Another Earth

Raporteaza film nefunctional!

Rhoda Williams (Brit Marling) este un strălucit de 17 ani care a petrecut viaţa ei de formare tineri formaţi în stele, şi a învăţat Ea a fost recent acceptate la MIT. Într-un moment nesăbuit, festiv, ea bea cu prietenii şi conduce acasă în stare de ebrietate. Ascultarea la o poveste la radio despre o planeta la fel ca Pamant, care arata, pentru că ea tifon pe fereastra ei la stele şi loveşte din greşeală de un an de la intersecţia a oprit, punând John Burroughs (William Mapother), şi într-o comă şi uciderea soţiei sale ei. Rhoda este un minor, astfel încât identitatea ei nu este descoperit la Ioan. După ce a executat pedeapsa cu închisoare, Rhoda, dupa 4 ani de izolare, continuă să se protejeze de lumea din afara, devenind un om de serviciu la o şcoală locală, care doresc să lucreze “fizic”, aproape ca-a-trecut-, mijloace de clusterizare să lupte Ea a risipit potenţial cu decizia de o singura noapte.
Dupa curatare, de formare de la liceul ei pentru un timp şi ascultarea povesti mai multe ştiri despre Pământ oglinda, Rhoda viziteaza casa lui Ioan După ce a recuperat, crezând că va cere scuze pentru prejudiciul a făcut-o El. El răspunde uşa şi ea pierde nervul ei. În schimb, pretinde ea a fost servitoare pentru a oferi servicii de o zi liberă de curatare ca un instrument de marketing pentru Maid in Haven (New Haven sa bazat serviciu de curatenie). Ioan, care a renuntat la pozitia de muzica Yale Facultatea de istorie şi este în prezent de viaţă într-o stupoare deprimat şi murdar, Chartered la oferta lui Rhoda. Atunci când ea se termina, Ioan, care nu ştiu încă ea este persoana care a ucis soţia şi a istoriei sale, ei solicită să revină săptămâna viitoare. Rhoda îi spune cineva va veni, se poate dispune ei să nu fie.
Rhoda se întoarce pentru a curăţa şi dezvoltă o relaţie de grijuliu cu John că în final devine mai important şi romantic. Le place reciproc şi sunt inteligente şi coerente conversationally. Rhoda vrea cu adevărat să fie de serviciu de la El.
Rhoda Intră eseu concursului de anul sponsorizat de către un antreprenor milionar, care ofera un zbor spaţiale civile la Pământ oglinda. Eseu Rhoda este selectat şi ea este ales să fie unul dintre primii exploratori de a călători în alte Pamant. Rhoda spune John Ea a castigat de zbor Space, ET scopul ei solicită să nu meargă. Cu toate acestea, atunci când ea îi spune că ea a fost cea care a ucis sotia si istoria ei, puterile ei ET din istorie casă.
Rhoda aude emisiune de televiziune a fost un om de ştiinţă în postulând că cetăţenii de pe Pamant Might Be identiques reflecta Acestea sunt ei pe pământ, în orice mod Până în momentul de aflat că existenţa alţii. Din punctul în care este, oamenii de pe Pământ diferite identiques Probabil că a început să se abată de la Căile mici, Schimbarea acţiunile lor. Rhoda speră identiques sine ei pe Pământ Altele concediat, nu să se întoarcă la ea greseli facute pe noapte de accident.
Rhoda se întoarce la casa lui Ioan şi lasă bilet de El pe pământ Altele, spunându-i informaţii suficiente să îi dea un mic istoric Sper că soţia şi fiul s-ar putea fi în viaţă pe această planetă. Ioan acceptă darul şi devine unul dintre primele Travelers spaţiale civile către Pământ Altele.
Patru luni mai târziu, Rhoda se uită în sus la cer, unde Earth 2 este acum ascunsă în ceaţă. Ea faţă abordează o usa din spate şi twin o vede Pamantul de la două picioare în faţa ei.