American Pie 4 Band Camp

Raporteaza film nefunctional!

Matt Stifler, fratele mai mic al lui Steve Stifler, este dornic de a intra în afaceri de familie de a face filme porno asa ca el se poate dovedi a fratelui său mai mare. Dupa ce a jucat o festă pe banda de şcoală, şcoala de orientare consilier Chuck Sherman decide că merită o pedeapsă ar fi pentru Stifler pentru a participa la tabara fanfarei.
La sosire, Matt este extrem de lipsit de respect faţă de normele, împreună cu toată lumea de la Tall Oaks şi devine chiar trupa şcolii sale probleme. Noe Levinstein, MACRO taberei (moralul şi conflictelor ofiţer Rezoluţie) recomandă a începe încercarea de a se potrivi în şi de a câştiga încrederea trupei. Matt conspiră cu camera sa de-mate, Ernie, pentru a filma celorlalţi membri trupei într-o ofertă numită “Bandeez Gone Wild”, folosind camere ascunse.
În timpul unei încăierare timp prânz Matt acceptă un duel cu rivalul liderul formatiei, Brandon, în care interpreţii se laude cu aptitudinile lor de muzică, cu Brandon joc tambur laţ, şi Matt joc triunghi. Atunci când se pare că Matt a pierdut, el părăseşte scena si vine redarea la cimpoi la tonul de “Joaca că muzica Funky”, pentru a câştiga duelul.
Cele mai multe formaţii şcolare concura pentru puncte pe parcursul taberei, cu East Great Falls de lider pe ultima zi, dar o glumă de către Stifler face trupa să-şi piardă şi Marea de Est Falls membru Elyse trupa pentru a pierde o şansă la o bursă de studii. Odată ce noul termen începe, Matt încearcă să stabilească greşelile sale şi convinge trupa şcolii pentru a juca piesa Elyse la Conservatorul din cap, câştigând o bursă Elyse, şi afecţiunea ei.