Aladdin

Raporteaza film nefunctional!

Jafar, marele vizir a sultanului din Agrabah, încearcă să recupereze o lampă cu ulei de magic un conţinut de Genie de la Pestera de minuni. După ce a văzut un hoţ mărunt Încercare de nu a reuşit să intre în peşteră, şi papagalul lui Jafar, Iago, să înveţe că numai un “diamant în stare brută” poate intra în peşteră.
Jasmine, fiica sultanului, frustrat, cu viaţa ei în palat, fuge la piata Agrabah lui. Acolo il intalneste pe strada Aladdin şobolan şi maimuţă sa, Abu. Ei au două descoperi multe în comun. Atunci când Aladdin este reţinut pentru furt, l-au eliberat ordine de Jasmine, Jafar scop legat de ei, care-Aladdin a fost executat.
Deghizate în ani mai mare, Abu Jafar Aladdin şi emisiile din închisoare şi să conducă “, le la Pestera de minuni. Cap de tigru in forma de vinificatie spune că pentru a atinge nimic, dar lampa. Aladdin şi Abu intra în peşteră, în cazul în care “un covor magic pentru a ghida” le lampa. Tentativa lui Abu sa obtina un rubin face pestera pentru a începe prăbuşirea, covor obiectivul zboara-le la intrare. Ca Aladdin Oferă lampa, Jafar încearcă să-l omoare, cu scop Abu Jafar cocoşii în braţ şi se lampă spate ca el, covor, Aladdin şi cad înapoi în peşteră la fel de închis.
În peşteră prăbuşit, Aladdin freacă lampa, a Lansarea neaşteptat geniu, care ne dezvăluie El va acorda trei dorinţe de Aladdin, cu excepţia de crima, dragoste, sau renaştere a morţilor. Trucuri Aladdin Into Eliberarea le Genie “din pestera fără a utiliza o dorinţă. În timp ce contempla doreşte istorie, Genie recunoaste ca ar dori libertatea, deoarece ET este un prizonier de lampă istoric. Aladdin a promis să elibereze Genie pentru ultima dorinta istorie. Dupa ce am vorbit despre Jasmine cu Genie, Aladdin decide să utilizeze prima istorie doresc pentru a deveni prinţ atât de Canon ET Woo Jasmine.
Aladdin se întoarce la Agrabah la fel ca Jafar incearca sa pacaleasca sultanului Într Amenajarea o căsătorie între Sine şi Jasmine. Atunci când Aladdin defilează în palatul sultanului ca “Printul Ali”, Ali Jasmine respinge ca un pretendent. În ciuda sugestia lui Aladdin Genie Aceasta printesa de a spune cine este cu adevărat ET, Aladdin restes prinţul dulce, şi în jurul lume are Jasmine pe covorul fermecat. În timpul călătoriei, Jasmine expus ca Ali Aladdin, şi cere adevărul de la El. Aladdin fabrica în schimb o poveste ca ET Uneori, rochii, ca să scape de viaţa de rand palat. Perechea au Aladdin se întoarce acasă sărutări.
Ulterior, prin Jafar Aladdin este capturat si aruncat în ocean, vizualiza Genie salvare Aladdin dorinţa ca două istoric. Aladdin se întoarce la palat şi a expus intriga lui Jafar, şi fuge Jafar după ce a văzut lampa în posesia lui Aladdin, Dându-şi seama cine este Aladdin. Ca Aladdin devine îndoielnică despre Descoperirea Cine este într-adevăr, Iago fură lampa Genie şi o aduce la Jafar, care devine maestru nou Genie lui. Jafar foloseste primele doua doreşte să devină cel mai puternic si Sultan vrăjitor din lume. Utilizarea de noi puteri istorice, Jasmine şi Jafar forţa pe tatăl ei să arcul, expus ca un sobolan stradă Aladdin, apoi exilat la El şi Abu-a îngheţat pustiu.
Aladdin foloseşte covorul magic pentru a reveni la Agrabah, în cazul în care Jafar “, a închis Atât Jasmine şi sultanul au istorie slavă. Distrage Jasmine Jafar, cu un act de seducatoare ca Aladdin încearcă să fure lampa spate, Jafar se confruntă cu scopul de EL. El a prizoniere Jasmine într-o clepsidră largă şi se transformă el însuşi în cobra ani enorme. Ca capcane Jafar Aladdin în colaci de istorie, ET se mândreşte cu a fi “Fiinţă mai puternic de pe Pamant”, care provoacă striga la Aladdin Genie Aceasta este mult mai puternic. Confruntate cu această realizare, Jafar foloseste istoria de a deveni un duh dorinţă finală. Cu toate acestea, Jafar descopera ca geniile nu sunt entităţi fără ca ET este absorbit Într-o lampă neagră, trăgând Iago cu El. Cele filmele Genie lampă în Peştera de minuni.
După ce îşi dă seama Aladdin ET nu poate ţine pretinde că pentru a fi ceva nu este ET, ET decide să menţină istoriei şi a promis că dorinţa de libertate a lui Genie. Văzând dragostea Jasmine pentru Aladdin, sultanul de schimb legea pentru a permite ea să se căsătorească cu cine consideră demn de ea. Genie nou lasă liber pentru a explora lumea în timp ce Aladdin şi Jasmine sărbători implicarea lor.