Armageddon

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu o naraţiune de pre-credit de Charlton Heston cu privire la dispariţia dinozaurilor cauzate de un asteroid de 6 mile la nivel lovit Pământul în urmă cu 65 de milioane de ani. În ziua de azi, o ploaie de meteoriţi masiv distruge Space Shuttle Atlantis şi părţi bombardează din New York City, Coasta de Est şi Finlanda, şi NASA descoperă că un asteroid de dimensiuni Texas se va ciocni cu Pamantul in 18 de zile, creând un alt eveniment dispariţie. Cu armata, oamenii de stiinta NASA, condus de Dan Truman (Billy Bob Thornton), planul de a încorpora un dispozitiv nuclear de 800 de metri în asteroid care, atunci când a detonat, se va împărţi în două părţi asteroid care va zbura în condiţii de siguranţă atât în trecut pe langa Pamant. NASA contacte Harry Stamper (Bruce Willis), considerat cel mai bun de adâncime sondor de petrol din lume, pentru asistenţă şi consiliere. Harry se intoarce la NASA, împreună cu fiica lui Grace (Liv Tyler), să o ţină departe de la unul din Driller sale tinere şi mai rambunctious, AJ, Frost (Ben Affleck), care a căzut în dragoste cu ea mai mult spre uimirea lui Harry. Harry şi Grace invata din problemele critice ale asteroid de la Truman, şi explică Harry va avea nevoie de membrii echipei sale, inclusiv AJ, pentru a îndeplini misiunea. Odată ce au fost rotunjite în sus şi Harry explică situaţia de a le, sunt de acord să ajute, dar numai după ce acestea sunt asigurate de a fi recompensaţi dintr-o listă de cereri eclectic.
Ca NASA pune Harry şi echipajul său printr-un program riguros de formare astronaut scurtat, Harry şi echipa sa reoutfit Driller mobile, numit “tatoo”, pe care NASA intenţionează să utilizeze pe asteroid. Atunci când un fragment mare de asteroid şterge din Shanghai, NASA este obligat sa dezvaluie planurile sale de a lumii. NASA lansează două navete spaţiale militare (USAF X-71s), numit libertatea şi independenţa. După ce în orbită, doc navete cu o staţie spaţială rusă disponibilă de Lev Andropov (Peter Stormare), pentru a alimenta cu oxigen lichid. Un incendiu izbucneşte în timpul transferului, iar statia este evacuat înainte de a explodează, cu Lev şi AJ face o evadare îngustă de Independenţă. Cele transferuri continua planul, slingshotting în jurul Lunii, în scopul de a ateriza pe partea din spate a asteroidului. Calatorind prin câmp resturi din spatele asteroid, Independentei este înţepat de moloz şi sa prăbuşit pe asteroid. Grace, vizionarea de la sediul NASA, devine înnebunită de durere peste moartea aparentă a lui AJ.
Libertatea de terenuri în condiţii de siguranţă, dar echipa de seama au ratat aria lor de tinta de 26 mile, şi trebuie să drill acum printr-o zonă ferită compus din fier, mai degrabă decât compoziţia planificat mai moale. Atunci când acestea sunt în mod semnificativ faţă de calendarul stabilit şi comunicare par să eşueze, militar (prin ordin al preşedintelui), iniţiază “Protocolul de la secundar”, în cazul în care vor de la distanţă detona arma nucleară pe suprafaţa asteroidului, care, în conformitate cu Truman, nu va avea nici un efect. În timp ce Truman întârzie militar de la Control al Misiunii, Harry convinge comandant de transfer pentru a dezarma bomba astfel încât să poată finaliza foraj.
Distras de “Rockhound” (Steve Buscemi), care suferă o defalcare mentală, echipajul Libertatea îşi pierde “Armadillo”, atunci cand loveste un buzunar de gaz exploziv şi este suflat în spaţiu. Panică lume rezultă ca misiunea se presupune că a pierdut, la fel ca un alt meteorit distruge complet Paris. AJ, Lev, şi “Ursul” (Michael Clarke Duncan), care au supravieţuit accidentului Independentei, ajung în “Armadillo”, tocmai la timp pentru a finaliza foraj.
În ceea ce asteroid trece periculos de aproape de pământ, începe să se încălzească, provocând o furtună piatra periculos care afecteaza declanseaza bomba de la distanţă. Ei îşi dau seama că cineva trebuie să rămână în urmă pentru a se declanşa manual. După ce toate voluntarii echipajului de non-zbor, ele beneficiază de paie, şi AJ este selectat. Ca el şi Harry ieşi din sas, Harry rips lui AJ furtun de aer şi-l împinge înapoi, spunându-i că el este fiul el nu a avut, şi el ar fi mândru să se căsătorească cu el Grace. Harry îşi asumă responsabilitatea pentru detonat bomba şi Grace date de contact pentru a spune la revedere ultimele sale. După ce Libertatea se mută la o distanţă sigură, Harry detonează bomba de la ultimul minut (după unele dificultăţi), şi viaţa lui trece în faţa ochilor săi ar fi rupe cu bombă prin asteroid. Asteroid, aşa cum a prezis, se rupe în două, şi ambele jumătăţi dor de Pământ. Terenuri libertate şi echipajul supravieţuitor sunt tratate ca nişte eroi. Filmul se încheie cu AJ si nunta lui Grace, complet, cu fotografii ale lui Harry şi a altor membri ai echipajului pierdute prezente in memoriam.