupte sa, supune Eric. Atacul nu reușește să păstreze Eric jos și râzând maniacal, el face o ultimă încercare să se răzbune pe Billy prin pornirea arma pe Veronica. Dintr-o data, Danny McGrath apare cu o pușcă de mare putere și dezactivează Eric prin ardere o singură lovitură în fese. Danny și Billy parts un val rapid, înainte de a plecarea.
La absolvire lui Billy, el a anunțat că se trece la un hotel de afaceri până la Carl și va participa în schimb la colegiu, cu speranța de a deveni un profesor. El și Veronica parts un sarut si se termina filmul.