Anaconda 3: Offspring

Raporteaza film nefunctional!

O anaconda foarte mare de sex feminin de la capturat bazinului fluviului Amazon si un alt anaconda mai mari și mai inteligent bărbat sunt ținuți într-un laborator științific deținut Wexel Sala de experimentare. Proiectul de cercetare este condus de Dr. Amanda Hayes (Crystal Allen) și finanțat de către Murdoch (John Rhys-Davies), un industriaș bine-cunoscut. În timp ce vizita instalația, Murdoch agitație anaconda de sex masculin, cu o lanterna mare, iar el este gazat să-l calmeze. Cu toate acestea, după cum Murdoch, asistenta lui Pinkus (Ryan McCluskey), om de știință și un concediu, anaconda sparge prin zidul de incinta lui. După cum se scapă, ea ucide multe dintre persoanele care lucrează în laborator, Dulap scapă distrugere. În căutarea prin facilitatea, Amanda și un alt cercetător dau seama că a doua (Regina) anaconda, de asemenea, a scăpat. Murdoch solicită, într-o echipă de vânători de animale, conduse de Hammett (David Hasselhoff), pentru a captura ambele șerpi. Amanda și Pinkus du-te cu ei. La o mică fermă în mijlocul pădurii, proprietarul este mancat de viu de unul dintre șerpi.
Partidă de vânătoare sosește mai târziu și să înceapă formularea unui plan de atac. În timpul prima confruntare cu șarpe, două dintre părți sunt ucise: Capitanul Gronzy este înjunghiat de către Anaconda modificat genetic e foarte ascuțit înjunghiat-coada si Dragosh pierde capul. Hammett a ajunge și dă echipei o prelegere cu privire la modul de a ucide șarpe. În timp ce grupul se împarte în sus, Amanda conduce într-o mașină cu doi alți membri ai echipei: Victor (Toma Dănilă) și Sofia (Mihaela Elena Oros). În timpul confruntării cu următoarea sarpe, un rezultat de impact auto, Anaconda scuipat Victor ardere fata foarte fierbinte, rănind Sofia, cu un picior de cracare și lăsând Amanda în mașină. Ca Amanda este pe cale să o ajute. reapare șarpe și abdomene Sofia. Amanda este salvat de Hammett și amândoi scape.
Pe masura ce se regrupeze, Amanda fără tragere de inimă arată că șarpele regina este insarcinata si va da nastere la mai multe genetic “specială” urmași în mai puțin de 24 de ore. Echipele vrea să cheme în armată, dar ea interzice Hammett și amenință cu Amanda timp închisoare pentru rolul său în crearea ea. În dimineața, partidul începe căutarea pentru șarpe, dar Pinkus și-a pierdut mâna, apoi mai târziu ucis. În timp ce caută Hammett pentru ea pe jos, Amanda și două din cele trei rămase vânătorilor: Nick (Patrick Regis) si cauta Amanda în jeep. Ei fața locului șerpi vor într-o fabrică veche, și urmați-le in pentru a explozivilor de plante în jurul clădirii. Înainte de a putea termina, atacurile negre de sex masculin. Nick ajută evadare Amanda, dar este el însuși capturat. Înainte de șarpe-l înjunghie, el este capabil să îndeplinească o grenadă, junghi-se cu un cuțit și coada de sarpe. Hammett și a lui vânătorule de ultima rămase: Andrei (Alin Olteanu) sosesc si ascultati grenada stinge. Ca doi dintre ei îndeplinesc Amanda în interiorul fabricii, Andrei se mută pentru a stabili tarifele, astfel încât Hammett îl ucide, cauzând Amanda și să realizeze că Hammett este de lucru pentru un partid care doresc un anaconda copil viu (Murdoch). În interiorul clădirii, regina da nastere. După rănind Hammett, Amanda stabilește cronometrul pe explozivi și iese din clădire, lăsând Hammett care urmează să fie atacat de șerpi copilul în timp ce el încearcă să ajungă la bomba. Odată ce ea este la o distanță sigură, detona explozivi. Ca ea sta pe marginea drumului de o ardere toată documentația ei pe cercetare sarpe, una dintre unitățile Murdoch ale bărbaților, cu, poziția de la fabrica unde a găsit un șarpe copil încă în viață, pentru a oferi sarpe la Murdoch.