Bambi

Raporteaza film nefunctional!

O căprioară dă naştere la un pui de cerb Bambi nume, Cine-o zi va prelua poziţia de marele voievod a Forest, un titlu prezent fiind deţinut de tatăl lui Bambi, care pazeste creaturi împădurite din pericolele de vânători. Galben copilul este rapid imprietenit de ani dornici de iepure, energic numit Thumper, cine îl ajută să înveţe să meargă şi să vorbească. Bambi creste foarte ataşat de mama sa, care constant ET petrece timpul cu. El se întâlneşte în curând alţi prieteni, inclusiv o floare sconcs copil pe nume şi un pui de cerb femeie pe nume Faline, precum si istoric tata puternic, maiestuos, marele voievod al Forest. Curios şi curios, Bambi frecvente solicită despre lumea din jurul lui si este avertizat cu privire la pericolele de viata ca pe o creatură pădure de istorie iubindu-mama.
În timpul iernii prima Bambi, mama istorie este împuşcat şi ucis de către un vânător cerb în timp ce încerca să o ajute să găsească hrană ei, lăsând puţin cafeniu trist şi singur. Luând milă pe abandonat istoria sa, marele voievod Bambi duce acasă. La sosirea primăverii, Bambi sa maturizat Într-un tanar cerb, copilărie şi prietenii săi au intrat aussi maturitate, de asemenea. Ltr, a avertizat “twitterpation” de bufnita si prieten, care vor cădea în cele din urmă dragostea, deşi trio-ul a vedea conceptul de romantism, cu dispreţ şi merge cu greu oprit. Cu toate acestea, de-a lungul drum, Thumper şi flori Ambele lor se confruntă frumos şi romantic abandon omologii lor formează gânduri despre iubire să rămână cu noi intérêts lor romantice, şi, în curând se confruntă cu istoric prieten Bambi Faline au o superba căprioară. Cu toate acestea, rapid Relaţia lor este întreruptă de un cerb beligerantă şi contestată Numit Ronno, care încearcă să-putere de la Bambi Faline departe. Din fericire, Bambi căsătorii cu succes pentru a câştiga dreptul la afectiuni Doe de Ronno Cucerirea în luptă.
Bambi este la scurt timp după aceea, trezita de mirosul de fum, şi este avertizat de un incendiu de Tatăl Său. Cei doi fug în siguranţă, deşi separat de Faline Bambi este în criză şi căutările pentru ea de-a lungul drum. El a încolţit în curând de către ei consideră vicioase câini de vânătoare, Care ET căsătorii pentru a îndepărta, şi ET face cu tatăl istoric, Faline, precum şi animalele de pădure la adăpost a fost fluviului. În primăvara următoare, dă naştere la gemeni ochi atent Faline Bambi în temeiul noului domnitor ACE Mare Forest.