After Earth

Raporteaza film nefunctional!

În viitorul apropiat, un cataclism de mediu forțează rasa umană să renunțe la pământ și se aventureze dincolo de sistemul solar în căutarea unui nou cămin. Exodul se încheie atunci când omenirea se stabilește o nouă lume curat ei numesc Nova Prime.
O mie de ani mai târziu, Ranger Corps, o organizație de menținere a păcii comandată de generalul Cypher Raige (Will Smith), intră în conflict cu S’krell, creaturi extraterestre care intenționează să cucerească Nova Prime. Armele lor secrete sunt Ursas, mari creaturi de ruinare care vânează prin “senzor” frica. Rangers lupta împotriva Ursas până Cypher învață cum să suprime complet frica, o tehnica numita “ghosting”. Dupa ce a predat aceasta tehnica la alte Rangers, el conduce Ranger Corpul de victorie.
Între timp, Cypher, fiul lui Kitai Raige (Jaden Smith) se învinovățește pentru moartea surorii sale Senshi (Zoë Kravitz) în mâinile unui Ursa. Nu doresc să eșueze tatăl său din nou, din cauza morții ei, Kitai antreneaza din greu pentru a deveni un Ranger ca Cypher. Cererea sa de Ranger Corpul este respinsă din cauza neglijența sa și Cypher îl consideră a fi o dezamăgire. Kitai mama lui Faia (Sophie Okonedo) convinge Cypher să Kitai în ultima sa călătorie înainte de pensionare.
Forțat împreună cu misiunea, tatăl și fiul începe să obligațiuni în timpul călătoriei. Cu toate acestea, nava lor este prins de un duș asteroid forțându-le să crash-teren de pe Pământ, acum o clasa 1-planetei în carantină. Ambele picioare Cypher sunt rupte, iar principalul far de salvare de urgență a fost deteriorat. Cypher instruiește Kitai a localiza secțiunea coada a navei care a rupt în timpul plonja la suprafață. Interiorul este far de backup pe care le pot utiliza pentru a semnala Nova Prime. Kitai este dat Ranger arma Cypher lui, un comunicator încheietura mâinii și șase capsule de un fluid care imbunatateste aportul de oxigen, astfel el poate respira din plamani umane nu mai poate tolera niveluri scăzute de oxigen Pamantului. Cypher-l avertizează să evite fauna și flora care a evoluat de la om a plecat și să fie atent cu schimburi termice violente ale planetei. Kitai pornește pentru a găsi secțiunea de coada, cu Cypher-l ghida prin comunicator.
Kitai este imediat atacat de babuini gigant care antagonizeaza, forțându-l să fugă de la babuini și sfârșește prin a fi muscat de o lipitoare otrăvitoare după ce împotriva ordinelor Cypher, în încercarea de a scăpa. Deși Kitai administrează cu succes două antidoturi, două dintre capsule sale sunt deteriorate și sistemul nervos se oprește de ore. Când Kitai se trezeste, el scapă restrictiv una din schimburi termice violente ale planetei. La descoperirea de capsule lui deteriorate, Kitai se află la Cypher. În acea noapte, Kitai ascultă Cypher-i spun o poveste de când a fost atacat de un Ursa, cum a dat seama că frica este doar o iluzie creată de gândurile minții ale viitorului, și, astfel, a început prima sa “fantomă”, se din Ursas, alegând să trăiască mai degrabă decât la vrăjmașii Lui, atât de frică și Ursas, să decidă soarta lui.
În ziua următoare, Kitai a ajunge la un vârf de munte, și Cypher învață despre capsulele sparte Kitai lui. Deși știu că singura modalitate de a face în continuare cu doar 2 capsule a fost de a pilota, el nu cred că Kitai-ar putea face. Concluzionând că Kitai nu va avea suficient oxigen, Cypher ordine Kitai a abandona misiunea. Crezând că tatăl său încă îl vede ca o dezamăgire, Kitai vina moartea Senshi pe Cypher care a fost departe de Nova prim ziua în care au fost atacați. Hotărât să demonstreze tatălui său greșite skydives, Kitai din vârful muntelui, dar este capturat de un condor masiv care distruge antebraț / încheietura mâinii Communicator său în acest proces.
Kitai apoi se trezește într-un cuib de condor. După cum se uită afară din cuib, el vede tigrii avanseaza pe cuib. Unul dintre tigrii au fost apoi violent smuls din pom de un condor. Kitai bice afară arma și încearcă să-și apere cuibul împotriva tigri care îl ataca. Deși ouă și pui au fost toate, dar distrus de tigri, Condor are o simpatie pentru Kitai, care este apoi forțat să fugă. În timp ce călătoriile de-a lungul, el vede Condor și a crezut că condor era încă îl hărțuiește din cauza ouălor sparte, el se grăbește de-a lungul unui râu care a thens construiește o plută improvizată pentru a continua de-a lungul râului, obosit ca el este, Kitai cade adormit. In timpul somnului lui Kitai a avut un vis despre sora lui. Senshi-l asigura ca amărăciune Cypher este doar mânia pentru că nu o salvezi. Senshi îndeamnă Kitai sa se trezeasca, dar cu încăpățânare, Kitai începe amintind fragmente toate Moby Dick, doar trezesc când Senshi-l sperie în vis. Când Kitai se trezește, el este surprins de o altă schimbare termică și aproape îngheață de moarte. Din fericire, Kitai este salvat de condor, care se sacrifică pentru el.
Kitai ajunge la secțiunea coada si preia semnalul de urgență, împreună cu un alt comunicator, o altă armă, și mai multe capsule de oxigen. Communicator permite doar Cypher pentru a vedea și auzi Kitai, dar nu pentru Kitai să-l audă. Kitai este șocat să afle Ursa navei a scăpat din accident și a ucis rămășițe ale echipajului. Când semnalul de urgență nu se activează, Cypher își dă seama că atmosfera se blochează semnalul, și că Kitai trebuie să ajung la sol mai mare. Kitai conduce la un vulcan din apropiere de care el poate lansa far unde este atacat de Ursa și răniți. Cu toate acestea, să țină minte instrucțiuni atat Cypher lui, concentrându-se pe moment, mai degrabă decât rezultatul, iar cuvintele de încurajare Senshi șoptit în visul lui, Kitai este capabil de a controla frica și “fantomă”, se din Ursa suficient să-l ucidă cu arma lui. Kitai lansează apoi far și o echipă de salvare în curând ajunge. Cypher recuperează din cauza rănilor sale și salută Kitai pentru curajul său. La final, ei călătoresc înapoi la Nova Prime.