American History X

Raporteaza film nefunctional!

Flashback-uri, a declarat în cronologie inversă şi reprezentată de negru-alb-pe tot parcursul filmului (spre deosebire de evenimentele actuale reprezentate de culoare), transformarea show-lui Derek într-un suprematist alb răzbunător în Venice Beach si apoi sa de cotitură departe de convingerile sale bigote precum şi alte experienţe în timp ce în închisoare. Pentru motive de usurinta, rezumat teren următorul text este descris în ordine cronologică.
După ce deja a fost influenţată de rasism latent de tatăl său, bigot pompier (William Russ), Derek este condus de acţiune atunci când tatăl său este împuşcat şi ucis în timp ce combatere a unui incendiu într-o den suspectate de droguri Compton. In cele din urma lui Derek devine al doilea în comandă a unei bande neo-nazist strada, DOC (Discipolii lui Hristos), şi a albului entices tineri să se alăture. Gasca comite acte de intimidare, cum ar fi deteriorarea un magazin de angajarea de imigranţi ilegali mexicani, care este deţinut de un jucători coreeni şi provocatoare negre la jocuri baschet a câştiga instanţei ca gazon. Aceste incidente trec neobservate de familie până la Derek are un argument (care implică Rodney King), cu mama lui Murray nou iubit (Elliott Gould), care este evreu şi aruncă Murray din casa lui. Mai târziu în acea noapte, în timp ce Derek are sex cu prietena lui la fel de alb, Stacey supremaţie (Fairuza Balk), informează Danny Derek că trei membri CRIPS încearcă să fure camionul tatălui lor. Derek se execută în afara şi lăstari de la doi dintre barbatii cu un pistol, omorand primul instantaneu. El a lăstari şi răni al doilea om, unul dintre jucatorii de baschet negre, şi promite să “îl înveţe o lecţie” pentru a încerca să fure camionul tatăl său l-a dat. El îl obligă să pună gura pe bordură, apoi brutal-l ucide de stomping pe partea din spate a capului lui, strivire gura împotriva bordură. Danny ceasuri din groază ca aceasta se desfasoara. Poliţia a arestat Derek ca el zambeste la un soc Danny.
După ce a fost condamnat pentru ucidere din culpă voluntare, Derek este condamnat la trei ani, la Institutul din California pentru bărbaţi în Chino. [3] Danny mai târziu constată că în cazul în care el a depus marturie in cazul lui Derek, el ar fi fost dat o sentinţă pe viaţă. În închisoare, el se alătură gasca ariană Frăţiei închisoare. După aproximativ un an, el devine deziluzionat cu gasca, mai ales pe relaţiile grupului de prietenie cu un membru mexican banda închisoare, şi a traficului de stupefiante lor. Când el îşi exprimă aceste opinii, el este primul ignorat şi, apoi mustrat de supremacists alte albe. Derek dezvoltă, de asemenea, un raport prietenos cu negru deţinut Lamont închisoare (Guy Torry) care lucrează cu el în închisoare rufe. Colegii săi neo-naziştii iau notă de acest lucru şi au bătut cu sălbăticie şi l-viol în duş.
În timp ce inca se recupereaza de la atac, Derek este vizitat de către fostul său negru, profesor de limba engleză Dr. Bob Sweeney (Avery Brooks), pe care el cere ajutor pentru a fi eliberat conditionat. Desi Derek mai târziu a devenit un anti-semit neo-nazist, el a menţinut întotdeauna un nivel de respect pentru profesorul său negru. Sweeney-l informează de aspirare a lui Danny de a deveni un neo-nazist ca Derek. Sweeney se increde in Derek, care obişnuia să urăsc oamenii albi ca un copil, dar el a dat seama că rasismul este inutil. Sweeney afirmă că Derek şi-a petrecut viaţa urmărind răspunsuri, şi apoi întreabă: “Are tot ce aţi făcut a făcut viaţa mai bine?” Acest lucru se dovedeşte un punct de cotitură pentru Derek, care în continuare se distanţează de Frăţiei ariană şi modificările viziunea sa asupra vieţii. Lamont apare ca singurul prieten adevărat lui Derek în închisoare, şi este o parte din motivul Derek rămâne în viaţă după cum el foloseste ceea ce are influenta pentru a convinge un contingent de alţi deţinuţi negre nu pentru a ataca Derek.
Derek dimineaţă urmează să fie eliberat din închisoare, profesor de istorie a lui Danny, Murray, Danny raportează la acum principalul Dr. Sweeney pe contul de hârtie istoria lui Danny pe Mein Kampf. Dr. Murray Sweeney convinge să-i dea o altă şansă. Dr. Sweeney spune Danny că el nu va mai participa la clasa lui Murray, în loc să fie învăţat istoria de el însuşi, o clasa se va numi “History X american”. Pentru prima lor lecţie, dr. Sweeney Danny cere să scrie o lucrare nouă cu privire la evenimentele care au condus la încarcerarea lui Derek. Danny fără tragere de inimă este de acord, după ameninţă Sweeney expulzare. În seara, cand Derek se întoarce acasă, el constată că Danny a devenit o putere skinhead alb şi apoi încearcă şi nu reuşeşte să-l convingi să părăsească banda. Mai târziu în acea noapte, la o petrecere neo-nazist, care Derek si Danny sunt atât participarea (în ciuda faptului că a făcut Derek Danny promisiunea că nu va merge), Derek se confruntă şi spune lider, Alexander Cameron (Stacy Keach), că el va nu mai este asociat cu el şi gaşca şi spune-i “Stai departe de mine şi Danny”, moment în care Cameron provoacă şi insulte Derek. Derek-l bate şi, în final, îl loveşte în cap, care bate-l inconştient înainte de încetarea mandatului său. În timpul care a urmat o confruntare, Derek neo-nazist prieten Seth Ryan (lui Ethan Suplee) se execută după Derek şi vizează un pistol la el, care Derek se luptă de la el, şi puncte de la mulţimea furios înainte de a fugi din partid. Danny se confruntă furios Derek, care-l spune despre timp şi transformarea lui în închisoare. Mărturisirea pare să determine o schimbare în Danny. Înapoi la casa lor, ei elimina toate posterele naziste şi alb de putere de la peretii dormitorului lor.
Dimineaţa următoare, Danny termină hârtia lui, şi Derek se pregateste pentru o întâlnire cu ofiţerul său eliberarea condiţionată. Derek Danny merge la şcoală, înainte de întâlnirea lui, şi pe drumul lor, ei se opresc la o cafenea în cazul în care sunt îndeplinite de către Dr. Sweeney şi un ofiţer de poliţie. Ei spun că Derek Cameron şi Seth, au fost atacate noaptea precedenta si au fost spitalizate. Derek susţine fără cunoştinţe de incidente, dar ei l-au cere ajutorul. Derek fără tragere de inimă este de acord.
La şcoală, după ce Danny utilizează pisoar în baie, el se confruntă cu un student negru, tanar pe nume Mica Henry, care a avut o confruntare cu ziua precedentă. Studentul scoate un pistol si impusca Danny în piept, omorandu-l. Când ajunge Derek, el conduce în baie şi lacrimi în ochi leagane fratele său mort în braţe. Filmul se încheie cu Danny narează o parte a lucrării sale, în care el citează încheierea a lui Abraham Lincoln adresa inaugural prima: “Noi nu suntem duşmani, dar prietenii Noi nu trebuie să fie duşmani Deşi pasiunea pot fi tensionate, nu trebuie să se rupă legăturile noastre.. de afecţiune. Cele acorduri mistice ale memoriei vor umfla din nou atunci când a atins, cu siguranta ca vor fi, de îngerii mai bune ale naturii noastre. “