Abduction

Raporteaza film nefunctional!

Nathan Harper (Taylor Lautner) este un vechi de 18 ani, care locuieste cu parintii lui “”, Kevin (Jason Isaacs) şi Mara (Maria Bello). El a fost având cosmaruri recurente, în cea mai mare din tinereţea sa, şi a fost recomandat de către consilierul de şcoală să se consulte psihiatru Dr. Geraldine “Geri” Bennett (Sigourney Weaver), pentru a descoperi de ce.
În timpul clasa de sociologie intr-o dimineata, Nathan este un parteneriat cu sau vecinul şi prietenul vechi Karen Murphy (Lily Collins), pentru o misiune de şcoală despre copii dispăruţi.
În timp ce faci temele împreună, Karen găseşte un site care, prin vârstă progresie tehnologie, arată ceea ce copiii ar arata ca si cum au ajuns mai în vârstă. Nathan descoperă că un baiat pe nume Steven Price, în vârstă de aproximativ 3 ani atunci când fotografiaţi de 15 de ani în urmă, ar arata exact ca el, în ziua de azi.
El merge la subsol, în cazul în care elementele sale din copilarie sunt păstrate şi constată, de asemenea, aceeaşi cămaşă, care de 4 ani, Steven, în imagine se poartă. Cu confirmare de un anumit pata pe mâneca că tricoul lui, el îşi dă seama brusc că el şi Steven sunt aceeaşi persoană.
Foarte curios şi interesat în prezent, date de contact Nathan operator de site-ul, nu ştiu că operatorul este de fapt un terorist sârb. Omul raportează apelul înapoi la comandantul său, Nikola Kozlow (Michael Nyqvist), care desfăşoară doi agenţi la casa lui Nathan. Ei ataca părinţii lui Nathan, care tipa la el pentru a rula, înainte de a fi ei înşişi ucis. În timpul procesului de atac, casa este distrus de o bombă şi Nathan şi Karen scape de explozia de a sari in piscina. Ei încearcă să cheme poliţia, dar apelul este interceptat de catre agent CIA Frank Burton (Alfred Molina), care spune Nathan că el este în pericol. Frank apoi trimite imediat o echipă să-l vaneze.
Dar, înainte de faptul că echipa ajunge, “psihiatru” Dr. Bennett apare şi spune Nathan Burton, în care agentul nu poate fi de încredere şi Nathan sfătuieşte să meargă cu ea în loc. În timpul călătoriei masina, ea dezvăluie faptul că tatăl biologic al lui Nathan, Martin (Dermot Mulroney) (al cărui chip nu ne ajunge de fapt, pentru a vedea in totalitate), este un ex-agent CIA care a furat o lista de Kozlow cu numele de operatorii corupte CIA şi agenţi. Kozlow a creat intenţionat site-ul, în scopul de a localiza Natan şi de a folosi-l ca un chip de negociere pentru a forţa Martin pentru a reveni pe această listă.
După ce a interceptat apelul lui Nathan, oamenii Kozlow de acum apar pe scena. Dr. Bennett spune Nathan să memoreze o adresă în condiţii de siguranţă, casa in Arlington, Virginia, şi de a face o cratimă pentru ea. Înainte de a pleca, Dr. Bennett îl avertizează că poate avea încredere decât tatăl său şi un alt bărbat, pe nume Paul Rasmus. Cei doi fugari sari din masina in miscare Dr. Bennett si, pentru a facilita evacuarea acestora, precum şi propriul ei, psihiatru creează o diversiune pentru urmăritorii sârbe, prin provocarea de tobe mai multe de combustibil să arunce în aer de până la un site de construcţii rutiere.
Nathan şi Karen ajung la casa în condiţii de siguranţă în cazul în care constată Natan telefonul lui (real) tatăl lui, inclusiv o fotografie şi o adresă de mama sa biologică, Lorna Pret (Elisabeth Röhm). Cei doi tineri descoperi că ea este moartă. Ei continua apoi să viziteze mormântul ei şi anunţuri Karen ca florile proaspete au fost puse la piatra funerara ei. Deci, împreună cuplu merge la biroul interimar din apropiere, în cazul în care Karen straturi farmecele ei feminine si intreaba despre orice vizitatori cimitir recente. Mollified, interimar arată că vizitator trecut a fost o Rasmus Pavel din Nebraska. Nathan şi Karen apoi elatedly cumpăra un bilet de tren şi de cap la Nebraska.
Dar Kozlow mâna dreaptă a lui omul le urmează, de asemenea, de urcarea acelaşi tren, înarmat cu o rolă de bandă adezivă în buzunar. Cand Karen lasă pentru a obţine hrană, el o rapeste, leaga-o în sus şi se duce înapoi la cabana lor de a se angaja într-o luptă Nathan. Nathan în cele din urmă overpowers sârb şi aruncă omul de pe tren. Dar nu înainte de a prinde telefonul său.
Între timp, Karen reuseste sa se elibereze, prin cioburi de sticlă să taie banda adezivă conducta de la gura ei. Ea apoi merge înapoi la cabină pentru a se reuni cu Nathan. Nathan trage sistemul trenului de frânare de urgenţă. Trenul sa oprit. Ei coboară din tren şi termen în pădure, cu oficialii trenului au protestat într-o urmărire cu jumătate de inimă.
Agent Burton şi oamenii lui vin peste trupul scos sârb de la şinele de cale ferată, şi de a iniţia o cursa pentru cei doi fugari tineri, care spune el nu ar fi ajuns prea departe. Agenţii CIA reuşesc să ajungă din urmă cu doi în pădure şi le convinge Burton agent CIA, care vrea doar să ajute. El a coaxes doi, invitându-i pentru un burger si un shake la un restaurant din apropiere. La restaurant, Burton dezvăluie Natan cu privire la sensul de lista de criptat pe telefonul tatălui său şi pe care el a luat cu el din casă în siguranţă în Virginia.
Nathan acum verifică pe furiş telefon şi vede de parcurgere lista criptat de pe ecran. (Lista, de asemenea, se întâmplă să conţină numele agentului CIA lui Burton.) Dar înainte de a putea reacţiona Burton, oamenii lui Kozlow ataca restaurant, cu un baraj de gloanţe de la puşti de asalt, ucigand mai multe dintre barbati lui Burton.
În timpul corp la corp, Burton şi partenerul său, agent Burns (Antonique Smith), foc înapoi şi să ucidă toţi oamenii Kozlow lui, Natan şi Karen se întâmplă să scape. Acum, telefonul mobil a Kozlow partener-in-criminalităţii inele. Nathan se răspunde. Kozlow ameninţă că intenţionează să-l răpească părinţii lui Karen şi le va ucide, dacă Nathan nu-i dau lista. Nathan este de acord, dar spune că el va alege momentul şi locul de schimb însuşi. Kozlow este de acord.
Prin acest timp, îşi dă seama că Nathan cosmarurile sale au fost din cauza amintirilor reprimate de Lorna mama sa fiind ucis de Kozlow, în timp ce ea încerca să-l protejeze. (Scena crimei de la începutul filmului, cu el ascunde sub pat de la varsta de 3 ani, martorii totul – acum devine clar pentru el.)
Planul lui Nathan este de a oferi Kozlow lista de la un meci de baseball la Pittsburgh Pirates, dar el spune Karen că el de fapt intenţia de a ucide Kozlow cu arma el a găsit în sertar aceeaşi ca fotografia mamei sale. Dar acum, el primeşte brusc un telefon de la tatăl său adevărat, Martin, care este, de asemenea, la stadion. Martin îl avertizează să nu dea Kozlow listă în nici un caz. Dar Natan ignoră sfatul lui, şi pentru a ajunge la arma pentru a trage Kozlow. Cu toate acestea, Serbia a păcălită de Nathan fura arma lui Nathan şi acum forţează Nathan să dea peste lista.
Nathan scapă Kozlow şi scapă de alunecare în jos un acoperiş de sticlă de indexare, cu Kozlow în urmărirea grele. Dar solicită Martin Nathan pe celula sa şi îi spune pentru a atrage Kozlow într-o zonă deschisă din afara stadionului. Nathan face acest lucru, şi la momentul când Kozlow se pregăteşte să omoare Natan, ucide Martin Kozlow cu un lunetist precis împuşcat prin inima, concediat de la un garaj de parcare în apropiere.
Oamenii agentul lui Burton apar pe scenă şi înconjoară Nathan. Burton spune şeful său că el va preda lista după ce a fost decriptat la sediul CIA. Dar superiorul său arată că Martin le-a avertizat că Tim Burton ar putea încerca să facă acest lucru, în scopul de a elimina nume propriu. Ei reţinerea Burton pentru o temeinică “debriefing”.
Martin solicită, apoi Nathan pentru ultima dată şi îşi cere scuze pentru că nu au fost în jurul pentru a fi un adevărat “tata” pentru el, dar că el va fi mereu uitam peste Nathan. Nathan reuneste cu Karen si Dr. Bennett, care îi spune că ea a aranjat pentru el să trăiască cu ea până când a absolvenţilor. După aceea, el poate muta pentru a participa la colegiu sau la oricare dintre urmeze visele lui altor. Nathan ei mulţumeşte şi în cele din urmă lasă cu Karen pentru o data de mult timp real. Povestea se termină cu doi dintre ei sta în interiorul unui stadion gol pe care le au acum tot la ei înşişi.