American Pie 5 The Naked Mile

Raporteaza film nefunctional!

Erik Stifler (John White) are un timp de dificil de viaţă de până la numele familiei sale. El este Steve şi vărul lui Matt Stifler. El este, probabil, Stifler doar pentru a absolvent de liceu ca pe o fecioară. Filmul se deschide cu Erik simulează boala, astfel că el poate sta acasa si se masturbeaza. Din păcate, la fel ca el este pe cale de a ejacula, părinţii şi bunicii mers pe neaşteptate în uşă şi au lovit cu sperma lui Erik, după care bunica sa moare de un atac de cord. Erik Tata bănuieşte că mai târziu, ca o Stifler, fiul său ar trebui să fie afară de a face sex în loc de masturbare. Prietena lui Erik de doi ani, Tracy (Jessy Schram), îl iubeşte, dar nu este gata pentru actul sexual. Tracy decide să facă sex, prima lor incercare merge oribil greşit, şi ea susţine din încercaţi din nou.
Erik prietenii Cooze (Jake Siegel) şi Ryan (Thomas Ross) a planifica o excursie pentru a vizita lui Erik vărul Dwight Stifler (Steve Talley) din Michigan în timpul unui eveniment cunoscut sub numele de Naked Mile. Tracy vede acest lucru ca o oportunitate de a da Erik o “trecere vina week-end liber”, în speranţa că el poate potoli pofta lui de sex şi de a obţine din sistemul său, deoarece ea nu este gata.
De îndată ce Erik şi prietenii săi ajunge în campus, sunt martori un concurs de over-the-top potabilă în cazul în care Dwight este incoronat campion campus. Mai târziu, pierd un joc dur de fotbal împotriva unui rival fraternitate amar alcătuit aproape în întregime de pitici, şi să se termine într-o încăierare cu aceste pitici aceeaşi în mai multe ocazii. Prima noapte când băieţii sunt la un bar colegiu, Erik întâlneşte o fată pe nume Brandi colegiu care are un fetis pentru baieti virgine, fapt care ia determinat Ryan şi Cooze pentru a face un pariu cu fiecare de altă natură care Erik nu va dormi cu Brandi şi va rămâne o virgin. În acelaşi timp, Ryan şi sfârşitul Cooze sus obtinerea refuzat de către un cuplu de fete s-au întâlnit la bar, Jill şi Alexis, care sunt luate de un cuplu de pitici.
În dimineaţa următoare, Dwight devine sarit de fraternitate pitic deghizat în timp ce mersul pe jos pe strada, aterizare-l în spital. Dwight spune cei de el, probabil, nu-l va face să Naked Mile, dar totuşi încă reuşeşte să facă dreapta în timp. Imediat, el se alătură cu Erik, Ryan şi Cooze, care sunt reticente la inceput pentru a rula, dar cand Brandi, Jill şi Alexis arată până la a rula cu baieti, ei în cele din urmă solicită să se dezbrace în jos şi a alerga cu fetele, şi se încheie cu o mare de timp. În cele din urmă ca şi Erik Brandi a ajunge la linia de sosire, se fura un sarut, care este apoi prins pe camera pentru o ştire la televizor. Privind raportul ştiri despre înapoi Naked Mile la domiciliu, Tracy este supărat şi se simte vinovat că a permis Erik trecere liberă. Prietenii ei o convinge să-şi piardă virginitatea ei, de asemenea, înainte de a se întoarce.
Mai târziu în acea seară, Erik îşi dă seama că el iubeşte Tracy, mărturiseşte Brandi că el nu poate dormi cu ea si se grabeste inapoi pentru a vedea prietena lui. Când a ajunge la casa ei, tatal lui Tracy spune că ea este la o petrecere şi Erik ajunge la petrecerea de la fel de Tracy a condus la etaj, probabil, să-şi piardă virginitatea ei de fostul ei iubit. Erik cu tărie de lire sterline de pe uşa dormitorului închisă, proclamand dragostea lui pentru ea. Cu toate acestea, Tracy nu a fost în cameră, deoarece ea a decis că ea nu a putut trece prin cu planurile ei. Cei doi decid că acestea ar trebui să fie prima fiecare altora, si fac dragoste.
Când Erik întoarce la casa Beta pentru a ridica prietenii lui dimineaţa următoare, fiecare băiat acţiuni povesti de experienţele sale din noapte înainte. Tipii cere apoi Erik dacă el “sigilat acord” cu Brandi acea noapte, şi Erik le spune nu, determinând Ryan şi Cooze să plătească pe pariul lor, până la Erik le spune despre aventura lui de acasă pentru a face până la Tracy şi în cele din urmă pierde virginitatea. Cei de acum sunt mandri de Erik pentru oficial de viaţă de până la numele de familie Stifler, şi cei trei prieteni conduce în cele din urmă înapoi la East Great Falls.
În timpul partidul post-Naked Mile, Dwight pete Vicky (Winkler), prietena de Rock (Prentice), liderul de fraternitate pitic, şi doi dintre ei merge până la sala de Dwight de a avea sex. Mai târziu, ca filmul se închide, Dwight a trimis un DVD la Rock pe care scrie, “Payback este o curva.” Acesta dezvăluie atât Dwight şi Vicky sex, ca Rock striga, “Stifler!” După cum se dovedeşte, Dwight şi Vicky început Dating, şi ajung să călătoresc în lume, împreună, ca imagini diferite cărţi poştale arată călătoriile lor, de multe împreună în timpul sfârşitul rola de credite.