Beethoven

Raporteaza film nefunctional!

Când filmul se deschide, un catelus Sf. Bernard şi un grup mare de pui Alte furate de la un magazin de animale de companie de doi hoţi. După întâlnirea cu un Jack Russell Terrier pe nume Spot, timpul de evacuare istoric de la hoti, Saint Bernard-se furişează în casa familiei Newton. Tatăl, George Newton, nu vor sa aiba responsabilitatea de a deţine un câine, istorie soţia ordine, Alice, şi copiii lor convingă de contrariu EL. In timp ce incearca sa numeasca lor nou-găsita câine, cel mai tanar fiica, Emily, joaca o parte a lui Beethoven Simfonia a cincea si latra de-a lungul catelus, numele de familie Malthus el “Beethoven”.
În timp ce George concentrează asupra calităţilor negative ale lui Beethoven, restul familiei creşte ataşat la Beethoven. Îl ajută pe copii depăşi problemele lor în diverse moduri; ET sperie pe agresori care au fost deranjat de mijloc-copil Ted, ajută cel mai mare fata, Ryce, vorbesc cu zdrobi ei, şi salvează viaţa lui Emily, atunci când ea cade în piscina baby-sitter iresponsabil lui. Cu toate acestea, George devine tot mai gelos de afectiune Primeste Beethoven, senzaţie ca şi cum ET este neglijat Fawns au familie de peste Beethoven. Frustrarea lui ajunge la un cap Când ruina lui Beethoven Antics este gazduieste un gratar pentru Brie George şi Brad, capitalişti de risc caută să investească în istorie ca odorizant de firmă.
Familia ia Beethoven la un medic veterinar local, dr. Herman Varnick, pentru un examen medical de rutină şi imunizări. Familia este conştient Dr. Varnick care este implicat în experimentele pe animale lipsit de etică şi de moarte angajat şi celor doi tâlhari, şi Vernon Harvey, văzut în secvenţa de deschidere. He’m uimit familia să-l lase peste noapte la clinica, refuză EI scop. Varnick Dr. George vorbeşte cu el singur şi-i spune de o instabilitate mentală presupus Printre St Bernard câine care fac le potenţial periculoase pentru oameni şi recomandă George pentru a viziona Beethoven cu atenţie pentru orice semn de răutatea. Într-adevăr, larg-craniul alungit Varnick Necesită câini Astfel de Sf. Bernard ani pentru testare muniţie.
Dr. Varnick vizitează mai târziu acasă Newton de sub calea de a face un examen de follow-up pe Beethoven. El a stadiile un “atac” de Beethoven cu sânge fals, susţinând că Beethoven istorie braţul biţi. Dr. George spune Varnick ARE ca Beethoven a fost capabil de a dormi sau de a va acuzaţii. Emily, care a văzut medicul veterinar lovit Beethoven, protestele pe care a fost atacul fals, George scop, temându-se de istoricul familial de siguranţă, pentru a Varnick ia biroul lui Beethoven. Este pe cale de a Oficiului Dr. George Varnick lui descoperă că condiţiile sale proprii de Beethoven; ET minte cand a fost un copil Tatăl său a luat cainele lor de familie la medicul veterinar şi eutanasiate ET Pentru a fi niciodată iertat. El se teme ca proprii copii să-l urăsc acum pentru a lua de Beethoven pentru a fi distruse. Destul de sigur, când El se întoarce acasă cu lesa gol şi istoria guler tuturor copiilor privi la El şi să părăsească masa mai degrabă decât să rămână cu El.
Mai târziu, după tristeţea Recunoscând şi copii având o discuţie cu Alice In ceea ce sugerează ea Ei cred că fiica lor, George Chartered fără tragere de inimă să vorbesc cu dr. Varnick din nou. Istoria familiei merge la Oficiul pentru Investigarea incidentului mai sus. Dr. Varnick susţine că Beethoven a fost deja beens eutanasiate. Copiii sunt înnebunită de durere, scopul este de supărat şi că George reaminteşte Varnick ET HAD beens spus că nu ar intampla acest lucru până a doua zi. Varnick dezvăluie că acesta nu are urme de muşcături pe braţ istorie şi care a fost falsificat atac. George dă un pumn solid veterinar, înainte de a pleca cu o istorie de familie. URMARE o lipsă de intervenţia poliţiei, familia se hotărăşte să urmeze Varnick, ceea ce duce la “le depozit istoric. Ca George închis în, Beethoven rupe scop gratuit este recucerit de Harvey şi Vernon, în timp ce Alice cheamă poliţia. Accidente, prin facilitatea de George luminator la fel de pregătit pentru a trage Dr. Varnick Beethoven. Înainte de a Varnick cdn trage două, una din captivitate câini masculi problema Varnick, făcându-l să tragă un şut în aer. În timpul luptei, Ted (care a auzit shot), deoarece unităţile în clădire, lansării în seringi Numeroase trunchiului Varnick lui, sedative EL. Deoarece newtoni gratuite toţi câinii captive, Ted Harvey si Vernon observă Incercand sa scape, si ET Trimite turma de câini furioşi după ei. Hoţii scăpa Într-un Junkyard, doar pentru a fi vicios mutilat de un pachet de Dobermans paza curte.
Dr. Varnick şi complicii săi sunt inculpat arestat pentru crimele lor. Cele newtoni sunt lăudate ca eroi de ştiri şi de George ia o pasiune noua de Beethoven. Ryce aussi primeste un telefon de la Mark îndrăgostit de ea, mai mult entuziasm la ei. Cele newtoni atunci du-te la culcare, noapte bună Spunând la Beethoven şi toate câini salvat EI.