Anaconda

Raporteaza film nefunctional!

Filmau un documentar despre un trib indian de mult pierdut pe fluviul Amazon cunoscut sub numele de trib Shirishama, directorul Terri Flores (Jennifer Lopez), precum și membri ai echipajului ei, cameramanul Danny inclusiv îmbogățit (Ice Cube), director de producție Denise Kalberg (Kari Wuhrer) , inginer de sunet Gary Dixon (Owen Wilson), vizionar Warren Westridge (Jonathan Hyde), antropolog profesorul Steven Cale (Eric Stoltz) și căpitanul barca Mateo (Vincent Castellanos), vine peste toronată Paraguay șarpe vânătorule de Paul Sarone (Jon Voight) și de îl ajută, crezând că acesta știe cum să găsească tribul care sunt in cautare de. Dar Sarone acționează ciudat și echipajul bănuiește ceva.
În timp ce încearcă să elibereze elice barca de la o funie, Cale este înțepat în gât de o viespe în interiorul unelte de scuba său, lăsându-l inconștient. Cu faptul că, Sarone ia comanda de barca si echipajul. Ele sunt apoi forțați să-l ajute să atingă obiectivul său adevărat – de vânătoare în jos și de a capta o Anaconda record de verde fusese de urmărire.
Mateo este primul echipaj care urmează să fie ucis de anaconda, care-l stranguleze la moarte în apropierea unui barcă în cazul în care un braconier (Danny Trejo) au fost uciși de la începutul filmului. Ceilalți încearcă să-l găsească în timp ce părți Gary cu Sarone, care promite în cazul în care l ajute să găsească anaconda, el îi va ajuta să ieși în viață. În mod ironic, Gary este ucis lângă când încearcă să capteze anaconda. Supraviețuitorii depăși Sarone și cravată-l. Atunci când Denise încearcă să-l omoare Sarone, el devine margine și blocatoare ei înainte de dumping corpul ei în râu unde se îneacă. Revine anaconda si ucide Westridge, doar pentru a fi împușcat mortal și Sarone incapacitate de Cale nou trezit (care își pierde cunoștința din nou mai târziu). Danny pumni Sarone, bate-l în râu.
Ulterior, Terri și Danny, doi dintre membrii supraviețuitori ai echipajului, atunci când sunt capturate Sarone capturile de până la ei. El haldele o găleată de sânge maimuță pe ele și apoi le utilizează ca momeală într-o încercare de a captura o anaconda al doilea, mai mare. Anaconda se încadrează în jurul valorii de Terri și Danny și începe să-i sufoce. Ele sunt prinse într-o plasă de Sarone, dar șarpele sparge liber. Terri și Danny tăiat legăturile lor și scape ca Sarone, el însuși, este ucis de sarpe. Terri găsește un cuib de șerpi anaconda copii într-o clădire, dar sarpele ajunge, și după regurgitarea corpului Sarone lui, ei urmăriri o stivă de fum. Șarpele devine prins în cosul de fum, după care Danny aprinde un foc de mai jos și arde șarpe viu. Ca Terri și Danny recuperare pe un doc din apropiere, șarpele apare o dată finală. Danny bate anaconda cu un topor până când acesta este în cele din urmă mort.
Ulterior, Terri și Danny reuni cu Cale, care începe să reînvie pe barca. În timp ce plutesc în josul râului, ei localizați accidental nativii pentru care acestea au fost inițial caută. Ei își dau seama Sarone a avut dreptate și să înceapă filmările documentarului lor ca filmul se termină.