Alpha Dog

Raporteaza film nefunctional!

Alpha Dog este bazat pe evenimentele care au avut loc în anul 2000 şi de caractere sunt date nume fictive. Filmul este realizat în noiembrie 1999. Acesta spune povestea lui Johnny Truelove (Emile Hirsch), un tanar traficant de droguri din Claremont, California, şi cercul lui de prieteni, care include Ballenbacher Frankie (Justin Timberlake), Tiko “TKO” Martinez (Fernando Vargas), şi Elvis Schmidt (Shawn Hatosy). Filmul demonstrează dinamica interne multiple şi de contextul social, care contribuie la evenimentele care au dus la răpirea şi uciderea.
Filmul începe cu toate personajele principale, suspecţi, victima, familiei suspectului, familia victimei, etc, ca şi copii mici, în jur de joc, amintea copilăria lor, atunci când totul era lipsită de griji. La final se arată Zack Mazursky.
Filmele se deschide cu un interviu vorbesc cu Sonny (Bruce Willis), despre fiul său, Johnny. Sonny este sarcastic şi ostil, răspunde la multe întrebări cu fraza “nu ştiu nimic despre asta.”
Tatăl lui Johnny, Sonny Truelove, furnizează fiul său cu marijuana, care Johnny distribuie la gasca lui de prieteni, inclusiv Jake Mazursky (Ben Foster). Jake datorează Johnny o datorie de droguri 1.200 dolari. Mazursky face o încercare a eşuat la cer bani de la mama lui vitregă, Olivia (Sharon Stone), şi tatăl său biologic Butch (David Thornton). Olivia şi Butch se confruntă cu propriile lor probleme, în forma lor de fiul rebel Zack Mazursky (Anton Yelchin, lui Jake fratele vitreg, care admiră pe fratele său mai în vârstă). O luptă între Jake şi rezultatele Johnny într-o serie de escaladarea de represalii, care culminează în Johnny, Frankie, şi Tiko Zack răpire, care se împiedică pe el în timp ce se plimba de-a lungul marginea drumului, imediat după fuga de la domiciliu.
Dorind o pauză de la viaţa sa de origine, Zack face putin efort pentru a scăpa. Johnny, în acelaşi timp, pioni de pe Zack pe Frankie sa mana dreapta, care iniţial îi oferă o şansă să scape. Zack refuză oferta, nu vrea să provoace probleme pentru fratele său şi greva două până o prietenie puţin probabil. Zack stă cu Frankie de la casa tatălui său, face treburile, şi ingratiates se cu prietenii lui Frankie, inclusiv Keith Stratten (Chris Marquette), şi Julie (Amanda Seyfried), cel mai tânăr membru al grupului. Prin acest punct o serie de umerase-şi prietenii de pe banda ştiu de răpirea lui Zack, deşi numai Susan (Dominique Swain), pare a fi preocupat de ea.
Frankie creşte nervos atunci când Johnny ipotetic oferă Frankie 2.500 dolari la crimă Zack şi dispune de corpul său. Frankie şi Johnny refuză furios susţine că a fost o glumă. În schimb, Johnny este de acord cu planul lui Frankie de a plăti Zack să păstreze gura închisă. Cu toate acestea, după o discuţie cu avocatul său şi de apeluri telefonice de amenintare de la Jake, Johnny decide riscul de a ajunge în închisoare sau omorat este prea mare pentru a permite Zack meargă. Johnny solicită Elvis şi oferă pentru a şterge o datorie de droguri în cazul în care el ucide Zack. Între timp, la o răguşit-va departe de partid, Zack demonstrează abilităţile sale de arte marţiale pe Frankie, care îşi dă seama că ar fi scăpat în orice moment. Frankie şi prietenii săi încă mai cred că Zack se va întoarce acasă la sfârşitul nopţii. Zack are un timp bun, inclusiv prindere cu Julie si prietenul ei Alma (Amber Heard), atunci când au fost slab, scufundarea în piscină. Julie Zach dă numărul ei şi Alma îi dă un sărut rămas-bun de pe obraz.
Elvis a ajunge la hotelul unde Zack se aşteaptă să fie ridicat şi înainte de a se lupta cu Frankie ameninţându-l cu moartea în cazul în care acesta intervine cu succes. Elvis ia Keith să-şi sape un mormânt în timp ce Frankie oferă o oportunitate Zack final de a merge acasă. Crezând că acesta este parte a grupului şi va reveni în curând acasă în condiţii de siguranţă, Zack preferă să aştepte la hotel pentru Elvis să vină înapoi. Între timp, Sonny, Cosmo (naşul lui Johnny), şi avocatul lui Johnny se confrunte cu Johnny, care refuză să anuleze succes. Frankie, Elvis, Zack, şi Keith ajunge in la site-ul mormânt. Zack nu este conştient de ceea ce se întâmplă şi atunci când un suspect creşte Keith profund întristat spune tăcere Frankie nu poate trece prin cu el, şi, după ce a dat o imbratisare Zack la revedere, se duce să aştepte în maşină. Zack vede mormant si incepe sa se descompuna, plângând şi implorându-Frankie şi Elvis să îl lase să meargă. Frankie Elvis spune că nu ar trebui să facă, dar Elvis este dornic de muncă el a fost dat. Dându-şi seama acum că nu există nici o întorc, Frankie calmeaza Zack jos şi îi spune că el niciodată nu l-ar răni, şi leagă un Zack plângând cu bandă. El este uimit cand Elvis bate violent Zack în mormânt, cu lopata şi apoi trage la Zack, cu un pistol mitralieră, omorandu-l. Frankie şi Elvis, apoi pleca în tăcere.
În ciuda tuturor sus capacul, corpul lui Zack este găsit trei zile mai târziu. Epilog arată urma crimei. Olivia, acum suferă de obezitate şi depresie, este intervievat. Ea vorbeşte cu sinceritate despre încercările ei de suicid eşuate şi pierderea pe care ea a trecut de la uciderea fiului ei. Susan se confruntă cu Frankie asupra morţii lui Zack şi merge la autorităţile. Elvis e prins în timp ce încearcă să asigure o plimbare din LA Johnny fuge de oraş şi ajunge la casa unui prieten de şcoală veche. Prietenul îl conduce înapoi la nasul lui Cosmo (Harry Dean Stanton), casa, în cazul în care el intră şi nu este văzut din nou.
Tiko, Frankie, si Keith sunt arestaţi. După ce a fost condamnat, toate servesc Exemple lor respective: Tiko serveşte nouă ani pentru răpirea, Keith servind la o instalaţie pentru minori până la vârsta de 25 de săpat crimă gravă şi al doilea de gradul lui Zack, Frankie care deservesc o şapte ani de viaţă pentru circumstanţe speciale de răpire agravat. Elvis e pus pe moarte pentru răpirea şi uciderea Zack. Johnny, cu toate acestea, este de negasit.
Intervievatorul întreabă cum Sonny Johnny a fost în măsură să scape de autorităţi timp de patru ani, fără ajutor. Sonny îl asigură că el nu ştie unde este Johnny. În 2005, după peste cinci ani de a fi pe lista celor mai căutaţi Americii, Johnny este în cele din urmă găsit şi arestat în Paraguay. Textul de pe ecran informează publicul că Johnny este în proces California aşteaptă, şi, daca se dovedeste vinovat, se confruntă cu pedeapsa cu moartea.