Anjaana Anjaani

Raporteaza film nefunctional!

Anjaana Anjaani este povestea de Kiara (Priyanka Chopra), şi Aakash (Ranbir Kapoor). Kiara se bazează în San Francisco, în timp ce Aakash este un băiat New York City. Aakash are pentru a şterge un împrumut uriaş de 12 milioane dolari, pe care acesta este în imposibilitatea de a şi chiar a pieţei accident valori. Imposibilitatea de a găsi orice mijloace, sinuciderea pare singura opţiune. El decide să sară de pe podul George Washington. Acest lucru este atunci cand il intalneste pe Kiara, care este, de asemenea, obligat să se sinucidă, deoarece ea a prins logodnicul ei Kunal (Zayed Khan) inseala pe ea. Amândoi încearcă să pună capăt în viaţa lor, dar sunt descurajate de pază de coastă. Încă dornici de pe care se încheie viaţa lor, în mod deliberat Aakash devine lovit de o maşină şi Kiara cade pe pod şi rupe gâtul ei. Acest lucru se dovedeşte a fi încă o încercare a eşuat şi ajung în spital împreună. Kiara ia Aakash la casa ei ca casa lui a fost luat de poliţie.
Continuarea încercările lor de la sinucidere, ambele încearcă să se omoare de cinci ori, prin toate mijloacele posibile, dar totul în zadar. Ele fac un pact şi decid să se încheie în cele din urmă viaţa la 31 decembrie 2009, deoarece ei au vrut să facă ceva înainte de a muri. Cu 20 de zile pentru a merge, ei decid să îndeplinească dorinţele lor neterminate şi pentru a începe, astfel, calatoria lor impreuna. Se complac în aventuri diferite, care le aduc mai aproape unul de altul şi de a aduce cu privire la o înţelegere şi iubire liniştită, între ele.
La întoarcerea lor, Kiara devine deprimat din nou, după cum dezvăluie Aakash logodnicul ei a inselat-o. Ea bea o sticla de inalbitor la noapte în baie şi este dus de urgenta la spital. După ce sa întors, şi Aakash Kiara de risc pentru a Las Vegas, pe de o vacanţă ca Aakash nu a intrat niciodata intr-o vacanta si ajung împreună în pat. Realizarea zorile pe atât de cei care se iubesc unii pe alţii, dar îşi dă seama Kiara ea iubeste inca fostul ei logodnic, Kunal. La insistenţa Aakash lui, ea se mută înapoi cu părinţii ei şi dă Kunal oa doua şansă, în timp ce se mută în Aakash cu prietenul şi colegul său (Vishal Malhotra) şi decide să se întoarcă în India în noaptea de 31 decembrie şi începe din nou.
Aakash participă la banca de decontare şi face cu prietenii săi, cu care a fost la cuţite. Pe data de 31, Kiara îşi dă seama că ea este cu adevărat în dragoste cu Aakash. Kunal realizează acest lucru şi scade-o la aeroport pentru a merge la podul George Washington în cazul în care atât Kiara şi Aakash au decis sinucidere. Kiara ajunge la pod, dar se trezeşte singur şi consideră că ea niciodată nu se va vedea din nou Aakash. Doar atunci, Aakash ajunge. Apoi, ambele merg la mare la sinucidere. Apoi, Aakash aruncă o sticla de bere, cu o notă în ea. Kiara citeşte de hârtie şi apoi Aakash propune la ea şi apoi a pune pe deget inelul. Ei se căsătorească cât mai târziu de 2 ani şi au un baietel si sa traiasca fericiti pana la.