American Pie 3 The Wedding

Raporteaza film nefunctional!

Jim Levinstein (Jason Biggs) solicită prietena Michelle Flaherty (Alyson Hannigan), pentru a se căsătorească cu el, după un incident jenant într-un restaurant care implică felatie sub masa si tata lui Jim de mers pe jos într-un alt pe una din experienţele fiului lui sexuale. Michelle uşor este de acord.
Ca de planificare începe, Jim îngrijorează faptul că nunta va fi un dezastru. Cu Ostreicher “Oz”, Chris departe, în Spania, cu prietena lui Heather, restul de amici-Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), şi Paul Finch (Eddie Kaye Thomas), servesc drept cavalerii de onoare, în timp ce “MILF” Baieti – John şi Justin (John Cho şi Justin Isfeld), se proclama ca aprozi. Din păcate, gasca lui suportabil prieten Steve Stifler (Seann William Scott), acum un antrenor de fotbal de la banda de liceul, se blochează partidului cuplului angajament şi scade tort pe el însuşi, la fel ca toata lumea este pe cale de a satisface părinţii lui Michelle, Harold şi Mary . Unul dintre câini cuplului începe lins de pe tort Stifler, şi în timp ce Jim încearcă să-l oprească, el devine atacat de alt caine. În timp ce toate acestea se întâmplă, Harold şi Mary umbla în ceea ce pare a fi Jim si Stifler sex cu cei doi câini, iar cuplul este îngrozit. Banda încearcă să păstreze un secret de la nunta Stifler, temându-se că s-ar putea strica totul, dar după ce a afla despre el, el instantaneu vine cu o idee pentru a arunca Jim o petrecere a burlacilor.
Rochii de mireasa Michelle final, se fixeaza pe după ore lungi de căutare se face numai de către un designer de lucru pentru un magazin, asa ca baietii stabilite pentru a găsi croitoreasa pentru ea. Ei merg la Chicago în căutarea pentru “Leslie Sommers” şi să se termine într-un bar de homosexuali. Iniţial, patronii sunt puse în afara de comportamentul homofobe lui Stifler, dar în cele din urmă le castiga de concurente într-un dans-off, cu un Urs de bar numit regulat (Eric Allan Kramer), care în curând se împrieteneşte cu Stifler. Leslie (care este de fapt un om) este de acord să facă rochie, cu Ursul, oferind, de asemenea, pentru a oferi decapanţii pentru petrecerea burlacilor lui Jim. Între timp, sora mai mica a lui Michelle, Cadence (January Jones), zboara in pentru nunta. Atât Finch si Stifler sunt atras de ea, şi într-un efort de a câştiga peste ei, fiecare dintre ele adoptă personalitatea celuilalt şi manierele.
Jim este îngrijorat de dans de la nunta, dar mântuirea vine în formă de Stifler, care a luat lecţii de dans. Stifler învaţă doar Jim să danseze, cu condiţia ca să li se permită să participe la nuntă şi să planifice petrecerea burlacilor, cu Stifler de acord cu tonul a personalităţii sale suportabil pentru părinţii lui Michelle în schimb. În acelaşi timp, Stifler organizează petrecere pentru toti cei de la casa lui Jim, cu excepţia Jim, care ştie a aranjat o “cina speciala” pentru părinţii lui Michelle înainte de nunta pentru a explica de ce el va fi un soţ bun şi, în final le câştige peste. Ursul introduce trei Fraulein Brandi (Amanda Swisten) şi Krystal Officer (Nikki Ziering Schieler), care joacă un rol dominant supunere şi cu ei.
Dintr-o data, partidul este brusc întreruptă de revenirea neaşteptată a lui Jim, Harold şi Mary. Cu asistenţă din partea Ursu, care reprezintă ca un majordom numit “Mr. Belvedere”, Jim reuşeşte aproape în menţinerea activităţilor de un secret, până când mama lui Michelle se deschide o uşă dulap şi este şocat să găsească Kevin interior, dezbrăcat de boxeri şi legat la un scaun (după un joc pervers cu decapanţilor). Băieţii explică faptul că a fost o încercare de a face Jim părea ca un erou care a mers oribil greşit, şi părinţii lui Michelle accepta această explicaţie, cu Maria, chiar şi cere scuze pentru a pune presiune prea mult pe Jim şi spunându-i că, dacă el pune că mult efort în viitoarele căsătorie, ea poate da binecuvântarea ei.
Ca ceremonia se apropie, o serie de ghinioane loc în zilele care au dus la marele eveniment, inclusiv bunica lui Jim fiind nemulţumit de faptul că Michelle nu este evreu şi Jim ras părul pubian, apoi eliminare de prea aproape de un orificiu care se determină să fie stabilite liber peste tot tortul de nunta. În noaptea dinaintea nuntii, Stifler perturba accidental plimbare-in-alimentare frigider în timp ce recuperarea o sticlă de şampanie, în esenţă, se transforma într-un cuptor şi uciderea multe flori puse împreună pentru ceremonie. Anterior, Stifler, conştient de prezenţa lui Cadence, a dezvaluit adevarata sa personalitate nepoliticos şi respingător. Furios şi uimit, Jim îi spune să plece, în timp ce toţi ceilalţi, inclusiv decizia de sprijinul lui Jim Cadence.
Senzaţie de vinovat pentru comportamentul său necugetat, Stifler convinge floraria locale de a pune împreună un nou lot de flori, şi El a cerut ajutorul de jucatori de fotbal sale şi poartă. Ca un gest de remuşcare, de asemenea, el dă un trandafir pentru a Cadence, mai mult de uimire de Jim şi Michelle. Mutat prin acţiunile sale, Cadence este de acord să facă sex cu el înainte de ceremonie, dar prezenţa lui Stifler este întârziată de o scurtă mulţumire de întâlnire apeluri Jim printre cavalerii de onoare lui. Rapid a reveni la hotel, Stifler aude cineva în dulap de aprovizionare şi măsurile în interiorul, dar din cauza de iluminat dulap de săraci, numai atunci când el devine din greşeală intrat în pe care Stifler isi da seama ca este având de fapt sex cu bunica lui Jim, care a fost plasat în dulap de John si Justin pentru a opri constantă ei plâng.
În ciuda evenimentelor haotice care duc până la ea, Michelle şi Jim a obţine în cele din urmă sa căsătorit, tatăl lui Jim, chiar remarcând cât de fericit mama sa dintr-o dată pare (punctat de face cu ochiul ei şi de unde Provocatoare, în direcţia lui Stifler). La recepţie, dansurile nou cuplu căsătorit în timp ce dansează Stifler cu Cadence, respectiv de dans părinţii cu fiecare alte dansuri si Bear cu data lui. Între timp, Finch este aşezat de el însuşi atunci când mama lui Stifler (Jennifer Coolidge) soseşte. Deşi sunt de acord unul peste altul, mama lui Stifler menţionează având o suită de dublu şi invită Finch să adere la ea. Filmul se încheie cu John şi Justin spionaj pe mama lui Stifler si Finch, în suita ei Cuplu dimensiuni cabină de duş, sex.

One Response to “American Pie 3 The Wedding”

  1. marian
    3 ianuarie 2013 at 0:09 #

    super tare filmu merita vazut,,, nu ratatii