Alpha and Omega

Raporteaza film nefunctional!

Humphrey (Justin Long) şi Kate (Hayden Panettiere) sunt doi lupi de la acelaşi ambalaj, în Canada Jasper National Park, dar la capetele opuse ale ordinii sociale. Kate, fiica principal Alpha masculin Winston (Danny Glover), şi partenerul său Eva (Vicki Lewis), este ea însăşi un alfa şi are datoria ei de a Pack serios. Humphrey, pe de altă parte, este un lup Omega, cel mai mic al ambalajului, şi îşi petrece zilele de luare distracţie cu prietenii săi Omega alte. În ciuda rangului său scăzut în pachet, Humphrey se încadrează în dragoste cu Kate şi este evaluată în ambalaj ca un pacificator în virtutea naturii sale prietenos.
În timpul tinereţii sale, Kate lăsat să înceapă şcoala Alpha cu tatăl ei. Ea se întoarce ca un Alpha, dar pe deplin instruit vânătoare primul ei (de Alpha sunt cele responsabile pentru furnizarea de alimente pentru Pack), doi membri ai ambalajului de Est cruce în ambalaj pe teritoriul de Vest din cauza lipsei de caribu în ţara lor. Hunt este distrus, iar ambalajele sunt aproape la fiecare război cu cealaltă. Cele două pachete au avut o rivalitate amar încă Tony (Dennis Hopper), mascul alfa a ambalajului de Est, a poruncit lui lupii să treacă pe teritoriul de Vest (împotriva legii Pack), în scopul de a vâna, pentru a preveni Pack lor de foame. Winston şi Tony se intalnesc intr-o noapte şi de a asigura Kate să se căsătorească cu Garth (Chris Carmack), fiul lui Tony. Kate, având un sentiment de responsabilitate şi taxe, obosit este de acord pentru binele a ambalajului şi ea îndeplineşte Garth la Rock urlă.
Garth este de asemenea un Alpha si apare la prima perfectă în orice mod, pana cand Kate a aude urlet lui. Kate, preluate de urlet groaznic lui Garth, lasă scena pentru a “obţine apă”. Humphrey apoi avizele Kate şi surprize ei. Cei doi vorbesc despre Garth, apoi, când brusc, ei se tranquilized de unii oameni în patul şi luat la Idaho. Cei doi lupi trezesc la National Recreation Area dinţi de fierăstrău şi îndeplinească o gasca francez-canadian, pe nume Marcel (Larry Miller), care are un interes pasionat de golf şi a lui Caddy, o raţă numit nedecorticat (Eric Price). Humphrey şi Kate să înveţe că ei au fost mutate pentru a repopula specia. Kate este îngrozit de ideea, dar Humphrey este mult mai interesat. Marcel şi Paddy sunt de acord pentru a ajuta lupii se întoarcă acasă în Jasper.
Berea probleme cu spatele la Jasper, cele două pachete descoperi că Kate a dispărut. Tony Winston avertizează că, pe luna plina următor, dacă Kate nu se întoarce să se căsătorească Garth, el şi pachetul său va declara război de pe teritoriul lor. Lilly (Christina Ricci), un lup Omega, care este sora mai mica a lui Kate, are o pasiune pentru Garth şi sugerează că ea îl arată în jurul valorii.
După o încercare eşuată de a ajunge acasă (în care lupii au ascuns în spatele unei camionete), Kate gaseste o prăpastie şi încearcă să-l traverseze. Ea a aluneca în jos stanca, dar Humphrey salvează viaţa ei. După care cei doi găsi o groapa pentru noapte.
În dimineaţa următoare, Marcel şi Paddy găsi lupii şi conduce-le într-un tren pe un munte cu zăpadă, care le va lua la Jasper. Alpinism munte, Humphrey întâlneşte un pui de urs care este familiarizat cu lupii. Atunci când se joacă, pui rănit atunci când un bulgăre de zăpadă este aruncat la el. Aceasta supără un trio de ursi (cel mai probabil puiul de familie), care cred că Humphrey a fost încercarea de a dăuna cub. Când Kate îşi dă seama că Humphrey este în pericol, ea se grăbeşte să-l ajute în, făcându-le să alunece în jos pe partea cealaltă a muntelui. Salvează Humphrey Kate, şi, aşa cum trenul trece, cei doi lupi gestiona pentru a obţine într-un vagon de marfa la timp.
Între timp, Lilly şi Garth sunt lipire. La miezul nopţii urlet, Lilly nu este descurajat de a mai puţin de Garth urla perfectă şi învaţă-l să urle cu inima lui. În acelaşi timp, Humphrey şi Kate începe să urle împreună, precum şi pe tren. Ambele cupluri cânta la unison perfect. Prin acest timp, luna plina a venit şi pachete de declara război împotriva una de alta.
La scurt timp dupa, ca trenul trece de Jasper, Humphrey încearcă să-i spuneţi lui Kate cum se simte el despre ea, dar vederea luptelor pachete face ei de a sari de pe tren înainte de a putea termina. Kate se opreşte lupta anunţând că se va căsători Garth pentru binele pachete, spre uimirea lui Humphrey şi Lilly.
A doua zi, cu inima Humphrey decide să părăsească Jasper şi să călătorească pe cont propriu şi cotele sale de rămas bun cu Kate, Marcel şi Paddy (care au ajuns şi a decis să suspende). Cu toate acestea, Kate se simte cu inima prea dupa realizarea modul în care ea se simte despre Humphrey. În timpul ceremoniei de Kate decide să nu se căsătorească Garth, declară dragostea ei pentru Humphrey. Garth declară dragostea sa pentru Lilly. Winston este confuz în timp ce Tony este furios că fiul său este în dragoste cu un Omega, care merge împotriva vamal de ambalaj. Pack lui începe să se lupte pachet celălalt din furie, dar conflictul se taie scurt, atunci când o busculadă masivă a întrerupe caribu scena. Winston şi Tony prins în busculadă şi Kate şi Humphrey (care decid să se întoarcă), se grăbească în a le salva. Kate este lovit şi Humphrey scuturi ei cu trupul său, şi Winston şi Tony maraie la caribu trece, în scopul de a proteja Humphrey de obtinerea lovit. După Stampede trece, se pare că Kate a fost călcată în picioare la moarte. La moartea ei aparent evident, lupii din ambele pachete încep să urle în doliu tristete, dar ea se trezeşte la bucuria şi scutirea de pachete. Acum, la sfârşit, Humphrey şi Kate dezvăluie sentimentele lor unul pentru celalalt. Winston şi Tony apoi decide să se unească şi să se retragă pachetele. Atunci când se întreabă ce să facă, Marcel spune, “Gentleman, pot să vă intereseze în golf?” şi impusca o minge de golf de la ecran.
Mai târziu, la Howl Moonlight, toate lupii celebra căsătoriile de Kate şi Humphrey şi Garth si Lilly. Filmul se încheie cu Humphrey şi Kate canta un duet minunat.