Atlantis: The Lost Empire

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu un val mare, declanşată de o explozie la distanţă, care ameninţă să înece insula Atlantida. În mijlocul unei evacuări din capitala, regina a Atlantidei este prins de o lumină stranie, albastru hipnotic şi ridicat în sus, în “Inima de Atlantis”, un cristal puternic protejarea oraşului. Cristal ei consumă şi creează o barieră care protejează dom district al oraşului, cel mai intim. Ea lasa in urma o fiica, printesa Kida (Cree Summer), ca chiuvete insule sub ocean.
Mai multe mii de ani mai târziu, în 1914, Milo Thatch (Michael J. Fox) – un cartograf si lingvist la Institutul Smithsonian, care este marginalizat pentru cercetarile sale privind Atlantis – crede că a găsit Jurnalul lui Shepherd, un vechi manuscris care conţine ar fi direcţiile de a pierdut insula. După ce propunerea sa pentru a căuta Jurnalul este respinsă de către Consiliul de muzeu, o femeie misterioasa, Helga Sinclair (Claudia Christian), Milo a introduce Preston B. Whitmore (John Mahoney), un milionar excentric. Whitmore a finanţat deja un efort de succes pentru a prelua Jurnalului ca rambursarea unei datorii la bunicul lui Milo, Milo şi recrutează pentru a conduce o expediţie la Atlantis de îndată ce el descifreaza.
Expediţie pleacă cu o echipa de specialisti condusa de comandantul Rourke (James Garner), care a condus, de asemenea, expeditie de recuperare Journal. Echipajul include, Vinny (Don Novello), un expert în demolari; Mole (Corey Burton), un geolog, dr. dulce (Phil Morris), un ofiţer medical, Audrey (Obradors Jacqueline), un mecanic, doamna Packard (Florenţa Stanley) , un operator de radio şi Cookie (Jim Varney), un bucătar mizerie. Ei au stabilit în Ulise, un submarin masiv, dar in curand sunt atacati de Leviathan monstruos, un homar robotic-ca creatura care pazeste intrarea in Atlantida “. Ulise este distrus, dar Milo, Rourke, şi o parte a echipajului scape şi să facă drumul lor spre o peşteră subterană, descris în Jurnalul ca intrarea in Atlantida.
După ce călătoresc printr-o reţea de peşteri şi un vulcan inactiv, echipa ajunge la Atlantis. Ei sunt întâmpinaţi de Kida-care, în ciuda vârstei ei, seamănă cu o femeie tânără – şi de a descoperi că Atlantida este limba de baza mai multe limbi existente (care permite atlantii să înţeleagă limba engleză). Kida recurge la ajutorul lui Milo în descifrarea Atlantida limbajul scris, de mult uitate de către localnici. Prin aer adânc în ruinele oraşului scufundate şi picturi murale traducerea subacvatice, Milo ajută Kida descoperi natura Inima de Atlantis: ea furnizează atlantii cu putere şi longevitate prin cristale purtate în jurul gâtului lor. El este surprins de acest lucru nu este menţionat în Jurnalul, dar la examinare realizează o pagină lipseşte.
Revenind la suprafaţă cu Kida, Milo descoperă Rourke are pagina de lipsă. Rourke şi echipajul trădeze Milo, intenţia de a aduce la suprafata de cristal şi-l vinde. Rourke răni mortal regele Atlantidei (Leonard Nimoy), în timp ce încerca să extragă informaţii despre locaţia de cristal, dar găseşte locaţia sa, pentru sine ascunse sub camera tronului regelui. Cristal detectează o ameninţare şi se contopeşte cu Kida. Rourke şi mercenarii bloca Kida într-o ladă şi să se pregătească să părăsească oraşul, ştiind că atunci când cristal este plecat atlantii vor muri. Milo berates prietenii săi pentru trădarea conştiinţa lor şi în cele din urmă le convinge să părăsească Rourke şi să rămână în Atlantida. Regele explică Milo, care cristal a dezvoltat o constiinta, va găsi o gazdă regal Atlantis atunci când este în pericol. Ca el moare el dă de cristal a lui Milo, spunându-i pentru a salva Atlantis şi Kida. Încurajată de dulce, Milo raliuri echipajului şi a atlantilor pentru a opri Rourke.
Într-o luptă în interiorul vulcanului, Helga si mercenarii alte învins, inclusiv Rourke, atunci când a ucis slash Milo braţul cu un ciob de cristal. Ca Milo şi ceilalţi zbura înapoi de cristal la oraş, vulcanul erupe. Cu lava curge spre oras, Kida (în forma ei de cristal), se ridică în aer şi creează un scut de protecţie. Lavă rupe deplasare inofensiv, arătând o Atlantis restaurat, şi cristal revine Kida la Milo. Membrii echipajului au supravieţuit a reveni la suprafaţă şi promit să păstreze descoperirea Atlantidei un secret. Milo, în dragoste cu Kida, stă în spatele ei pentru a ajuta la refacerea imperiului pierdut.