Barbie: Princess Charm School

Raporteaza film nefunctional!

Willows Blair, o chelneriţă de-o cafenea din Gardania, locuieşte cu mama ei săraci, bolnavi a adoptat şi a adoptat Emily sora mai tânără. Intr-o zi, ea este surprins ca ea castiga o loterie pentru a afla de la prestigioasa Scoala Charm Princess. Ea poate fi un regal doamnă în cazul în care ea a absolvit de la şcoală.
În şcoală, ea face prieteni, cu două prinţese, sportiv, Hadley şi muzical Isla. Cu toate acestea, viaţa nu merge fără probleme pe Blair.Viitorul Gardania regina, Delancy, nu ca un popor ca ea intra in scoala. Mai mult decât atât, mama lui Delancy, Dame Devin, care este, de asemenea, un profesor de la şcoală, îşi dă seama că Blair arata ca Isabella anterior Regina mort, care, probabil, Blair este fiica lui Isabella, Sophia. Astfel, ea încearcă să scape de Blair de la şcoală, astfel Delancy va fi în continuare regina.
Atunci când Blair şi prietenii ei vizita palat, ea vede o imagine de Regina Isabella, care seamănă cu fata ei. Deci, ea încearcă să dovedească faptul că ea este printesa adevărat dacă ea are coroana.Coroana purtata de adevăratul moştenitor se va aprinde.
După o mulţime de munca, Blair devine în cele din urmă coroana pe zi de absolvire şi devine domnitor al Gardania. Ea invită, de asemenea, familia adoptivă să trăiască în palat.