Anastasia

Raporteaza film nefunctional!

În 1916 Ţarul Nicolae al II-lea găzduieşte o minge de la Palatul Ecaterina, pentru a sărbători tricentennial Romanov. Mama sa, împărăteasa văduvă Marie Feodorovna (Angela Lansbury), este vizita la Paris, şi oferă o cutie de muzică şi un colier înscris cu cuvintele “Împreună în Paris” ar fi despartit de cadouri ei de opt ani, nepoata, Marea Ducesă Anastasia (Kirsten Dunst). Mingea este brusc întreruptă de Grigori Rasputin (Christopher Lloyd), un vrăjitor care a fost alungat de către ţarul pentru trădare. Rasputin a vândut apoi sufletul său în schimbul pentru o racla evlavie, pe care il foloseste pentru a arunca un blestem asupra familiei Romanov, în răzbunare, ceea ce a dus o revoluţie, care îi obligă să fugă din palat. Numai Marie si Anastasia sunt în măsură să scape, datorită unui băiat funcţionar tânăr pe nume Dimitri, care le arata un pasaj secret în camera lui Anastasia. Rasputin se confruntă familia regala doi exterior, doar pentru a cădea prin gheaţă şi se înece. Doi reuşesc să ajungă la un tren în mişcare, dar numai Marie urca la bordul în timp ce Anastasia Falls, lovit cu capul de pe platforma.
Zece ani mai târziu, Rusia este sub regimul comunist, şi Marie a oferit publicului de zece milioane de ruble pentru întoarcerea în siguranţă a nepoatei ei. Dimitri (John Cusack), ca o conman, şi prietenul său partener şi Vladimir (Kelsey Grammer) căuta, astfel, o lookalike Anastasia să prezinte Marie în Paris, şi se colectează recompensa. În altă parte, Anastasia (Meg Ryan), acum sub numele de “Anya”, lasă orfelinat rural, unde ea a crescut, după ce a pierdut memoria ei înainte de a ajunge acolo. Ea se transformă în jos un loc de muncă la o fabrică de peşte, în favoarea de a merge la Sankt Petersburg, după ce colierul ei inspiră ei să caute familia ei la Paris, însoţit de un căţel rătăcit pe nume Pooka. În palat pustiu ea întâlneşte Dimitri si Vladimir, care – impresionat de asemănarea ei la “real” Anastasia – decide să o ia cu ei.
Bartok (Hank Azaria), Minion lui Rasputin liliac albinos este în apropiere şi observă racla stăpânul său adormit brusc reînviat de prezenţa lui Anastasia, îl trage în uitare, în cazul în care Rasputin supravietuieste. Înfuriat să audă că Anastasia a scăpat de blestem, Rasputin trimite spirite demonice de la racla sa o omoare, în ciuda a două încercări, trio-ul de a gestiona (involuntar) folie de el, forţând Rasputin, Bartok şi să călătorească înapoi la suprafaţă.
Anastasia, Dimitri, şi Vlad ajunge în cele din urmă la Paris şi du-te pentru a răspunde Marie, dar Sophie (Bernadette Peters), verişoara primară a lui Marie, Anastasia teste pentru a confirma identitatea ei. Dimitri si Vladimir au învăţat Anastasia toate răspunsurile, dar atunci când Anastasia independent (deşi vag) reaminteşte modul în care Dimitri salvat ei de zece ani în urmă, cei doi bărbaţi în cele din urmă seama că ea este reală Marea Ducesă. Sophie, convins, de asemenea, se ocupă de ea pentru a satisface Marie dupa un balet rus, dar Maria refuză să o vadă, după ce a fost inselat numerously înainte de impostori. Îngrozit că Dimitri a fost cu ei, Anastasia furtuni afară. Dimitri, care au căzut în dragoste cu Anastasia, reuşeşte să schimbe mintea lui Marie prin prezentarea ei, cu caseta de muzica lui Anastasia, pe care el a găsit după evadarea lor. Revine Anastasia memoriei asupra îndeplinirii Marie, şi după utilizarea ei colier la vânt caseta de muzica si canta cântec de leagăn pe care îl joacă, cele două femei sunt reunite în cele din urmă. A doua zi, Marie oferă Dimitri bani recompensa, dar, spre surprinderea ei refuză-l şi frunze pentru Rusia, convins că el nu poate fi cu Anastasia. În acea noapte, la celebrarea întoarcerea Anastasia lui, Marie-o informează de gestul lui Dimitri şi lasă-o la gândurile ei. Anastasia, apoi călătoreşte printr-o grădină şi pe Pont Alexandre III, în cazul în care ea este prins si atacat de Rasputin. Dimitri se intoarce sa o salveze, dar este rănit şi bătut inconştient. Anastasia reuseste sa-l omoare Rasputin de strivire racla sub piciorul ei. Cu sufletul lui Rasputin a fost legat de obiect, el se transformă imediat în praf.
Ulterior, Dimitri şi Anastasia reconcilia, două, apoi fugi şi Anastasia trimite o scrisoare de ramas bun de la Marie şi Sophie, promisiunea de a reveni într-o zi. Filmul se încheie cu câteva partajare un sarut ca acestea naviga din Paris, cu Pooka Bartok şi iubeşte o bâtă de femeie care-l sărută.