Beauty and the Beast

Raporteaza film nefunctional!

O vrăjitoare deghizat ca o femeie cerşetor vechi, oferă un print tanar un trandafir în schimb adăpost pentru o noapte. Când el a se întoarce, îl pedepseşte prin transformarea lui într-o bestie urâtă şi transformarea slujitorii lui în mobilier şi alte articole de uz casnic. Ea îi dă o oglindă magică, care îi va permite să vizualizaţi evenimente îndepărtate, şi ea îi dă Rose, care va înflori până la douăzeci şi prima sa zi de naştere. El trebuie să iubeşti şi să fii iubit în schimb înainte de petale de trandafir toate au cazut, sau el va rămâne pentru totdeauna o bestie.
Ani mai târziu, o femeie frumoasă tânără pe nume Belle vine, trăiesc într-un sat francez din apropiere, cu tatăl său Maurice, un inventator. Belle iubeşte lectura şi tânjeşte după o viaţă de dincolo de sat. Frumuseţea ei atrage atenţia în oraş şi ea este urmărit de mulţi bărbaţi, dar mai ales Hunter arogant locale, Gaston, deşi Belle are nici un interes în el, în ciuda faptului că el este căutat de către toate femelele unică şi este considerat divin în perfecţiune de către populaţia de sex masculin a oraşului.
În ceea ce Maurice merge la un târg, el se pierde pe drum şi este urmărit de lupi înainte de poticnire, la castelul Bestiei, unde întâlneşte transformat funcţionarilor Lumiere (a candelabre), Cogsworth (un ceas), doamna Potts (un ceainic) , Chip şi fiul ei (un pahar cu apă). Bestia prizoniere Maurice, dar Belle este condus înapoi la castelul de cal Maurice şi oferă să ia locul tatălui ei, care este de acord cu Bestia. În timp ce Gaston este supărat pe umilirea lui în taverna, Maurice spune el şi ceilalţi săteni ce sa întâmplat, dar ei cred că şi-a pierdut mintea lui.
La castel, ordinele Beast Belle pentru a lua masa cu el, dar ea refuză, şi nu ascultă de Lumiere, pentru a nu lăsa să mănânce. După Cogsworth îi dă un tur al castelului, ea găseşte crescut în Wing interzis de Vest şi Bestia furios o alungă. Speriată, ea încearcă să scape, dar ea şi calul ei sunt atacat de lupi. După fiară ei de salvare, ea îngrijeşte rănile, şi el începe să dezvolte sentimente pentru ea. Bestia Belle acordă acces la biblioteca castelului, care impresioneaza Belle şi devin prieteni, tot mai aproape de cum isi petrec mai mult timp impreuna. Între timp, Gaston dispreţuit plăteşte gardian de azil oraşului nebun de a avea Maurice angajat cu excepţia cazului în Belle este de acord cu propunerea de căsătorie a lui Gaston.
Înapoi la castel Belle şi Bestia parts o seară romantică împreună. Belle spune Bestia ea dor de tatăl ei, şi el permite o utilizare oglindă magică să-l vadă. Când îl vede Belle mor în pădure într-o încercare de a salva ei, Bestia îi permite să lase să salveze tatăl ei, dându-i oglinda sa-l aduc aminte de. Aşa cum se uita la ei concediu, Bestia admite Cogsworth că el iubeşte Belle.
Belle găseşte tatăl ei şi ia-l acasă. Gaston ajunge să efectueze planul său, dar se dovedeşte Belle Maurice sănătos, arătându-le Bestia cu oglinda magica. Dându-şi seama Belle are sentimente pentru Bestia, Gaston stârneşte furia mulţimii împotriva fiarei, spunându-le că Bestia este un monstru de om alimentatie, care trebuie să fie adus în jos imediat, şi le duce la castel. Gaston blochează Belle şi Maurice în subsol, deşi Chip, care a sa ascuns in bagajul lui Belle, foloseste una din invenţiile lui Maurice de a le elibera.
În timp ce funcţionarii şi lupta lui Gaston mob în castel, Gaston vânează jos Bestia. Bestia este iniţial prea deprimat pentru a lupta înapoi, dar el îşi recapătă voia lui atunci cand vede Belle a reveni la castel cu Maurice. După ce a câştigat o bătălie încălzit, Bestia piese de schimb viaţa lui Gaston, cerând să plece la castel şi nu se mai intorc. Ca Bestia este pe cale de a se reuni cu Belle, Gaston, refuzând să admită înfrângerea, înjunghie Bestia din spate, dar îşi pierde echilibrul şi cade de pe balcon, la moartea sa.
Aşa cum Bestia cedează la rănile, Belle şopteşte că ea îl iubeşte, de rupere vraja la fel ca lui Rose cade ultimele petale. Bestia vine înapoi la viaţă, forma sa umană restaurat. Ca el şi sărut Belle, castelul si locuitorii sai a reveni la statele lor anterior, precum şi. Belle si dans domn, în sala de bal, cu tatăl ei şi a funcţionarilor umanizat fericit urmăresc.