A Walk To Remember

Raporteaza film nefunctional!

Atunci când o festa coleg de liceu elev Zgura Gephardt nu merge bine, populare, dar rebel Landon Carter (Shane West) este amenințat cu expulzarea. Pedeapsa lui este obligatorie participarea la diverse activități după orele de școală, cum ar fi clubul de teatru, în cazul în care el este forțat pentru a interacționa cu natură liniștită, și livresc Sullivan Jamie (Mandy Moore), o fată cu care a cunoscut de multi ani, dar cărora le-a rar vorbit vreodată. Lor statură diferite sociale lăsați-le deoparte lumi, în ciuda lor de proximitate fizică aproape.
Atunci când Landon are probleme de învățare liniile sale, el cere ajutor pentru Jamie. Ei încep practicarea împreună la casa ei dupa scoala. La prima Landon se utilizează numai Jamie pentru ajutorul ei cu jocul, și tratează cu răceală ei atunci când prietenii lui sunt în jurul valorii de alte. Dar, așa cum el a petrece mai mult timp și mai mult cu ea, el este surprins de a găsi ea este departe de persoana el a crezut ea a fost, și începe să pună la îndoială cine vrea cu adevărat să impresioneze.
În timpul jocului, Jamie uimeste Landon si intreaga audienta cu frumusețea ei și vocea, și sărutări Landon ei pe scena. Ulterior, el încearcă să se apropie de ea, dar ea îl respinge în mod repetat. Curând după aceea, cu toate acestea, prietenii lui Landon umili public Jamie, prin modificarea o fotografie a ei și plasarea capul pe corpul unei femei sumar imbracate. Landon se confruntă cu prietenul său furios fostul, stantare el și public siding cu Jamie. Ulterior, Landon si Jamie începe o relație în care Landon dedica cea mai mare parte a timpului ei. El descoperă că ea are o lista de dorinte, și își propune să facă toate ambițiile ei sa devina realitate, cum ar fi luarea ei de a frontierei de stat, astfel încât ea poate sta pe fiecare parte a liniei și, prin urmare, să fie în două locuri în același timp.
În stretch final al filmului, Jamie mărturisește Landon că ea este afectat de leucemie terminale și a încetat să mai răspundă la tratamente. Landon se supara la început, și Jamie îi spune motivul pentru care ea nu-i spun este că ea a fost în mișcare pe cu viața ei și folosirea de timp ea a plecat, dar apoi sa întâmplat Landon și ea a căzut în dragoste cu el.
Cancerul lui Jamie se agraveaza, tatăl ei a grabeste la spital, unde il intalneste pe Landon. Landon nu lasă partea lui Jamie până la tatăl ei, practic, trebuie să-l trageți departe. Tatal lui Jamie stă cu Jamie și îi spune că “Dacă am tinut prea aproape, este pentru că vreau să vă țină mai mult.”
Curând, cuvântul iese despre boala lui Jamie. Eric, cel mai bun prieten a lui Landon, vine și îi spune cât de rău este și faptul că el nu a înțeles. Prietenii vin și-mi cer scuze de alte prea.
Mai târziu, Jamie dă Landon o carte care a fost mama ei e plin de citate. Landon 1 Corinteni 13:4-8 citește împreună cu ea. Jamie spune atunci că ea Landon crede că Dumnezeu la trimis la ea să o ajute pe caz de boală ei și că el este îngerul ei. El a mai târziu învață prin tatal lui Jamie că tatăl său este de gând să plătească pentru îngrijirea la domiciliu privat. Landon prezinta la ușa tatălui său și mulțumește-l înainte de rupere jos in lacrimi cum tatăl său îl îmbrățișează.
Landon continuă să își îndeplinească dorințele diferite de pe lista lui Jamie, cum ar fi construirea ei un telescop, astfel ea poate vedea o cometa. Prin acest proces, Landon si Jamie afla mai multe despre natura iubirii. Landon este în cele din urmă să poată acorda dorința de top a lui Jamie de căsătoria ei în capela aceeași părinții ei s-au căsătorit inch Landon povestește că au avut o vară perfectă, împreună cu mai multă dragoste decât oricine ar putea ști, eventual, și că ea a murit la scurt timp după. Landon el însuși devine o persoană mai bună, prin memoria lui Jamie, pentru atingerea obiectivelor pe care si-a propus sa faca, ca ea a facut.
Patru ani mai târziu, Landon vizitează tatăl lui Jamie și arată că el este încă o persoană mai bună, din cauza Jamie prin informarea tatăl ei, care a fost acceptat în școala medicală; înainte de a se încadrează în dragoste cu Jamie, el nu a avut planuri pentru viitorul său, după mare școală. Tatal lui Jamie îi spune că atât el, cât și mama lui sunt mândri de el și că Jamie ar fi prea. Landon îi spune că îi pare rău niciodată nu a acordat dorința lui Jamie a asista la un miracol. Tatal lui Jamie îi spune că ea a făcut-o în fapt, unul martor: a fost el. Transportă acest gând, Landon merge pentru o plimbare pe docuri unde el narează spunând că el a schimbat pentru totdeauna Jamie și că în timp ce el o dor, el crede ca dragostea lor este ca vântul. El nu poate vedea, dar el poate simti. Filmul se încheie cu Landon, se uită la apus de soare, zâmbind.