Batman Forever

Raporteaza film nefunctional!

În Gotham City, Batman (Val Kilmer), salvează un paznic de la Two-Face (Tommy Lee Jones), alter ego-ul de procurorul districtului fost desfigurat, Harvey Dent. Acestea sunt blocate într-un seif legat de un elicopter, în cazul în care acesta este umplut cu acid. Utilizarea ajutorului de ascultarea paza lui, Batman deblochează în condiţii de siguranţă. Dent ucide pilot de elicopter şi atât Dent Batman şi fugă de la explozia care a urmat pe Statuia Libertăţii. Între timp, Wayne Enterprises cercetător Edward Nygma (Jim Carrey), dezvoltă un dispozitiv care să fascicul de televiziune direct la creierul unei persoane. Bruce Wayne respinge invenţiei, pe motiv că o astfel de tehnologie intruzivă ridică prea multe întrebări şi supervizor Nygma, Fred Stickley (Ed Begley, Jr.) încearcă să pună capăt proiectului. Nygma testează maşina pe supraveghetorul lui, ucide-l şi a demisionat din poziţia sa, lăsând în urmă o enigmă.
Bruce îndeplineşte psihiatru Dr. Chase Meridian (Nicole Kidman), şi o invită la un eveniment de caritate circ. Two-Face şi acoliţii săi asalt evenimentul într-o încercare de a descoperi identitatea secretă a lui Batman, în proces, o familie de acrobaţi numite Graysons Flying sunt ucişi de Two-Face. Cel mai tânăr membru acestora, Dick (Chris O’Donnell), supravietuieste si arunca bomba Two-Face lui în râu. Asumarea responsabilităţii pentru Dick, Bruce îi permite să staţi la Wayne Manor. Dick îşi declară intenţia de a ucide Two-Face şi răzbuna uciderea familiei sale, şi atunci când el descoperă identitatea secretă a lui Bruce ca Batman, el insistă să devină partenerul său. Bruce, cu toate acestea, se Dick jos. În ciuda dorinţele stăpânului său, Bruce loial Butler Alfred (Michael Gough), oferă indicaţii şi sfaturi pentru Dick cu privire la dorinţa sa de a urma calea lui Bruce.
Nygma, între timp, devine Riddler, aliindu-se cu Two-Face şi promisiunea de a descoperi identitatea lui Batman, el trimite Bruce două ghicitori suplimentare. După ce au fost produse în masă şi a devenit populară, dispozitiv Nygma lui, Box, are un unic efect secundar care să îi permită să acceseze undelor cerebrale utilizatorilor săi şi care să îi permită să descopere fiecare secrete care le posedă, creşterea inteligenţei sale şi cunoştinţele în proces. Dezvelirea un dispozitiv avansat de la o petrecere de afaceri, Nygma este în măsură să descopere identitatea secreta a lui Bruce. Two-Face ataca partidul şi îngroapă aproape Batman în viaţă, dar Dick salvează viaţa lui. Continuarea de a transforma în jos oferta lui Dick, Bruce renunţă la postul său ca Dark Knight a descuraja Dick, şi urmăreşte o relaţie cu Chase, pe care el intenţionează să spună secretul sa. Descurajata de planurile lui Bruce, Dick ia concediu. Cu toate acestea, Two-Face şi The Riddler se infiltreze mai târziu Wayne Manor de Halloween doar după ce Bruce a descoperit identitatea lui să-şi alunge. Riddler intra Batcave şi distruge cea mai mare a echipamentelor, iar el şi Two-Face răpească Chase, după ce Bruce pasc pe cap de un foc de armă de la Two-Face, deşi Riddler se opreşte Two-Face de la uciderea lui. Ei lasă, de asemenea, Bruce o ghicitoare finală şi să reţină Chase în vizuina lui Riddler.
Dupa rezolvarea ghicitoare trecut şi folosind toate răspunsurile pentru a determina cine este Riddler, Bruce Dons Batsuit lui doar supravieţuitor şi se pregăteşte să se confrunte cu duşmanii săi. Când Dick întoarce într-un costum realizat de Alfred, spunându-Batman numele de scenă este “Robin”, în cele din urmă Batman-l acceptă ca partener. Batman şi Robin localiza vizuina lui Riddler, în cazul în care cele două sunt separate la atingerea insula. Robin angajeaza Two-Face într-un duel, bate aproape de personajul negativ la moartea sa. Robin arată milă şi de ajutoare de Two-Face, dar este luat ostatic. Batman este capabil să se infiltreze cu succes turn, după care dezvăluie Riddle Robin şi Chase sunt atât ostatic portabil, legat şi gagged în borcane uriaşe de peste o groapă de apă şi de piroane de metal. Riddler spune Batman el poate salva doar un ostatic, dar realizând că toate acestea sunt susceptibile de condamnat, indiferent de cine alege, el a bloca Riddler, cu o ghicitoare proprie, folosind distragere a distruge creierul val de colectare dispozitiv, sa mers înapoi efect asupra Riddler şi trimite-l într-o defalcare mentală în proces. Batman este capabil să salveze şi Robin Chase de la care se încadrează la moartea lor, doar pentru a găsi Two-Face-le deţine cu arma în mână. După pacalind Two-Face de a utiliza moneda său, Batman aruncă un pumn de dolari de argint ca el să se îndoaie în mijlocul-aer. Two-Face este confuz şi cade la moartea sa. Riddler este trimis la Arkham Asylum, şi Chase se cere să se consulte în cazul său. Riddler oferă să dezvăluie identitatea lui Batman la ei doar pentru a pretinde că el este Batman, arată el a devenit cu adevărat nebun. Chase spune Bruce secretul lui este sigură, şi se sărută înainte de a pleca Chase.