American Pie 6 Beta house

Raporteaza film nefunctional!

Semestrul de toamna următoare, după cele întâmplate în Naked Mile, Erik Stifler şi amicul lui Mike “Cooze” Coozeman sunt acum boboc colegiu de intrare de la Universitatea din Michigan. De îndată ce sosesc, Erik întâlneşte său coleg de cameră Bobby nou, precum şi o fată drăguţă pe nume Ashley de a lua o cabină de duş în baie coed. Destul de repede, vărul lui Erik, Dwight Stifler, invită Erik, Cooze, şi Bobby la o petrecere Casa Beta. Ei învaţă cum se pot obţine de eligibilitate pentru a gaj pentru fraternitate Casa Beta şi pentru a îndeplini Wesley, care a fost iniţiat în casa Beta de la capacitatea sa de a negru în foarte usor atunci cand bea.
În acelaşi timp, Erik şi Ashley începe dating. La data primei lor, Erik ajunge accidental toarna supa fierbinte peste tot el însuşi, astfel încât Ashley-l aduce în camera ei pentru a curăţa. Când ea, apoi se duce să loţiune pe arsuri lui Erik, el accidental ejaculeaza peste tot lucrurile lui Ashley. Erik isi cere scuze, şi explică Ashley despre masturbare incidentul care a facut sex “tabu”, în casa lui câteva luni înainte, şi cum el nu a avut sex de la ex-prietena lui Tracy a rupt cu el. În acelaşi timp, Cooze se indragosteste de o fata pe nume Denise. Din păcate, ori de câte ori încearcă Cooze sa intimă cu Denise, ea se simte nervos despre Cooze stea în pantalonii ei, dar ea este încă dispus să dea handjobs Cooze. Dupa ce am vorbit cu Erik, Bobby şi Dwight despre modul în care Denise nu va lăsa să-l ajunge în pantalonii ei încă îi dă “în cele mai bune handjobs a avut vreodată”, Cooze dezvolta suspiciuni Denise, ar putea fi un tip. Dar Dwight spune ca singura modalitate pentru Cooze să vă asiguraţi că este de a intra in pantalonii ei.
Alături de alte două angajamente, Erik, Cooze si Bobby complete de 50 de sarcini de gaj, inclusiv obtinerea fundurile lor, semnat de o stripteuză, sex cu un profesor, căsătoria un prieten din Canada, şi plasarea un live struţi în casa fraternitate Geek. După ce a finaliza activitatea lor finală, furat ceva din casa Geek, preşedintele Geek lui, Edgar, contestă Betas la grec Olimpiada. Beta House Alumni Noe Levinstein se întoarce în campus pentru a oficia concurs. Primul concurs este câştigat de Beta House ca Dwight şi Edgar concura în eliminarea sutiene fete. Beta House pierde următoarele două competiţii: un duel cu sabia de lumină şi de prinderea un porc uns. După ce a aflat că Edgar a avut anterior sex cu o oaie, de Betas folosi fetiş lui Edgar lână împotriva lui, în ultima provocare, costa în cele din urmă el şi casa lui turneu.
Cele Betas găzdui o petrecere toga, în cazul în care Cooze, mai mult la ameliorarea lui, în cele din urmă doarme cu Denise şi toate suspiciunile de ei fiind un om sunt plecat. În dimineaţa următoare, Wesley se trezeste în cele din urmă să creadă că blestemul lui ca amenintarea pana de energie electrică este de peste, doar pentru a fi confruntat cu fostul culturist Casa Geek. Într-o scenă post-credite, Edgar instruieşte o stripteuză la dolar de argint pentru a dansa cu diadema de costum de oaie