Bad Teacher

Raporteaza film nefunctional!

Bad Teacher este un film de comedie 2011 regizat de Jake Kasdan bazat pe un scenariu de Lee Eisenberg şi Gene Stupnitsky, şi încearcă Cameron Diaz, Justin Timberlake, si Jason Segel. Filmul a fost lansat în Marea Britanie pe 17 iunie şi în Statele Unite şi Canada pe 24 iunie, 2011.

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o golddigger Chicago-zona de profesor de gimnaziu la Şcoala fictiv John Adams, Orientul Mijlociu, care blestema de la elevii săi, băuturi puternic, fumeaza marijuana, şi arată numai filme în timp ce ea doarme prin clasa. Ea intenţionează să renunţe la învăţătură şi se căsătorească cu logodnicul ei bogat, dar atunci când el a gropilor, ea trebuie să reia slujba ei. Ea încearcă să câştige peste substitut profesor Scott Delacorte (Justin Timberlake), care este, de asemenea, bogat. Squirrel Amy (Lucy Punch), un profesor dedicat, dar extrem de entuziaşti şi coleg de Elizabeth, urmăreşte, de asemenea, în timp ce Scott a profesorului şcolii sala de sport, Russell Gettis (Jason Segel), face avansuri pe Elizabeth, pe care ea respinge. [3]

După ce a aflat de Scott, fosta prietena a avut sânii mari, Elizabeth planuieste sa o interventie chirurgicala pentru a mări sânii ei, crezand ca este trecut cu vederea de el. Cu toate acestea, ea nu îşi poate permite procedura de 10.000 de dolari. Pentru a înrăutăţi lucrurile, Scott admite că are o pasiune pentru Amy, vizualizarea doar Elizabeth ca prieten. Elizabeth încearcă să strângă bani pentru operatie prin participarea ei la clasa a saptea de spalare masina de clasa în haine provocatoare şi prin manipularea părinţilor să dea bani pentru rechizite mai multe şi meditaţii, dar eforturile sale nu sunt suficiente. Amy, care acţionează pe resentimente tot mai mare între ele ca urmare a exercitării ei de Scott şi ignorarea normelor şcolare, încercări de a avertiza cu privire la sistemul principal de deturnare de fonduri Elizabeth a lui, dar el respinge pretenţiile ei ca fiind neîntemeiate.

Elizabeth mai târziu află că profesorul de clasa cu cele mai mari scoruri de testare de stat vor primi un bonus de 5.700 dolari. Cu această cunoaştere, Elizabeth se hotărăşte să schimbe stilul de predare, forţând de clasă pentru a studia intens pentru testare viitoare. Cu toate acestea, schimbarea este prea târziu şi insuficientă. Studenţii au scoruri mici pe ajutorul testelor lor, zădărnicind ei chiar mai mult. Între timp, ea se împrieteneşte cu Russell profesor sala de sport ca Amy şi Scott începe dating. Elizabeth fura răspunsurile de stat de testare de către pretinde un jurnalist şi seducătoare Carl Halabi (Thomas Lennon), un profesor de stat, care este responsabil de crearea şi distribuirea de examene. Elizabeth Carl convinge să meargă în biroul său de a avea un sex, dar de droguri şi-l fura de testare. O lună mai târziu, Elizabeth câştigă bonus şi completează în cele din urmă banii şi plăteşte pentru numirea sa mărit sânii ei.

Atunci când Elizabeth află că Amy şi Scott sunt chaperoning o excursie viitoare, ea frotiuri un mar cu iedera otravitoare si lasa-l pentru Amy, care se termină cu blistere care acoperă faţa ei şi nu poate merge. Pe călătorie, seduce Elizabeth Scott. Ei se usuce bizon şi Elizabeth secret apeluri folosind Amy telefonului lui Scott lăsând un mesaj de înregistrare toate măsurile să asigure că ştie despre afacerea. Cu toate acestea, comportamentul ciudat al lui Scott dezamăgeşte Elizabeth. Elizabeth dă sfaturi mai târziu la unul dintre elevii ei (Matei J. Evans), care are o pasiune neimpartasita pe o fată în clasa superficial, care o face să reflecteze la modul în care ea a fost superficial, de asemenea.

După ce a auzit Elisabeta şi Scott sex, Amy trece biroul lui Elizabeth, cu propriul ei pentru a pacali portar în sertar închis de deblocare a lui Elizabeth. Amy găseşte dovezi duce ei de a suspecta Elizabeth inselat pe examenul de stat. Amy informează Carl principal şi ajunge să depună mărturie împotriva ei. Cu toate acestea, Elizabeth a luat fotografii jenante ale lui Carl în timp ce el a fost drogat si foloseste-le sa-l santajeze sa spuna ca este nevinovat. După ce a observat biroul ei a fost pornit, Elizabeth informează principalul că unii profesori în şcoală se fac medicamente. Când poliţia a aduce un câine sniffer pentru a căuta în şcoală, au găsit marijuana Elizabeth şi pastile Oxycontin în sala de clasă a lui Amy, în biroul lui Elizabeth. Amy este mutat în cel mai rău şcoală în judeţ de către administrator. Scott solicită Elizabeth pentru a începe peste, dar Elizabeth îl respinge, în favoarea unei relaţii cu Russell.

Atunci când începe noul an şcolar, Elizabeth este bland cu ei de co-lucrătorilor, a inceput o relatie cu Russell, şi nu a primit de marire a sanilor, deoarece ea simte că arată bine modul în care ea este. Elizabeth are, de asemenea, o nouă poziţie în şcoală ca consilier de orientare nouă.