American Pie 7 The Book of Love

Raporteaza film nefunctional!

Povestea are loc la East Great Falls de mare, de 11 ani după evenimentele din American Pie. Protagoniştii noi ale acestui film sunt trei fecioare de brand noi nefericite: Rob (Hall), Nathan (Horton), şi baie de ulei (Hardesty). Într-o noapte Rob stabileşte accidental foc la biblioteca şcolii, şi găseşte “Biblia” (sau Cartea de dragoste), crearea de domnul Levinstein (Eugene Levy). Din nefericire pentru ei, cartea este distrus. Cartea a avut consultanţă incomplete şi trimite-le pe-o călătorie neputincios să-şi piardă virginitatea. După ce a încercat şi în lipsa de cele mai multe ori, acestea se angajează să restabilească carte, şi de a face acest lucru, ei trebuie să găsească Levinstein şi toate celelalte persoane care au scris în carte, şi începe de restaurare.
Povestea începe cu Rob intrarea dormitor, şi încercând să se masturbeze cu un sandwich cu unt de arahide (similar cu scenariul placinta cu mere în primul film). În timp ce el face acest lucru câinele său, Frizzie, încearcă să mănânce sandwich, şi fratele mai mic al lui Rob Cody are un video de el la primirea acestei satisfacţii sexuale nedorite. Mai târziu, Rob se întâlneşte cu prietenii lui, Natan şi Marshall Lube, la şcoală. Nathan arată că prietena lui, Dana, a promis să se abţină de la sex până la căsătorie, în ciuda faptului că ea a fost deja culcat cu şase alte persoane. Rob vorbeste cu Heidi, o fată el este atras de, şi Stifler. Stifler afirmă că, dacă Rob nu se face o mutare pe Heidi, el va fi. În clasă, Lube are o fantezie vie despre un grup de majorete, în special unul pe nume Ashley. Rob şi Heidi întâlni mai târziu, în biblioteca şcolii, unde dezvăluie că ea este o fecioară, şi doreşte doar “sa-l [sex], cu peste”. La scoala de dans, Nathan încearcă să ajungă la bază al doilea, cu Dana, dar numai reuseste sa jignesc din cauza ei de a gaj abstinance ei. Rob încearcă să-i spuneţi Heidi cum se simte el despre ea, dar este întrerupt de Nathan şi Lube. El în cele din urmă o găseşte în bibliotecă cale de a avea sex cu un alt student, şi scade o lumanare aprinsa, într-un coş în stare de şoc. Aceasta stabileşte bibliotecă pe foc, care porneşte de aspersoare de apă.
A doua zi, când Rob şi Heidi sunt de curăţare biblioteca, Rob găseşte un compartiment secret, care conţine “Biblia” (Book of Love). El arată cartea de prietenii lui Nathan şi de lubrifiere şi explică faptul că acesta este un manual de sex care a fost compilat de peste 40 de ani de către studenţii care au găsit. Cartea este considerată ca fiind legendara, dar, din păcate, a fost deteriorat de apă.
Mai târziu, în mall-ul local, Rob încearcă să testeze un sfat în cartea, “Linguseala simplă”. El se apropie de Ashley într-un magazin de lenjerie şi vine în completarea ei. Ashley-l duce într-un vestiar, ia de pe sutienul ei şi de sus, şi îl face să fure un sutien pentru ea. Din păcate, Rob este prins şi obligat să plătească pentru sutien cu cardul de credit mama lui. Între timp, Nathan merge la slujba de la biserica lui Dana să vorbesc cu ea, dar difuzează accidental conversaţie explicită şi foarte personală a întregii congregaţii pe sistemul bisericii AP. Tatăl lui Dana Dana interzice apoi de a vedea Nathan. Atunci când ea primeşte factura ei de card de credit, mama lui Rob încearcă să vorbesc cu el despre cumpararea lenjerie de corp, fapt care ia determinat pe Rob să spun sarcastic că îi place purtarea de lenjerie femei “. El este din nou filmat de fratele lui mai mic, care posturi din nou imagini de pe internet pentru întreaga şcoală pentru a vedea.
A doua zi, Heidi, Imogen şi Dana sunt spectator la un joc de baschet a şcolii, în care Rob şi Stifler se joaca. O fata numita Katie încearcă să vorbească cu Stifler, dar el o perii off. Rob încearcă din nou să-i spuneţi Heidi cum se simte, dar nu este în măsură să. Lube descoperă o pagină în Biblie care spune de un bordel în Canada şi o prostituată, Monique, care este foarte experimentat. Intrare a fost scris în 1975, dar Lube denatura data din anul 1995, şi care decid să viziteze. Atunci când acestea îndeplinesc Monique băieţii sunt dezgustat, dar afirmă că Nathan acestea ar trebui să meargă pentru ea oricum. Nathan şi Lube face Rob du-te în primul rând, dar Monique moare în timp ce efectua sex oral pe el. Ei intra în panică şi conduce înapoi în Statele Unite ale Americii.
Rob şi Heidi se obţine o dată în biblioteca în care Rob în cele din urmă îi spune el este atras de ea. Heidi spune ca se simte la fel, şi sunt de acord pentru a răspunde la petrecerea lui Stifler mai târziu. La Heidi partea aude Rob striga “Tonight, Primesc pus!”, Si ruleaza la etaj. Stifler nou perii largul lui Katie, atunci când ea încearcă să vorbească cu el. Spune Lube Ashley cum se simte el despre ea, oferindu-un discurs despre cum el garanteaza satisfactia sexuala, dar ea încă îl transformă în jos. Prietenul lui Ashley este impresionat cu promisiunea lui şi spune Lube pentru a satisface la etaj ei, dar atunci când ea găseşte un text ofensiva pe telefonul acestuia, ea furtuni afară. Nathan încearcă să se împace cu Dana, dar ofensează ei, făcând-o să plece din nou. Constată Rob Heidi, în pat cu Stifler şi părăseşte camera. Heidi îl urmează la parter, dar Rob refuză să vorbească cu ea şi începe să bea foarte mult. El declară “gaozari primi doar sex!” şi apoi se comportă grosolan la o fată aleatoare, care imediat se duce la culcare cu el. Ea îi cere să facă sex cu ea de la spate, dar el vede hallucinates şi Heidi spune: “Tu nu sunt în mod serios de gând să stai pula in care, nu?”. Rob apoi aruncă pe spatele fetei. În dimineaţa următoare mama sa-l întreabă dacă a condus beat acasă, şi îi arată un film a primit pe telefonul ei de Rob aruncat pe fata cu o noapte înainte.
Într-o încercare de a restabili Biblia, Rob şi prietenii săi rezolva pentru a găsi toate persoanele care iniţial scris-o în scopul de a se recrea, începând cu creatorul original, Noe Levinstein. Ei au reuşit în cele din urmă, în recrearea carte.
Rob şi prietenii săi merge apoi pe excursie şcoală de schi. Într-o cabană în cazul în care câţiva elevi se joacă strip poker, Katie încearcă din nou să vorbească cu Stifler, care din nou ei perii off. Ea pariurile Stifler că, dacă ea câştigă la poker, el trebuie să-mi cer scuze pentru ea şi a alerga gol în zăpadă. Stifler pierde şi este forţat să-mi cer scuze şi du-te afara gol, în cazul în care el este sarit de un elan. A doua zi, elevii sunt de echitatie la munte, în lifturi de telegondolă, dar Nathan are sex cu Dana în camera de control de ridicare şi accidental oprit puterea de ascensoare. Într-un singur lift, Rob şi Heidi reconcilia şi sărut. Ashley şi de ungere sunt într-un alt lift, în cazul în care Lube cade atunci când încearcă să meargă pentru ajutor. Când Ashley urca la el, de ungere îi spune cum se simte cu adevărat despre ei, mutarea ei la lacrimi. Heidi şi Rob a reveni la cabina si au sex. Lubrifiere şi Ashley, de asemenea, du-te înapoi la cabină şi au sex.
Povestea se termină cu Rob, Nathan şi lubrifiant returnarea Biblie nou-restaurata pentru a în cazul în care Rob a găsit, după ce Rob a adăugat semnătura lui să-l. Ca un final, fratele lui Rob, Cody, intră în dormitorul său, pentru a gasi un film online, de-l pune un aspirator pe penisul lui. Pentru a oroare lui a fost vizualizat de aproape 10 de milioane de ori. Rob se termină filmul cu cuvintele “Gotchaaaaa, ha ha”.