Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Raporteaza film nefunctional!

În 1818, Abraham Lincoln (Benjamin Walker), trăieşte în Indiana cu părinţii lui, Nancy (Robin McLeavy) şi Thomas (Joseph Mawle), care lucreaza la o plantaţie de deţinută de Jack Barts (Marton Csokas). Acolo, Lincoln se împrieteneşte cu un băiat afro-american, William Johnson (Anthony Mackie), şi intervine atunci când vede Johnson, a fost bătut de către un negustor de sclavi. Ca urmare a acţiunilor fiului său, Thomas este concediat. În acea noapte, Lincoln vede Barts sparge în casa lui şi să atace Nancy. Ea cade bolnav în ziua următoare, şi moare la scurt timp după aceea. Spune Thomas Lincoln, care Barts otrăvit Nancy.
Nouă ani mai târziu, un răzbunător Lincoln atacă Barts la docuri, dar Barts, care este de fapt un vampir, îl copleşeşte. Cu toate acestea, înainte de a Barts poate să-l omoare, Lincoln este salvat de Henry Sturgess (Dominic Cooper). Sturgess explică faptul că există vampiri, şi oferă să-i înveţe pe Lincoln să fie un vanator de vampiri. Lincoln acceptă şi, după un deceniu de formare, calatoreste la Springfield, Illinois. În timpul formării sale, spune Sturgess Lincoln că vampirii din America coboare de la Adam (Rufus Sewell), un vampir care deţine o plantaţie în New Orleans, cu sora lui, Vadoma (Erin Wasson). Sturgess spune, de asemenea, Lincoln a vampirilor de slăbiciune, de argint, şi prezintă-l cu un ceas de buzunar de argint.
În Springfield, Lincoln se împrieteneşte cu negustor Joshua Speed (Jimmi Simpson), şi îndeplineşte Mary Todd (Mary Elizabeth Winstead). Deşi Sturgess l-au avertizat să nu se formeze nici relaţii apropiate, Lincoln dezvoltă sentimente romantice pentru Maria.
Lincoln succes găseşte şi infrangeri Barts. Înainte de a muri, Barts arată că Sturgess este, de asemenea, un vampir. Lincoln se confruntă Sturgess, care arată că, acum câţiva ani, el a fost atacat şi muşcat de către Adam. Deoarece sufletul Sturgess “a fost impur, el a devenit un vampir, şi că l-au împiedicat de la a afecta Adam, sau orice alt vampir (de la” Numai viu poate ucide mort “). Sturgess a fost de vanatori de vampiri de formare, în speranţa de a distruge Adam.
Dezamăgit, Lincoln decide să renunţe la misiunea sa. Cu toate acestea, Adam invata de activităţile sale şi răpeşte Johnson a atrage Lincoln, într-o capcană de la plantaţie lui. Adam captează Lincoln şi încearcă să-l recruteze, dezvaluind planurile sale de a transforma Statele Unite într-o naţiune de strigoi. Viteza de salvare prietenii săi, şi ei să scape de Ohio.
Lincoln se căsătoreşte cu Maria şi începe cariera politică, o campanie pentru abolirea sclaviei. Sturgess avertizează că Lincoln a comerţului cu sclavi vampiri tine sub control, aşa cum vampirii folosi sclavi pentru alimente, şi, dacă intervine Lincoln, vampiri se vor răzbuna. După alegerea lui Lincoln ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii, el se mută la Casa Albă cu Maria, în cazul în care acestea au un fiu, William Wallace Lincoln (Cameron M. Brown). William este mai muscat de Vadoma şi moare.
Presedintele Confederatiei Jefferson Davis (John Rothman) convinge pe Adam de a disloca vampiri sale pe linia frontului. Lincoln ordine de confiscare a tuturor argintăria în zona şi le-a topit pentru a produce arme de argint. Viteza, crezând că Lincoln este ruperea naţiunii în afară, defecte şi informează Adam, care va transporta Lincoln de argint cu trenul.
Pe tren, Adam şi Vadoma, care s-au dat foc la capră viitoare, Lincoln atac, Sturgess, şi Johnson. În timpul luptei Adam învaţă că trenul are doar pietre. Viteza arată că trădarea lui a fost un şiretlic pentru a atrage pe Adam într-o capcană, şi Adam ucide Speed pentru acest lucru. Lincoln foloseste ceasul lui Adam pentru a înjunghia, omorandu-l, şi trei scăpa de tren înainte de a explodează. Între timp, Maria şi sclavii ex-au transportat de argint la Gettysburg, prin subteran de cale ferată.
Cele vampiri acum lideri confederate organiza o asaltul final, masiv şi sunt îndeplinite pe cap de către Uniune. Inarmati cu armele lor de argint, soldaţii Uniunii distruge vampiri şi de a câştiga în cele din urmă războiul.
Aproape doi ani mai târziu, la 14 aprilie 1865, Lincoln Sturgess spune că vampirii rămase au fugit din ţară. Sturgess încearcă să convingă pe Lincoln să-i permită să transforme Lincoln într-un vampir, astfel că el poate deveni nemuritor şi să continue să lupte vampiri, dar scade Lincoln.
În timpurile moderne, Sturgess se apropie de un om de la un bar din Washington, DC, ca el a abordat o dată pe Lincoln.